Last news in Fakti

17 Февруари, 2020 17:50 3 597 9

Франция предупреди Великобритания

  • франция-
  • ес-
  • великобритания

Очакват се сериозни преговори с ЕС

Франция предупреди Великобритания - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Франция предупреди Великобритания относно преговорите, които предстоят с ЕС, съобщи France 24.

Правителството на Великобритания очаква преговори за търговско споразумение. Страната към момента преговаря по отделно за споразумения с различни държави.

Планира се споразумение с ЕС да бъде постигнато до края на преходния период. Европейски представители вече на няколко пъти поискаха удължаване на периода за преговори.

Очаква се британските представители да дадат повече подробности за преговорите. Френският външен министър Жан – Ив льо Дриан обяви, че британските представители трябва да очакват тежки преговори.

Според него има спорове по редица въпроси. Те са свързани по въпроси с търговията и бъдещите отношения.

ЕС настоява за спазване на своите стандарти, за да отвори достъпа до единния пазар на Великобритания.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт!

    6 25 Отговор
    Французите ако бяха малко умни щяха да излезнат от ЕС да се обединят с англетата и да смачкат омразните италиански жабари испански цигани и вечният враг дойчовците.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 asd

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Факт!":

    Думи на игнорамус... Хахахахаха!
  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    16 0 Отговор
    До сега британците бяха в губеща позиция, защото те са инициаторите за напускане, а сега шантажират ЕС с тежки преговори за да бъде извоювана печеливша позиция спрямо ЕС... Англия без ЕС, но и без колониите си, скоро ще се превърне в това което е в края на 16 век - бедна изостанала европейска провинция. Тия главоци още се изживяват като Империя. Проблемите им не произтичат от членството в ЕС, а от пробуждането и укрепването на бившите им колонии, което води до спад на благоденствието им.
  • 4 бурбон

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Факт!":

    Ееех Вуте,
    не искаш ти да си добре,нали ... приютен по милост в ЕС,където ще имаш стабилна и желана от цял свят валута, а не постоянно девалвиращ никому ненужен лев
    ...и където имаш защитени влогове срещу машинациите на банковите олигарси
    ...а все ти се иска другите да са зле.
    Да ...ама знаеш отлично, че другите колкото и да са зле никога не са били и няма да са по зле от твоя хал.
    Тъй че желаейки разпада на ЕС се опитваш да навредиш единствено на себе си,понеже извън ЕС ... си никой.

    Коментиран от #5

  • 5 Факт!

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "бурбон":

    Викаш тез англичани будали че още в ЕС не приеха еурото тоест преименуваната марка и не станаха роби на дойчланд.Е те франсетата са свикнали явно да са роби.Франция за 30 години се деиндустриализира и скапа икономически.

    Коментиран от #6

  • 6 бурбон

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Факт!":

    Викам че т.нар велика британия беше спасена от САЩ през ВСВ.
    Викам че след войната тез победители англетата са на купонна с-ма въпреки че са заграбили дял от победена Германия ,а през 1955 заради спрян внос на нефт се отопляват с въглища което прави такъв смог че само в Лондон 4000 души умират от задушаване./по техен док филм /
    Викам че в периода 1960-1972 англетата 3 пъти кандидатстват за взлизане в Общия европейски пазар и когато накрая ги приемат Обединеното кралство е страната с най слабо развиваща се икономика от другите страни членки.
    Викам че към 2009 г бюджетния дефицит на Англия е 11,5 %
    доближаващо се до ...Гърция -13,6 %
    А победената и разграбена Германия -3,3 %
    Понимайш.
    Сега тез дюс тарикати англетата смятат че ще могат да предотвратят разпада си,но преговорите тепърва предстоят.
    Великия комбинатор Борето Джонсън не направи нищо повече освен формално да обяви ''развода'' но ''имуществената делба'' тепърва предстои ...и тя е най важна.

    Коментиран от #8

  • 7 Jessy James

    3 0 Отговор
    Оказа се че най големите Банки и застрахователни компании в Англия били станали собственост на Испански конгломерат още преди години, и то тихомълком от английското общество, сега обаче англичаните искат хем да са независими хем да ползват благата на ЕС, няма такъв вариант хуя до края и душата в рая, няма да стане. Така че Индйско-Пакистанската губерния Англия да си приготви голяма тава с вазелин и да се намаже добре от зад защото онзи ръбестия на ЕС вече се е намъкнал в дупката на Ламанша, и много да не нагледат защото са остров и зависят от ЕС за вноса и износа, другия вариант е икономиката им да стане като на Сомалия...хе..хе
  • 8 Наглец

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "бурбон":

    Немската икономика се крепи на две държави.Сащ и Китай.Едната от тех срути ли се и ще ядат трева дойчовците.И добре че бяха англипаните да спасят немците от Наполеон навремето.
  • 9 Велика Франция

    1 0 Отговор
    Фрaнция e люлкa нa цивилизaциятa!
    Франция е мaйкa нa cъврeмeнния cвят!
    Фрaнция e нaй-вeликaтa cтрaнa!
    Пaриж e нaй-крacивия грaд!
    Vivе lа Rеpubliquе! Vivе lа Frаnсе!
Новини по държави: