Тема: Украйна

20 Юни, 2019 22:31 3 979 33

Порошенко създава спецназ срещу Русия

  • русия-
  • петро порошенко-
  • украйна

Неговата партия ще се бори за продължаването на пътя към ЕС и НАТО

Порошенко създава спецназ срещу Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Бившият президент на Украйна Петро Порошенко определи своята партия „Европейска солидарност“ като политически специални части, които не позволяват връщането на Русия в страната, съобщи РИА Новости.

Порошенко не успя да спечели втори мандат по време на изборите през тази година. Той обаче ще продължи да опитва да поддържа партията си като водеща в Украйна.

„Вече чувам рева на булдозера, който се опитва да унищожи духовната основа на нашата държава. „Европейска солидарност“ е политически спецназ, който защитава нашата държава.

Фундамента на нашата държава се крие в нашите език, армия и вяра. Ние ще участваме в изборите за Върховна рада, за да не позволим завръщане към Русия или спиране по средата на пътя към ЕС и НАТО“, заяви Порошенко.

Според последните проучвания партията на президента Володимир Зеленски е на път да спечели мнозинство в украинския парламент. Движението на Порошенко има подкрепата на около 8% от избирателите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 спецназ

    36 6 Отговор
    ПОРОшенко може и да се задави с шоколад !!!
  • 2 НАТО ВЕЦ

    29 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Бившият президент на Украйна Петро Порошенко определи своята партия „Европейска солидарност“ като политически специални части, които не позволяват връщането на Русия в страната - Сигурно изпиват профилактично всичката водка, за да предотвратят "агресията".
  • 3 Валери Божинов

    8 1 Отговор
    Попоооов,къде сииииииии?

    Коментиран от #4

  • 4 Крали Марко

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "Валери Божинов":

    На инструктаж на Козяк.

    Коментиран от #6

  • 5 Румяна Костова

    15 4 Отговор
    Е на това му се казва водеща партия по украински с 8 процента доверие у народа. На парламентарните избори в тази държава ще бъде много забавно. Вече известният украински блогер Анатолий Шарий(с над 2 милиона последователи), на който се дължи до голяма степен провалът на Порошенко създаде своя партия. Тя се казва Партия Шария.

    Коментиран от #20

  • 6 Валери Божинов

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Крали Марко":

    https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%B7%D1%8F%D0%BA_(%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82_%D0%A1%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0). това място ли имаш предвид.те там могат и да го забременят,ако още не е в критическата
  • 7 Meganoob BG

    13 3 Отговор
    А Червена армия срещу Русия няма ли да направи. Какво следва? Македония да направи БРЦК срещу нас?
  • 8 Тоя е

    15 1 Отговор
    За психиатър.
  • 9 NikNay

    13 1 Отговор
    Тоя още ли не са го погнали прокурорите . . . .
  • 10 Военно контраразузнаване

    8 25 Отговор
    Може да бъдете на 100% сигурни, че ''адвокатите'' на Русия тук, не са нито русофили, нито руски шпиони. Това са хора в неравностойно положение – психично болни, куци, сакати, без крака, без ръце, слепи, инвалиди, неподвижни, тежко болни, повечето нелечимо и тук срещу жълти стотинки от НПО /а това е и единствения начин да имат някакви доходи/ възхваляват ''социализма'' на Русия, Венецуела и Китай. Не им обръщайте внимание и не спорете с тях, защото така се вкарвате в капан и приемате негативизма и нещастието им. Оставете ги да се мъчат без събеседници. Думите с които обиждат когато са в безпощност са – ''джендър'', ''кравар'', ''соросоид'', ''козяк'', някакъв си техен, нещастен речник, който използват в къщи когато се скарат с роднините си, защото повярвайте ми, те и на тях са в тежест, не само на нас!!! България и българската държавна и национална сигурност, над всичко!!! Нямам против тези тежко болни хора, но когато работят срещу България дори и за жълти стотинки, те са врагове на България и ги очаква тъмно бъдеще сред докладите на ДС, въпреки че са болни. Не им се връзвайте, лъжат /внушават/, че са русофили или от руски произход!! Няма нито един такъв тук, от тях, но постигат невероятен ефект сред вас, успявайки да ви накарат да намразите руските граждани в България.Просто не им отговаряйте когато ви апострофират с тъпизмите си това ги прави още по-нещастни:):)

    Коментиран от #12

  • 11 Монгола

    12 4 Отговор
    На този скоро ще му вземат гръцмула украинците

    Коментиран от #15

  • 12 Бесен Язовец

    15 4 Отговор

    До коментар #10 от "Военно контраразузнаване":

    Миришеш на старешко седесарско изветрело!

    Коментиран от #13

  • 13 Военно контраразузнаване

    5 12 Отговор

    До коментар #12 от "Бесен Язовец":

    Яхвай инвалидния стол и към леглото до айшето бе циганин прост.

    Коментиран от #14

  • 14 Бесен Язовец

    10 3 Отговор

    До коментар #13 от "Военно контраразузнаване":

    Вониш на тора няма да си жив да видиш как комунистите ще се върнат на власт!

    Коментиран от #16

  • 15 EL comandante

    5 13 Отговор

    До коментар #11 от "Монгола":

    На руснаците скоро ке им разшириме халките, ние смелите натовски воини. Една трета от Крим ще бъде за нас българските десантчици, другите ке си поделят Европейска Русия. Рускините ще ни сервират водка, сельодка и черен хайвер по бански и ще заживеем като царе в домовете на избитите в краткия и много бърз десант, руснаци. Братята украинци да подготвят трапезите, за да ни посрещнат подобаващо:):)А вие тука не разбрах оти се правите на залуави или сте джендъри дека не сакате руски убавици, водка и черен хайвер на Кримските плажове??

    Коментиран от #17, #23

  • 16 Военно контраразузнаване

    4 9 Отговор

    До коментар #14 от "Бесен Язовец":

    В Русия или в Украйна??

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Бесен Язовец

    7 3 Отговор

    До коментар #16 от "Военно контраразузнаване":

    В България

    Коментиран от #19, #22

  • 19 Военно контраразузнаване

    4 9 Отговор

    До коментар #18 от "Бесен Язовец":

    Пробвай да върнеш комунизма първо в Русия:):) Там русите, бялите със сини очи, не го искат твоя цигански комунизъм:):)
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Голям прос

    4 0 Отговор
    Ще тренират " по-пияната тояга ".
  • 22 НЕО

    3 7 Отговор

    До коментар #18 от "Бесен Язовец":

    Лекарството за вас комунистите е забрана на комунизма със закон, както е в почти целия свят и построяването на концлагери, както го е направил Хитлер и масово на ''баня'' в газовите камери. Набързо, неподготвени и по бели гащи, с откоси от калашниците на Държавна сигурност, в една единствена кристална нощ. Повечето русофили ще побегнете към бункерите на руското посолство за спасение, но там ще бъде пълно с богатите русофили и няма да има място за вас.Ние един милион турци прогонихме преди време, че се бяха надигнали точно както сега вие, та няма да се справим с една сюрия руско-българска мангаля.
  • 23 Еl comandante

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "EL comandante":

    духач всучки знаят че Конанданте съм Аз а ти си борислава ебания в ЦСЗ педераЗ!!!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Въздушен АС пилот на МИГ21 23 29 СУ24 25

    2 3 Отговор
    Украинците бързо в НАТО и да се въоръжат като нас. ТАКА ДА БЪДЕ!! ГОТВИМ СЕ ЗА ВОЙНА. Купуваме ескадрила нападателно оръжие, която не може да бъде спряна с нищо на тази планета.Може да бъде ''спряна'' само с фантазиите на комунягите във факти поради факта че тук няма тест за интелигентност, а в другите сайтове не ги пускат да коментират. Какво са 1 милиард евро за най-прекрасния самолет, който въпреки че не е стелт, но управляван от асове може да изпори близката Европейска част на Русия като шаран на Никулден, носи най-новите ядрени бомби на САЩ и ние българите да превърнем врага в пустиня за следващите 1 милион години - питам ви аааа???????????? аааа?????????? Лекарството за вас комунистите, /платените с копейки слуги на Кремъл/ е забрана на комунизма със закон, както е в почти целия свят и построяването на концлагери, както го е направил Хитлер и масово на ''баня'' в газовите камери. Набързо, неподготвени и по бели гащи, с откоси от калашниците на Държавна сигурност, в една единствена кристална нощ. Повечето русофили ще побегнете към бункерите на руското посолство за спасение, но там ще бъде пълно с богатите русофили и няма да има място за вас.Ние един милион турци прогонихме преди време, че се бяха надигнали точно както сега вие, та няма да се справим с една сюрия руско-българска мангаля
  • 28 ???

    4 2 Отговор
    Къде е Украйна? Ако се замислим, всички територии са им подарени.

    Коментиран от #29

  • 29 НЕО

    1 2 Отговор

    До коментар #28 от "???":

    Ще смачкаме Русия като лай.о под немски танк. Но преди това ще смачкаме твоята Турция като руско лай.о под немски танк, защото си нямате ракети С400 НО СИ ГИ ПЛАТИХТЕ ДЕ:):)
  • 30 атакиста

    2 6 Отговор
    всички руски комуняги и българските им слуги комундета на сапун в газовите камери
  • 31 ИСТИНАТА

    1 1 Отговор
    НА ТОЗИ ДЕГРАДИРАЛ ИДИОТ НЕ МУ ТРЯБВА ВОЙНА. Като спре руската газ през зимата ще угасне като фас и той и неговия спецназ. Колко тъпо парче!!
  • 32 ИВАН

    2 0 Отговор
    Да пребъде братския руски-славянски народ, въпреки подобни предатели като този потрошенко ! .. Да пребъде и братската дружба между България и Русия !
  • 33 Румяна Костова

    0 0 Отговор
    Порошенко под алкохолно опиянение не само ревът на булдозери ще чува, може да види и летящите чинии на марсианците В събота той се появи на предизборни си митинг доста пиян и насъскваше почитателите си да пукат балони те на последователите на Шария. После сам скандираше,, По-ро-шен-ко".Шарий си направи своя партия, символ на която е червен балон. Шар(балон) и я (аз). Шарий е журналист, блогер на you tube с вече над 2 милиона последователи. Той изигра най-голяма със своите журналистически разследвания за загубата на Порошенко за избори на президент.
Новини по държави: