Last news in Fakti

8 Ноември, 2019 09:22 1 451 8

Майкъл Блумбърг влиза в играта за президент на САЩ

  • майкъл блумбърг-
  • президент-
  • сащ

Медийният магнат подготвя предизборна кампания

Майкъл Блумбърг влиза в играта за президент на САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Майкъл Блумбърг планира да се кандидатира за президент на САЩ, съобщи CNN.

Той планира да се кандидатира за номинацията на Демократическата партия. Блумбърг вече е заемал поста на кмет на Ню Йорк.

Вече имаше спекулации за негова кандидатура още по време на предходните избори. Блумбърг твърдеше, че смята кандидатите на демократите за силни фигури.

Сега обаче той се съмнява в техните позиции за победа на следващите избори. Очаква се той да подаде документи за първичния вот в щата Алабама.

Преди Блумбърг заяви, че е сигурен, че ще победи президента на САЩ Доналд Тръмп в президентски избори. Той обаче не беше убеден, че ще спечели първичните избори.

Блумбърг е един най-големите поддръжници на Демократическата партия и често ѝ предоставя значителни средства за предизборна кампания.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вес

    8 3 Отговор
    А стига ще ни липсва Хилърито, като вечен кандидат президент!
  • 2 100

    9 4 Отговор
    Явно президентсият пост в САЩ е магнит за комплексирани богати старчоци.

    Коментиран от #3

  • 3 Бесен Язовец

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "100":

    На ботокса това му е хубавото, че магнит не го хваща, и може да управлява вечно, защото конкуренция няма, той в Русия е единствен, неповторим и незаменим, там няма други, такива като него.

    Коментиран от #5

  • 4 aaa

    5 1 Отговор
    Нов епизод. Алчността и лудостта на богатите ...
  • 5 100

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    Е, рашките са доста по-зле в политическо отношение, спор няма.
  • 6 Икономист

    1 1 Отговор
    Ooooo моля ви се стига с тези бизнесмени, без капка чест и морал. Само пари са им в главата ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ!!!! Да се задавят с тях, трябва човек със силно чувство за справедливост и чест.
  • 7 Диамантения хой

    3 4 Отговор
    Тръмп щe бъдe първият прeзидeнт нa плaнeтaтa изпeпeлeн нa eлeктричecки cтoл, зa връзки c Крeмъл и cъcипвaнeтo нa НAТO, CAЩ, EC и cвeтoвнaтa търгoвия c вeликитe cили, пoд диктoвкaтa нa Крeмъл. Русия ако прекалява с хибридните си атаки cрeщу дeмoкрaтичнитe държaви нa плaнeтaтa Зeмя, армията и ще бъде скована неподвижно и ще бъде отвята от извънземни космически кораби при второто пришествие на Исус Христос, а Путин разпънат на кръст на Червения площад с краката нагоре, за да може целия свят да се убеди в двуполовата му система /майтап разбира се:):)/.
  • 8 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    ЕВРЕИНЪТ -ЦИОНИСТ -ЯСТРЕБ ЩЕ ТЪРСИ ПОДКРЕПА И ОТ ЕВРЕИТЕ В ЧУКОТКА И ОТ ОЩЕ ПО-ДАЛЕЧИНИЯТ СЕВЕРОИЗТОК ...-НО МОЖЕ ДА НАПРАВИ И НОВА ЯЛТЕНСКА КОНФЕРЕНЦИЯ !!! ОБЕЩАВА ,ЧЕ НЯМА ДА ГО Е СТРАХ ОТ ХУСИТЕ И ИРАН !?!?!?