Last news in Fakti

10 Юли, 2019 21:16 4 626 13

Голяма среща между САЩ и Русия

  • русия-
  • среща-
  • сащ

Двете страни обсъждат различията си

Голяма среща между САЩ и Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Заместник – държавния секретар на САЩ Дейвид Хейл проведе разговори с руския заместник – министър на външните работи Сергей Рябков, съобщи ТАСС.

Според Хейл САЩ имат желания да водят диалог с Русия. Той обаче заяви, че негативните руски действия възпрепятстват това.

„Заместник – държавният секретар подчерта, че САЩ се стремят да намалят различията и да насърчат сътрудничеството с Русия. Негативните отношения на страната обаче продължават да бъдат бариера за диалога“, заяви ръководителят на пресслужбата на Държавния департамент Морган Ортегус.

Двамата дипломати са обсъдили двустранните отношения. Те са говорили и за регионалните предизвикателства в Европа, Близкия Изток и Азия. Рябков заяви, че срещата е потвърдила срещата между двете страни по редица въпроси. В това число влизат и въпросите свързани с Иран и Венецуела.

Посочи се още и че двете страни не са решили въпроса за конфискуваната руска собственост в САЩ, но и че диалога за това продължава.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянец

    14 2 Отговор
    Голяма среща направо....
  • 2 Наблюдател

    7 39 Отговор
    Срещите с Русия са празно губене на време. Роналд Рейгън знае какво да се прави в тези случаи. Просто една обикновена справка и след 5 г. задачата е решена успешно.

    Коментиран от #7

  • 3 Kcaniba

    38 4 Отговор
    Помня, че Русия беше изолираната..
    Как мрде да ищолираш 1/5 от сушата на плвнетата????
    соросня

    Коментиран от #13

  • 4 Бат Мишо

    19 0 Отговор
    Уж ембарго ся ПАРЛЕ ....кът джак спароу кът го отеснят хихихи или кучето скача според сопата или по просто Секи отбор играе колкот му позволи противника
  • 5 Едо

    12 0 Отговор
    Ще се разберат, когато дойде Божието време!
  • 6 СССРБарета

    23 3 Отговор
    Путин изби зъбите на американския питбул и той вече само лае но не може да хапе!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 неутрален

    3 11 Отговор
    а Путин не поиска ли ООН да му върне Африка, Азия,Европа и Южна Америка? па те са си руски!
  • 9 Със сигурност

    6 5 Отговор
    И къде ги видя руски??? Никога не са били и никога няма да бъдат!!!
  • 10 Нощна смяна

    6 2 Отговор
    Номер 8 и 9 , да спират с алкохола по-навреме.
  • 11 Хрониките на Евразия

    2 4 Отговор
    Ще презентират боярищника на американците 😂
  • 12 Знам знам🙄

    3 0 Отговор
    Абе тия работи като го говори тая пресслужба дали си мислят че някой им вярва. Или разчитат че като повтаряш една лъжа непрекъснато тя става истина. Кое негативно отношение и чие негативно отношение. Егати демагогията. Русия дава мило и драго за техните пазари а те санкционират. Ми видя се че РФ може и да не бърза толкоз много да настига богатия запад. А изведнъж запада разбра че нещо му се забавя богатеенето. И се почва. Ма другар Путин що такова негативно отношение. Нали дигнахме военната продукция ше има бизнес за всички там. Ми дай да видим да оправим другия бизнес. Щот има една групичка хакерчета момчетии на по 20-25 години дето за два часа ще еват майката на сичките офшорки по каймани и Малдиви.
  • 13 Стоян М.

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Kcaniba":

    Питай обикновените руснаци, те надълго и нашироко ще ти обяснят резултата от тази изолация. И то най добре се усеща по отънялата кесия. А ако наистина мислиш че става дума за териториална изолация, то по нататъшни коментари са безсмислени.