Last news in Fakti

7 Март, 2019 05:59 1 569 2

Майкъл Блумбърг няма да се кандидатира за президент на САЩ

  • майкъл блумбърг-
  • президент-
  • сащ

Той не е сигурен, че ще спечели номинацията на Демократическата партия

Майкъл Блумбърг няма да се кандидатира за президент на САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Бившият кмет на Ню Йорк Майкъл Блумбърг обяви, че няма да се кандидатира за президент на САЩ, съобщи Блумбърг.

Магнатът излезе със специална статия по темата за своята медийна група. В нея той заявява, че смята, че ще победи президента Доналд Тръмп на евентуални избори. Той обаче не е сигурен, че ще може да спечели вота за номинацията на Демократическата партия.

Все пак Блумбърг заяви, че през следващите години ще настоява за по-голямо внимание към отстояваните от него политики. Той настоява за борба с климатичните промени, подобряване на условията в държавните училища, засилване на контрола над притежанието на оръжията и укрепване на местните общности.

През последните месеци имаше постоянни информации, че бившият кмет на Ню Йорк вече е започнал работа по своята предизборна кампания. Блумбърг вече официално се регистрира и като демократ. Той е един от най-големите спонсори на партията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    1 0 Отговор
    OMG самп това остава да се случи, дано не.
  • 2 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ М.БЛУМБЪРГ И М. БОЛТЪН /МИХАИЛ БОЛОТИН/ И ТОЗИ И ОНЗИ Е ОТ ОНИЯ ...ХОМООБИЧАНИТЕ !!!!!!!! ДА -ДА И ПРИ ЕВРЕИТЕ СЕМИТИ И ЦИОНИСТИ /ОСОБЕННО ПРИ БАНКЕРИТЕ / -ПОВЕЧЕТО СА ОТ "ОБИЧАНИТЕ " !!!!!!!