27 Февруари, 2020 10:55 2 073 2

Консулът ни в Милано: Паниката намаля

  • милано-
  • италия-
  • таня димитрова-
  • паника-
  • коронавирус

Все по-малко хора са с маски по улиците, каза Таня Димитрова

Консулът ни в Милано: Паниката намаля - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Паниката намаля, хората започнаха да живеят нормалния си живот. Това заяви пред БНТ българският консул в Милано Таня Димитрова, коментирайки разпространението на коронавируса в Италия.

"Все по-малко хора са с маски по улиците. Хората почват да се успокояват, макар че имаме 400 заразени от вируса на болестта. Вече има и заразени деца", посочи тя.

"Имаме и позитивни новини - снощи в 23:07 часа кацна правителственият самолет тук, бяхме през цялото време в контакт с бригаден генерал Тодор Коджейков и организирахме отпътуването на 20 деца и 4 учителки от Каварна. Към 23:50 часа вече бяха в самолета, посрещнати бяха от доц. Димо Димов, началник катедра "Медицина" на бедствените ситуации във ВМА", заяви Таня Димитрова.

Италия е европейската страна, която е най-засегната от разпространението на коронавируса. Италианското правителство отправи призив за международна подкрепа за усилията си да овладее разпространението на заразата от коронавируса в страната. Близо петстотин души са заразени в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бацила

    9 1 Отговор
    паниката изобщо не е намаляла дори преминава в пандемия
  • 2 Кви неща сме преживели па тоя ли вирус

    2 2 Отговор
    Ми то не само от коравирус може да умреш, ако не се лекуваш и от истинка може да умреш така ме не виждам ква е тая паника! Да не говориме че всички починали са възрастни и то с белодробни проблеми просто ги утря в белия дроб и края е фатален:-)
Новини по държави: