Last news in Fakti

26 Август, 2019 16:54 2 987 23

Русия готви отговор за тестовете на САЩ

  • русия-
  • дмитрий песков-
  • сащ

Руският президент Владимир Путин вече е дал заповеди

Русия готви отговор за тестовете на САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия започна подготовка за отговор на ракетните тестове на САЩ. Това заяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков, цитиран от РИА Новости.

Руският президент Владимир Путин вече е дал заповеди за действие. Това става след изпитанията на ракета със среден обсег от американските военни.

„Президентът вече даде своите инструкции. САЩ все още не са ни дали сигнал за договаряне на ново споразумение за премахване на ракетите със среден обсег.

При последната си среща с американксия президент Доналд Тръмп, руският държавен глава Владимир Путин предложи въпросът да бъде обсъден, но не ни е върнат сигнал по въпроса.

Така само разклащаме стратегическата стабилност. Трябва да се намери решение“, заяви Песков.

Според него под въпрос са поставени всички документи за ограничаване на въоръжението. Припомня се, че Русия вече е предложила нови преговори.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монгола

    17 3 Отговор
    Другия вариант праеи се буферна зона от 500 км преди границата на РФ и кой наруши зоната ще си носи последствията!!!

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    1 8 Отговор
    Жалните, още малко и ще се изкарат догонващи във въоръженията!
  • 5 чеп за зеле

    10 1 Отговор
    Пусни му бе Володя една хиперзвукова ракета да прелети през Южния полюс, пък да се стрелне в небето над Ню-Йорк,а след това я потопи в океана. Нали ,зер ядрените американски оръжия можело да се сравнят с "Ферари". Значи и ПВО-то им ще я прехване,така от раз по ферарски.

    Коментиран от #10

  • 6 Факт

    0 14 Отговор

    До коментар #1 от "Монгола":

    Предлагаш да им подарят съседните държави? Та те вече са нападнали някои и заплашват останалите!Няма и-диот, който да иска да нападне Русия, но те нападнаха някои съседи! Факт!

    Коментиран от #8

  • 7 onq s konq

    12 1 Отговор
    Време е президента Владимир Путин да предопреди съседите на Русия че в случай на разполагане на ракети на USA на техните територии ще бъдат изпърцени превантивно! Поляците и ромънците особено да внимават!!!
  • 8 Монгола

    12 0 Отговор

    До коментар #6 от "Факт":

    Не да подарят а тази зона от 500 км преди границата да няма ракети с малък обхват! В противен случай си е чиста заплаха, като се има прадвид че държавата САЩ са на 15 хил км от Русия!
  • 9 чумаво прасе

    16 1 Отговор
    Много ми се иска да видя как "доблестните американски бойци" ,както сме гледали в разните му холивудски бози навлизат в донските степи и при първата съпротива от страна на туземците-руснаци викат ....подкрепление . По въздуха разбира се!!! Не очаквайте да се препашат с връзка гранати и да се хвърлят под веригите на руските танкове.Няма такъв филм! Не знам за Рамбо ама боец като Александър Прохоренко и след 100 г. няма да имат.

    Коментиран от #11

  • 10 Аз Другаря.

    1 11 Отговор

    До коментар #5 от "чеп за зеле":

    То хубаво да пусне една хиперзвукова ракета, ама пустите ракети не щат да се пускат! Само се взривяват на старта и трепят пускачите, а радиацията от тях оправя и околното население! Сега като са чули че Путин е наредил да се изстрелва ракета, командирите на ракетни комплекси теглят клечки, на който се падне късата, той ще изстрелва и после ще пътува до Москва безплатно, в чувал.

    Коментиран от #12

  • 11 Рашка с чашка

    1 6 Отговор

    До коментар #9 от "чумаво прасе":

    Какво ще търсят американците в Донските степи? А иначе СССР са използвали кучета, които са хранени само под танкове. Държани са дълго гладни, слагали са им раници с взрив и като видели немски танкове ги пускали. Е в един момент кучетата са свършили и тогава са се появили твоите герои които се взривяват под танкове. Немците са използвали Панцерфауст първите РПГ за целта.

    Коментиран от #13

  • 12 Те хиперзвуковите

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Аз Другаря.":

    си летят и се взривяват в целта,а това край Северодвинск не е ракети,а най-вероятно е торпедото,с ядрен двигател предназначено за свръх цунами край бреговете на САЩ или Британия или някоя натовска държава подлога на краварите.

    Коментиран от #16

  • 13 Да вярно е

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Рашка с чашка":

    че са първите РПГ,но не са били толкова ефективни както се е предполагало,за това човешкият фактор е бил най-значим.
  • 14 Тъжно соросоидче

    4 1 Отговор
    Ей ся ша са оплача на чичко Сорос!
  • 15 Варя из Варны

    3 1 Отговор
    Росен Стойчев - мой любимый журналист на этом сайте. Всегда взвешенная позиция без дешёвых скандалов. Молодец!
  • 16 Рашка с чашка

    6 2 Отговор

    До коментар #12 от "Те хиперзвуковите":

    И какво като направят свръх цунами край бреговете на САЩ или Великобритания? Най-много да потопят някой боен кораб който случайно е в базата си. Ще издавят най-вече мирно население, та да дадат повод за тотално отмъщение.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Жоро

    2 4 Отговор
    Путлер е дал заповед на Моссфилм да разработят спешно ракета :D :D Тоя малък свинчо с всеки ден по жалък става...
  • 20 ХаХа🙈

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Румяна Костова":

    Хапчетата не помагат - факт !
    Виж в някой Сайт за Компания , ще съберем пари ,ще платим 2 часа - там от каквото имаш нужда ...... ама ЯКО ...
    И ако това не помогне значи Лек няма !
  • 21 Бай Яни

    1 3 Отговор
    А в Иран до пуснаха вече жените да гледат вутбол на стадионите, има напредък към пътя на демокрацията и хората да живеят мирно и посперират. 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁. Стига с тези ракети-макети.
  • 22 Анонимен

    1 0 Отговор
    Румяна Костова направо си как да го кажа-смешна,жалка,глупава че си вярваш на глупостите Русия 75 години страх от НАТО-тва си е чист виц НАТО го е страх от Русия защото Русия има най доброто ПВО в света-факт и може да се пази от всякакви ракети,самолети и всичко докато най доброто на НАТО е Пейтриът а то не може да се сравнява с С300 камули с С400 или С500 даже незнам дали с С200 се сравнява Русия има най добрия истребител-су57 най много ядрени оръжия+че са най мощните-поинтересувай се а не бръщолеви глупости.Русия е напълно способна да победи НАТО
  • 23 Анонимен

    2 0 Отговор
    Макар по добре да няма такава война защото ще го закъсаме
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания