25 Февруари, 2020 17:20 2 187 10

Българи блокирани в хотел в Тенерифе

  • българи-
  • коронавирус-
  • тенерифе

Регистриран е случай на коронавирус на място

Българи блокирани в хотел в Тенерифе - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Българско семейство е блокирано в хотел в испанския град Тенерифе, съобщи bTV.

В хотела е била наложена картина за всички туристи. Един от туристите там е дал положителна проба за коронавирус.

За него се знае че е италиански лекар. Той от областта Ломбардия.

Всички гости на хотели са били уведомени, че трябва да останат по стаите си. Очакват се инструкции за действие от екипи в Мадрид.

На туристите е забранено да излизат от хотела. Негови представители обявиха, че са предприети всички действия за предпазване от вируса.

В града има много туристи, заради тържества в района.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 доктор

    6 1 Отговор
    Кел файда НиЛо като си дойде от Милано така или иначе ще го пренесе тук вируса...

    Коментиран от #3

  • 2 Краваря

    5 9 Отговор
    Бoгaтитe, кoитo имaт пaри мoгaт дa ce зaпacят зa пo 500-1000 лв кoнceрви и трaйни прoдукти и дa нe излизaт oт дoмoвeтe cи. Зa нac бeднитe cъщo имa мaлкo уcпoкoeниe. Хората, които са от смесен международен произход да не се притесняват, защото имат антитела срещу този вирус, говорим за хората "американски тип" от няколко националности като мен да речем - аз съм от руско-сръбско-български произход, но хората без смесен произход са силно уязвими....Хoрaтa oт cмeceн прoизхoд /бeз знaчeниe кaкъв/ щe гo прeбoлeдувaт aкo ce зaрaзят кaтo oбикнoвeн грип, нo нa нaциoнaлиcтитe /бeз знaчeниe oт държaвaтa/ Гocпoд дa им e нa пoмoщ...

    Коментиран от #4, #7

  • 3 РЗС

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "доктор":

    Цела София ке пламне
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Asdfg

    5 0 Отговор
    Росенеееееее, пияницоооо не е наложена “картина”, а КАРАНТИНА!
  • 6 888

    0 1 Отговор
    Кой ги е карал да се врът по хотели там
  • 7 Цуци

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Краваря":

    Тук в БГ всички сме сбирщайн
  • 8 Ушев долен бандит на луканка

    2 2 Отговор
    Сега тия помяри ще си хванат вдругиден самолета за Голямото село и ще почнат да кихат наляво надясно по трамваи и автобуси! Никакъв ред няма, сякаш умишлено се цели да се разпространи този вирус и се допуска свободно движение на китайци, корейци, сенегалци и прочие по цял свят!
  • 9 Илия Троянов

    1 0 Отговор
    02 Януари 2020, Четвъртък, 17:00 ч.
    Автор: Флагман.БГ

    Какво предрече пророчицата: Тайната на петте двойки

    Журналистът и близък приятел на баба Ванга Сергей Кастарной за пръв път разкри предсказания за 2020 година, които приживе пророчицата го помолила да не разказва, докато не дойде им дойде времето.

    Според него Ванга предрекла, че през 2020 година светът ще бъде изправен през сериозен шок в два специфични дни. Това са дните, в които има натрупания на пет двойки – 22 февруари 2020 и 22 декември 2020, разкри Кастарной в предаването „Всъщност“ по първи канал на руската телевизия, където беше свързан за детектор на лъжата, който показа, че казва истината.

    „Ванга изобщо не се интересуваше от нумерология, но поиска да не разказвам тези неща, докато не им дойде времето. Те ще се сбъднат в един момент и може би ще преобърнат живота на цялото човечество“, каза още приятелят на Ванга.

    Кастарной твърди, че тези дати ще станат повратна точка за човечеството. Той е категоричен, че Ванга му е посочила точно тези дати, а не други, свързани с годините 2022 или 2222.

    Сергей Косторни разказа още, че Ванга е предрекла епидемии и внезапно избухване на война за настоящата година.


    „Ако не се случи чудо и човечеството не се промени, ако светът продължава да сее зло, хората да преследват парите, да се водят войни, епидемията може да е нелечима и да ескалира до много сериозни размери“, каза още той.
  • 10 Еее

    1 0 Отговор
    Тържествата са на обратните резби там.
Новини по държави: