Last news in Fakti

18 Август, 2019 15:07 17 984 29

Убиха двама с нож на германска гара

  • германия-
  • изерлон-
  • убийство-
  • гара

Трагедията се е разиграла в Изерлон

Убиха двама с нож на германска гара - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Мъж на 23 години и жена на 32 години буха нападнати и убити с нож на гарата в германския град Изерлон. Десетки души са били свидетели на трагедията, разиграла се в пиковите часове на съботния ден. Сред тях са били и 20 гости на сватбено тържество.

Нападателят, 43-годишен мъж, е задържан. Той не е оказал съпротива при ареста. „Извършените досега разследващи действия показват, че става дума за лични отношения между нападателя и жертвите”, уточняват от местната полиция.

Свидетели разказват, че преди нападателят да извади нож той и двете жертви са се карали. След това нападателят вади нож и ги наръгва.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Германистан

    120 4 Отговор
    Чистокръвни арийски амуджи !
  • 3 Меркел е мекере

    65 16 Отговор
    Разбира се,че става въпрос за ''лични отношения''.Ама за всеки случай да е на колкото се може по-оживено място.Хем повече хора да видят ''новогерманските ценности''/комунистическо-Станишевски/,хем и да хванат по-бързичко нападателят.Още повече той не е оказал съпротива при ареста.
  • 4 Townboy

    103 11 Отговор
    Ще го търсят Хитлер германците, но вече е късно. И те са обречени като нас.
  • 5 Еее

    58 4 Отговор
    Германия върви по пътя на САЩ.
  • 6 ВАНЧО

    80 6 Отговор
    ХИТЛЕР КЪДЕ СИ!?? ЛИПСВАШ УЖАСНО МНОГО ДА ВЪВЕДЕШ РЕД НА СТАРИЯ КОНТИНЕНТ И ДА ИЗЧИСТИШ БОКЛУКА!!!

    Коментиран от #23

  • 7 КралиМарко

    67 4 Отговор
    Тези Немци , са си чисти алаааху акбарци, дето леля Меркел ги канеше да и гостуват за дълго.Сега кой кого намушкал, кой кого изнасилил или набил, е само статистика , без подробности, защотот олекват тоталните нодоразумения, дето са турени от илюминатите и Масоните да ръководят страните в ЕС!Това Меркел, това Макрон, онзи с ишиаса - дедо -пияницата , онзи новия на Англия, абе тотал щета, те за нищо не стават, ма ги натресоха на стара Европа да я ликвидират отвътре.Свиквайте, така ще е.

    Коментиран от #10

  • 8 Пояснение

    98 3 Отговор
    Немците не ходят с ножове и не се колят. Това са турци, цигани или араби.
  • 9 НЕГРАМОТЕН

    33 2 Отговор
    БУХА НАПАДНАТИ !!!!!! КАК ПИШЕТЕ ? КАКТО И МИСЛИТЕ , НАЛИ?
  • 10 Borislav Popov

    13 39 Отговор

    До коментар #7 от "КралиМарко":

    А бе Марко, то като стане белята тя не пита, стига си плюл тук по немците и французите и по Макрон с Меркел ! Тойти руснаци и без акбарци и масони се колят един друг, ей го днес едно младо момче в Уляновска област цели пет човека е посякало с топора...) Пак ли Меркел с Макрон са виновни или акбаровците с масоните ?? Ще те видя аз после тебе, какво ще пишеш и кого ще обвиняваш тук, под новината за руското произшествие, ако я публикуват, разбира се.

    Коментиран от #13, #14, #15, #25

  • 11 Даваш

    6 2 Отговор
    заглавие на статия за въпросния "млад секач" от Уляновска област - може и не на български - и повече нито ще ме видиш, нито чуеш под тази статия!

    Коментиран от #12

  • 12 Горното

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "Даваш":

    е за #10.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Анти милиционер

    24 5 Отговор

    До коментар #10 от "Borislav Popov":

    Ако знаеше колко си невероятно прост, щеше сам да си наденеж въжето.
  • 15 Мохамедослав Имамов

    37 3 Отговор

    До коментар #10 от "Borislav Popov":

    "Приятноразсеяно" се напъваш да замажеш проблема: каква беше престъпността в Германистан преди масовия наплив на ислямофашисти, и как се промени равнището ѝ след вноса им от Меркел!?!
  • 16 Вавилон 21-ви век

    28 2 Отговор
    Нека погледнем под друг ъгъл на нещата: 43 годишният Мустафа не бил очарован от новия познат на 32 годишната си приятелка, дебелата Елза. Младият Абдула (23 год), също не харесал ревнивия Мустафа, още повече, че го грозяла депортация. При завърналия се философски спор за съдбата на третия косъм от брадата на пророка, решаващ се оказал размерът в ханша на синеоката Елза. О, Господи! Каква трагедия!
  • 17 Кой, ... ами Той !

    39 2 Отговор
    Германец не си решава проблемите с нож ! Германците си имат адвокати и съдилища за такива случаи .
    Това са цигани, като тия, които убиха български момичета във В.Търново, Русе и с.Сотиря !!!
    Тази циганска измет не може да се интегрира - тази мърша трябва да се изолира ! Това са генетично увредени, зловонни примати !!! Обвиняват Хитлер в геноцид, вместо да му издигнат паметник ?!!
    Но както са тръгнали нещата скоро всички гета ще станат "паметници" !!!

    Коментиран от #20

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Булгаргаз

    6 1 Отговор

    До коментар #17 от "Кой, ... ами Той !":

    ДАЙ БОЖЕ!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Адолф

    4 1 Отговор
    Времето на въжето иде.
  • 23 Джентълменът русофил

    1 8 Отговор

    До коментар #6 от "ВАНЧО":

    Умнико, това което не знаеш за западняците е че те не правят разлика между черни и източно европейци, даже черните ги уважават повече, защото са тук от столетия. С други думи, ако психопата Хитлер беше жив и източно-европейците щяха да минават под ножа. Много сте ми смешни такива някакви измислени "патриоти" и националисти. Расизма на Запад не е на основа бял/черен. Всеки чужденец е нежелан от расистите, независимо от цвета на кожата си.

    Коментиран от #27

  • 24 флипп

    6 0 Отговор
    Новите германци не си поплюват
  • 25 12 udar

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "Borislav Popov":

    Крали Марко е написал Истината за Масоните и Илюминатите! Всеки,които се интересува и има повече от две клетки в мозака вижда какво става и на къде отиват нещата... А,ти си соросоиден трол и кавото и д напишеш-няма значение за умните хора!
  • 26 Едни съмнения...

    1 0 Отговор
    Цитат: "... това което не знаеш за западняците е че те не правят разлика между черни и източно европейци, даже черните ги уважават повече, защото са тук от столетия.". Допреди 2 години бях екскурзовод по тракийските гробници около Казанлък. Служебно ми искаха статистика за национостта на посетителите-чужденци." Странно" защо, ако ти беше прав, западняците от двата пола, женени за българи/българки, трябваше да" блестят" с отсъствието си (ама НЕ "блестяха"!!!), и обратно - всеки едва ли не втори западняк да ми се появи в компанията на някоя "черна перла" (ама не се появи НИТО един!!!). Напротив, единственият, акомпаниран от черна булка, беше един... БЪЛГАРИН (по думите му тя била родом от Малави, но живеели в ЮАР, или РЮА поновому)... Иначе казано - сладък си, ама НЕ лепнеш!

    Коментиран от #29

  • 27 Едни съмнения...

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Джентълменът русофил":

    Извинявам се, не адресирах # 26, който е за тебе.
  • 28 Джентълменът русофил

    0 0 Отговор
    "всеки едва ли не втори западняк да ми се появи в компанията на някоя "черна перла"".
    Нещо си в грешка, в UK e пълно със смесени двойки, срещат се под път и над път. Наскоро видях и китайка с черен. А дали идват такива двойки в България нямам представа. То и по черноморието ни се срещат рядко черни, а тук бъка буквално от тях.
  • 29 Джентълменът русофил

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "Едни съмнения...":

    Примера със смесените бракове между българи и западняци също не го разбирам. Любовта си е любов и е по-силна от расизма. Ела обаче да видиш, какво работят източно европейците на острова: почистване на домове, разнос на храна, разнос на куриерски пратки, шофьори на камиони, санитарни в старчески домове, общи работници. Знаеш ли колко от българите на Запад са лекари, банкови служители, служители в администрация, инженери, адвокати, програмисти.... Буквално един на сто да не кажа и на повече. И това, ако не е дискриминация, какво е? Може да имаш пет дипломи само че никой няма да иска да ги види въобще. Намираш интересна обява за работа, звъниш и веднага ти отговарят, че е заета или не е актуална. И да а отидеш на интервю, само ще се подсмихват и ще ти гледат сеира и никой няма да ти се обади след интервюто.
Новини по държави: