Last news in Fakti

31 Януари, 2020 16:06 1 538 2

Монголия затваря границата си

  • коронавирус-
  • китай-
  • граница-
  • вирус-
  • монголия

Монголия иска да се предпази от заразата

Монголия затваря границата си - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Монголия затваря до 2 февруари границата си с Китай, за да спре разпространението на новия коронавирус, предаде "Ройтерс", позовавайки се на съобщение на правителството.

На монголските граждани, намиращи се в Китай, се дава срок до 6 февруари да се върнат в Монголия. Чужденците (които не са китайци), пътуващи за Монголия, няма да могат да влизат в страната през Китай.

Монголия, която граничи с Русия и Китай, не е съобщила засега за случаи на заразени с коронавируса. Правителството каза, че работи за евакуиране на 30 монголски граждани, намиращи се в епицентъра на епидемията - китайския град Ухан. Русия също затвори границата си с Китай заради новия вирус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българина

    2 2 Отговор
    Нещата загрубяват, юдейската атака срещу Китай се развива успешно. Понеже не могат да ги победят по никакъв друг начин, подходиха по американски
  • 2 Ще устои ли Русия на генното

    3 1 Отговор
    бактериологично биологично оръжие със сранното наименование ''коронавирус'' и колко милиона ще бъдат жертвите в допотопна Русия??Ще се справи ли с противоотровата??Ние европейците сме застраховани на 99 % на генна основа, но те как са в тази област или азиатското им е в повечко??