9 Февруари, 2020 15:22 2 439 34

Американски военни загинаха в Афганистан

  • афганистан-
  • военни-
  • район

Имало е нападение в района на Нангахар

Американски военни загинаха в Афганистан - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Двама представители на американските военни са загинали в Афганистан, съобщи ТАСС.

Това е станало в Нангахар. В района е имало престрелка.

Смята се, че боец, облечен в афганистанска униформа, е открил огън по комбинираните сили. Американски представители провеждат акция за сигурност в района.

Все още никоя организация не е поела отговорност за атаката. В момента се водят преговори с талибаните.

Чрез тях трябва да се постигне примирие в района.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бачо Киро

    29 4 Отговор
    Фейк новина разбира се, само ушанките умират. Когато се стреля по рамбовци, куршумите се връщат и трепят стрелеца. Това и децата го знаят.
    Така е с наемниците, жалко за хората, но дано си е струвало парите.

    Коментиран от #2, #4, #13

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ххх

    28 2 Отговор
    Никак не ми е в характера да злорадствам при такива новини, но като знам тукашните соросоидни тролчета каква злоба и злорадство бълват всеки път при подобна новина, отнасяща се за руски войници. Включително скорошната от Сирия за убитите четирима командоси. И като се почнат едни приказки за Груз 200, като че ли само руснаци загиват по повод регионалните конфликти. Но каквото почукало, такова се обадило. Щом са такива лекета и злорадстват за убитите руснаци, мисля, че е нормално да им се отговори със същото.

    Коментиран от #10

  • 4 Бесен Язовец

    2 20 Отговор

    До коментар #1 от "Бачо Киро":

    Интересно, защо ТАСС мълча, преди седмица, когато загинаха руски военни специалисти в Сирия и даже тук във Факти, новината за това излезе с 4-5 дневно закъснение ?? А сега, когато са загинали амеркански военни, веднага, на мига, ТАСС съобщи !

    Коментиран от #7, #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 така така

    2 8 Отговор
    Бой по афганистанските примати
  • 7 любопитен

    16 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    Сега CNN ли те уведомиха за далите фира американци?

    Коментиран от #9

  • 8 1234

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    Майк Андреа , как е? Да си го виждал наскоро?
  • 9 Бесен Язовец

    1 17 Отговор

    До коментар #7 от "любопитен":

    Какво общо има тук CNN ? Когато загинаха руските командоси, тук новината затова, излезе с 4-5 дневно закъснение и тогава за това не ни съобщи ТАСС, а The Moscow Times ! Затова и ти казвам, че сега ТАСС, веднага ни съобщава, за американците, а за загиналите руски военни, някак си "забрави" да ни съобщи.
  • 10 Borislav Popov

    0 17 Отговор

    До коментар #3 от "Ххх":

    Ами ти бе, каскет, защо нищо не казваш за руcкитe мaйки, чиитo cинoвe зaгинaхa в Aфгaниcтaн и в Сирия, дaли и те ca гoрди , че техните синове са загинали в името на Бабрак Кармал и Хавез Асад ?? Или тaкивa кaтo тeбe cи чeшaт eзицитe caмo, когато американци загиват ? Като, че ли само американци загиват във военни конфликти, рускитe жертви нe ce смятат, те сякаш са си в реда на нещата, нали така каскет..) Щом такива, като вас лекета злобеят за убитите американци, не се правете после на възмутени и халосани, когато ви платят със същата монета.

    Коментиран от #12, #15

  • 11 Г77

    16 0 Отговор
    На война може да загине всеки.Аз мразя американци.
  • 12 Ххх

    11 2 Отговор

    До коментар #10 от "Borislav Popov":

    Каскет, преписваш отново мои коментари, като ги обръщаш на обратно. Аман от преписвачи. Изкара си следобедния сън, сега ако може и някой шекел да изкараш ! Пък и къде чак тръгна да се връщаш. То по твойта логика да те питам и за Виетнамската война - там колко американски войници загинаха, а майките им дали са горди със загиналите ? Добре, че "великата" държава съществува от 200 години, иначе с акъла ти не бих се учудил да се беше върнал във времето на кръстоносните походи и монголските нашествия, да ми обясняваш колко и къде са загинали и майките им дали са горди.

    Коментиран от #17

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 слаботоков

    9 0 Отговор
    Чудесна новина! Дай-Боже още!
  • 15 Ама пипетко

    10 0 Отговор

    До коментар #10 от "Borislav Popov":

    Борке-а какво ще кажеш за американските майки на които децата им умират даже в своя квартал от постоянните стрелби там.Ето и днес в Ню Йорк са застреляли няколко човека сред които и един полицай...-за това нещо да напишеш-а ?

    Коментиран от #18

  • 16 АНЕНЕРБЕ

    13 0 Отговор
    АФГАНИСТАН ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В АД ЗА ВАС.

    ЗАМЕСТНИКА НА КАСЕМ СУЛЕЙМАНИ РАБОТИ ТОЧНО В ТАЗИ ЧАСТ НА СВЕТА.

    ПРЕДИ ДЕСЕТ ДНИ БЕ СВАЛЕН САМОЛЕТ С 86 ДУШИ ОФИЦЕРИ ОТ ЦРУ КОИТО НАСОЧВАХА ДРОНОВЕТЕ УБИЛИ ИРАКСКИЯ ГЕНЕРАЛ.

    В ТОЗИ СВАЛЕН В АФГАНИСТАН САМОЛЕТ БЕ ИЗПЪРЖЕН ТОЗИ КОЙТО ВОДЕШЕ ОПЕРАЦИЯТА ПО УБИЙСТВОТО НА КАСЕМ СУЛЕЙМАНИ.

    ВОЙНАТА НА ЯНКИТЕ СЕ ПРЕНЕСИ ОТ СИРИЯ В АФГАНИСТАН.
  • 17 Borislav Popov

    1 13 Отговор

    До коментар #12 от "Ххх":

    Е, какво бе, каскет, не е ли така и ти защо се връщаш назад ?? Впрочем, благодарение на Виетнамската война и ти днес изкара, някоя друга рубла, измекрино. Та, по твойта логика да те питам и за Финската захватническа война - там колко съветски войници загинаха, а майките им дали са горди, че са загинали докото са заграбвали чужди територии ? А това, че Америка съществува само 200 години, но е 200 пъти по напреднала и по развита от жалката ти Рушийка, говори лошо не за Америка, а именно за тойта Рушийка.

    Коментиран от #21

  • 18 Алоууу

    0 7 Отговор

    До коментар #15 от "Ама пипетко":

    Пипеткеее, а кaквo щe кaжeш зa рускитe мaйки нa кoитo дeцaтa им умирaт дaжe в cвoите родни градове, oт пocтoяннитe бандитски разборки тaм. Само в Толиати, от местните Жигульовски войни, цяло нова гробищна алея възникна ма, Пипеткеее, ти знаеше ли за това .

    Коментиран от #19

  • 19 алоууу пипи

    9 0 Отговор

    До коментар #18 от "Алоууу":

    Това отдавна мина бе хахао-бандитските разборки бяха през 90-те години-факт.А в САЩ и до днес се стрелят като кучета--схващаш ли разликата "умен"?

    Коментиран от #20

  • 20 Алоуууу

    0 8 Отговор

    До коментар #19 от "алоууу пипи":

    Пипеткееее, не са минали ма и днес вск още продължават, просто ти за тях не знаеш, понеже, тук във Факти Бг. никой няма да те информира за това. Ако искаш да се убедиш, намери в нета, статистиката, колко убийства на 100 хиляди жители стават в Русия и колко в САЩ. Само така, като джокер ще ти пусна ифото, че в Русия, убийствата са двойно повече, от колкото в Америка.

    Коментиран от #24

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Обичам свинска пържола

    1 6 Отговор
    Афганите са мишки и това си е. Американците им дадоха всичко което си пожелаят а те се крият по къщите си и не могат да се справят с шепа терористи. Досо ега акбяха хора на място да са изравнили тези талибани със земята и да ги забравят. Русия попадна на смели хора при сирийците като Българските опълченци само малко помощ им трябва и се борят за родината си срещу Туркайда а тука пълна противоположност. САЩ трябва да събере афганските генералите и да им каже имате ли желание да вървите напред или да ви оставяме на плъховете???
  • 24 математик

    8 0 Отговор

    До коментар #20 от "Алоуууу":

    Публикувано във факти.бг: колко убийства на 100 хиляди жители стават в Русия...Е умньо, тука е ключа за палатката! А сега сметни с колко повече хамерите са повече от рашките и ще разбереш, че в Кравария броя (общия брой) на убийствата са повече от в Русия!

    Коментиран от #28

  • 25 Баба Пена

    4 0 Отговор
    Чудя ви се на акъла,що се занимавате с тоя глупендер Бораката,този е тъп та вика ура
  • 26 no name no face no number

    2 0 Отговор
    една добра новина
  • 27 тнт

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "Borislav Popov":

    Тии, калпако миризлив научи ли си уроците? Леля ти пак те е пуснала на компа!
  • 28 Алоуууу

    0 8 Отговор

    До коментар #24 от "математик":

    Умньоооо, в Русия при 145 милиона жители, умишлените убийства за година наброяват 15 560 или 10.82 процента от общото число жители. А в САЩ при 329 милиона жители, убийствата са 17 250 или 5.35 процента. Ти ако знаеш някакъв друг метод, да водиш статистика, дай го да го видим.

    Коментиран от #29

  • 29 математик

    4 0 Отговор

    До коментар #28 от "Алоуууу":

    Много си зле!Публикувано във факти.бг: 10.82 процента от общото число жители...!!!!!!! Колко са 10% от 145 млн.? 14.5 млн.!!!!! Човече, не ставай за смях! Статистиката се води по брой (а не проценти) на 100 000души! В Русия за 2012г са 9.2 убийства на 100 хил. (не проценти), а в Щатите са 5.8 убийства на 100 хил.!

    Коментиран от #30, #31

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Алоууууу

    0 3 Отговор

    До коментар #29 от "математик":

    Впрочем извинявам се, вие сте прав ! Грешката е моя става въпрос не за проценти, а за брой убийства на 100 000 хиляди човека. Но и вие се съгласете, че както и да ги смяташ, в Русия умишлените убийства са повече от колкото в щатите.

    Коментиран от #32

  • 32 Дали е статистика

    3 1 Отговор

    До коментар #31 от "Алоууууу":

    Скоро двама руски обикновени граждани хванаха нарко-дилър да продава дрога пред училище. Размазаха го от бой , и му строшиха всичките кокалчета на пръстите на двете ръце , докато дойде полицията да го отърве. После този престъпник може и да е умрял в ареста , и да е повдигнал статистиката . В Домбас хванаха дилър , вързаха го гол на един уличен стълб , и го биха с дебел ел. кабел , след което го гръмнаха , щото според думите на войниците , такива в новият ред не им трябвали . Пиши и него към статистиката. Преди време в Интернет пространството се завъртя един клип от 2000г. който много бързо изчезна. Около 20 мутри влязоха в една дискотека и и започнаха погром над хора и обзавеждане . От някъде се появиха жилетки ОМОН и стана касапница . Двадесетте мутри бяха умъртвени с удари на палки в главата , и безжизнените им тела струпани в центъра на дансинга .
  • 33 Педросо

    1 0 Отговор
    КУ..а,ми ли търсят там,да си седят в гьола
  • 34 ЦарВул

    0 0 Отговор
    МАЙКИ СИ И БАЩА СИ ЛИ ДИРЯТ ТАМ??ОТИШЛИ КАТО ОКУПАТОРИ ЗА ПАРИ И ЩЕ СЕ ВЪРНАТ В ЛАМАРИНЕНИ КОВЧЕЗИ ПОКРИТИ С "КРАВАРСКОТО ЗНАМЕ""!!!!Кравария май забрави Виетнам?!!!!Нищо талибаните ще им го припомнят!!!
Новини по държави: