30 Декември, 2019 14:46 1 654 10

Рохани: Санкциите срещу Иран ще паднат

  • иран-
  • президент-
  • хасан рохани

Според него те не дават резултат

Рохани: Санкциите срещу Иран ще паднат - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на Иран очаква санкциите срещу страната скоро да бъдат отменени, съобщи Mehr.

Президентът говори по време на изложба за постиженията на страната в сферата на енергетиката. Според Хасан Рохани ограниченията за страната не дават очакваните резултати.

„Този период на санкции ще приключи. Нашите противници осъзнават, че не могат да ни принудят да се предадем. Тази кампания за максимален натиск няма резултат. Те се опитват да ни накарат да водим преговори, в които ще трябва да приемем всичко, но не смятаме да приемем това“, заяви Рохани.

Той заяви, че правителството му е дало обещания в период на мир. Някои от тях не са били изпълнени, заради периода на конфронтации със западни държави.

Той смята, че действията на САЩ не са срещнали масова подкрепа и че скоро ще има промяна.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти турчин

    4 4 Отговор
    Най накрая ги оставиха англосаксоците. Браво на Иран ей това са хора

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тръмп

    3 5 Отговор
    Аятолаха е комунист на каишка от Москва!!!:):):)
  • 4 Анти турчин

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "мразя руските говеда":

    Къв мюсюлманин ме изкара като съм православен християнин .Аз съм за тях защото прабългарите са ирански народ а не тюркски както се смята и затова ги уважавам защото не са страхливци като краварите нищо ,че са мюсюлмани религията няма значение тук а кръвната ни връзка.

    Коментиран от #6, #8

  • 5 Анти турчин

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "мразя руските говеда":

    Не съм комунист , нито пък капиталист ,а по скоро националист против руснаците и американците.
  • 6 Аз си обичам шоколад

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Анти турчин":

    За произхода ни не съм съгласен с теб, по-скоро има някаква по-тясна връзка между иранци и славяни, но... може и да си прав, кой знае. Все пак при всички случаи Иран са първи приятели с една тюркска държава, даже най-тюркската - Тюркменистан. Затова те подкрепям.
  • 7 Аз си обичам шоколад

    0 0 Отговор
    А религиите са измислени от политиците, за да държат масата народ под някакъв контрол. Без религиите трябва да сложат на всеки човек по един полицай. Ала полицая кой ще го пази. Затова с религията е много по-лесно: всеки си има пазач - моралът. Е не всеки, но не са и малко. При това голямо разстояние много ясно, че религиите ще са различни. Това не пречи на многото тюркски народи да изпратят войски, които под командването на руските генерали да се бият за нашето освобождение. Руската войска е била значително отслабена тогава, заради голямото си поражение във все още пресната Кримска война. Затова, трябва да сме благодарни на братовчедите си. И на Русия естествено, но повече на братовчедите ни.
  • 8 Жестоката истина

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Анти турчин":

    Научи истинската си история а именно, че прабългарите са тюрки(турци) ! Прабългарите са наричали бога си тангра а на турски бог е танръ, има много думи които са същите като турския даже и символа на прабългарите го има на емблемата на турските националисти!
  • 9 дудукЯН

    1 1 Отговор
    КЕ ПАДНОТ АМА НА ОВЕНЬО МАДЕТЕ!
  • 10 Петър953

    0 0 Отговор
    Радвай се на пияна....