22 Юли, 2019 13:30 3 747 11

Италия въстава срещу Франция и Германия

  • италия-
  • матео салвини-
  • ес

Матео Салвини недоволен от политиките, налагани от най-големите в ЕС

Италия въстава срещу Франция и Германия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Политиката на ЕС пренебрегва страните от Средиземно море. Това заяви министъра на вътрешните работи на Италия Матео Славини, цитиран от ANSA.

Салвини е един от критиците на миграционната политика на ЕС. Той критикува Германия и Франция за прокарваната от тях политика.

„Мисля, че трябва да спрем с решенията, взимани само от Париж и Берлин. Италия вече няма да приема всички мигранти, пристигащи в Европа. Двете големи държави налагат политики, без да се съобразяват с най-засегнатите държави. Това сме ние и Малта“, заяви Салвини.

Той е лидер на партия „Лига“ и вече обмисля излизане от коалиционното правителство. Партията спечели европейския вот и се счита за най-голямата група в страната.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    11 34 Отговор
    Русофилистици, сър! Платени от Москва врагове на ЕС и предатели на собствените си народи!!!

    Коментиран от #2, #4, #9, #11

  • 2 Госあ

    6 25 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Май, май има нещо такова. Излязоха им кирливите ризи на национал-популистите.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Румяна Костова

    26 3 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Ако Салвини, който се бори да я спаси от мюсюлманските неработещи емигранти е враг на Европа , кой тогава в Брюксел наистина мисли за европейските граждани?
  • 5 Ми да

    7 1 Отговор
    Матео Славини е славянин:)
  • 6 Голям прос

    6 1 Отговор
    Орташката работа и кучетата не я ядат
  • 7 Гей прайда

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Руснак антирусофил":

    днес по-рано ви разпуснаха, а?
  • 8 Адолфо

    5 0 Отговор
    Даже не знаете кой е Салвини и колко направи за Италианския народ,а как е обичан от Българите в Италия! Кога Вашето Правителство ще отмени закона за пенсиите и ще намали възрастта на пенсиониране?? Лаладжии чешете си езиците!!
  • 9 Логика

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Ти не си в ред! Салвини върши точно това, за което са го избрали италианците. Големи "демократи" и "либерали" се извъдихте: щом нямате артументи, веднага размахвате образа на врага. Досущ комунисти: те за всичко обвиняваха Запада и САЩ!!!
  • 10 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ГАРИБАЛДИЙЦИ-ЖАБАРИ , КАТАЛУНЦИТЕ -АНТИРОЯЛИСТИ И АЗ СМЕ С ВАС -СРЕЩУ ГЕРМАНСКИТЕ 400 РОЯЛИСТКИ ФАМИЛИИ -ВЛАДЕЕЩИ ДЪРЖАВАТА !!! НО ФРАНСЕТАТА/ ОХЛЮВОЯДИ/ СА НОРМАЛНИ И САМО МАКРОН / ПРОИЗВОДНОТО НА ЕВРЕИТЕ БАНКЕРИ / Е СРЕЩУ ПРОИЗВЕЖДАЩИТЕ БЛАГАТА НАРОДИ НА ЕВРОПА !!!!!!!!!!!
  • 11 От Англия

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Не знам за какъв сър говориш. Лондон е почернял от негри и араби. Там от много години най-разпространеното име сред новородените е мохамед. Ако имаш дори и един грам мозък, ще ти е ясно, че щом сега белите англичани в Лондон са под 45 процента колко ще бъдат след само 40 години. Ще ти подскажа. С този темп на размножаване и прииждане на приматите, след 40 години в Лондон ще има максимум 10 процента бели англичани.
Новини по държави: