29 Ноември, 2019 14:40 2 020 7

Грандиозна афера разтърси сръбското правителство

  • сърбия-
  • правителство-
  • александър вучич

Братът на президента свързан с ферма за марихуана според опозицията

Грандиозна афера разтърси сръбското правителство - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Братът на сръбският президент Александър Вучич обяви, че ще съди лидера на опозицията Драган Джилас за разпространяване на неверни информации по негов адрес, съобщи Информер.

Андрей Вучич обяви, че е готов да съди всеки представител на опозицията. Срещу него има обвинения, че е собственик на органична ферма край Белград.

По-рано сръбската полиция задържа 9 души във фермата, където бяха открити големи количества марихуана. Вучич заяви, че никога не се е чувал със собственика на фермата Предраг Колувия.

Заместник-председателят на опозиционната Народна партия Мирослав Алексич заяви вчера, че има сигурни информации от полицията, че първото обаждане на Колувия при арестуването му е било до брата на сръбския президент, както и че един от честите контакти в телефона на Колувия, освен Андрей Вучич, е и министърът на вътрешните работи Небойша Стефанович.

Стефанович отхвърли тези твърдения. Алексич обяви, че очаква да бъде съден и че е готов да предостави доказателства за своите твърдения.

Премиерът Ана Бърнабич обяви, че настоява всички твърдения да бъдат изяснени.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    4 4 Отговор
    Че марихуаната в САЩ е разрешена и е легален бизнес на политици и актьори. Сърбите трябва да взимат пример.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гост

    6 0 Отговор
    Бау...ква стана тя....бащата на вътрешния министър търгува с оръжие за ДАЕШ...брата на президента заедно с вътрешния министър го раздават дилърчета докато половината армейски офицери заработват допълнително като руски разведки..а един се мъчеше да доказва че сърбите били патриоти и нямали мафия..мухахахахаа, свинарите се омазаха (както винаги)
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ха ха ха

    0 0 Отговор
    Търговията е на 6... дрога в бермудския триъгълник :))))
  • 7 ела

    1 1 Отговор
    Типичен " кавбойски просташки долен номер" когато имат намерение да навредят на някой неудобен за тях " лидер" започват клевети и най-вече с женски истории " изнасилвания" и т.м .п. тези кавбоии убийци и престъпнци са способни на всичко стига да има наивни да им вярват.
Новини по държави: