Last news in Fakti

2 Март, 2020 18:18 2 757 21

Унгария няма да пусне на своя земя нито един мигрант

  • унгария-
  • бежанци-
  • мигранти-
  • гърция-
  • петер сиярто

Унгарският дипломат изрази загриженост от случващото се в Турция

Унгария няма да пусне на своя земя нито един мигрант - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Унгария няма да пусне на своя територия нито един мигрант. Това заяви унгарският министър на външните работи Петер Сиярто след срещата си в Белград със сръбския министър по европейските въпроси Ядранка Яксимович.

Сиярто изрази загриженост от случващото се в Турция и Сирия, както и от ситуацията на турско-гръцката граница след решението на властите в Анкара да отворят границата за мигранти, които се насочват към Европа.

"През следващите седмици и месеци може да очакваме да пристигнат няколкостотин хиляди мигранти", подчерта Сиярто и поясни, че властите в Будапеща са изпратили още 20 полицаи по границата със Сърбия, предаде Нова телевизия.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Patriot

    85 1 Отговор
    Браво на унгарците!
  • 2 ТТТ

    31 3 Отговор
    Няколкостотин хиляди мигранти пратили 20 полицая тас ташак си праят

    Коментиран от #10, #15

  • 3 Маджаров

    61 3 Отговор
    Обран си е Орбан, не се гъзи никому, особено на резани амуджи и турски мана///и. А наш Боце тича към Анкара, взел онзи пияндур Веждичката, верен слуга и подлец, с една туба вазелин. Когато се изнерВирГа турчина, да им фрасне по една царевица и на двамата за да не пуска амуджите у нас. Нашия Треперушко от Банкя е готви на всичко, за да стои до памперси на премиерския стол.
  • 4 барцелона

    10 3 Отговор
    споко аз ша ги взема всичките

    Коментиран от #6, #21

  • 5 Митко

    55 1 Отговор
    Унгарците искат чиста раса да бъдат, няма нищо лошо в това!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 vasik atanasova

    28 3 Отговор
    ОРБАН Е ЖЕЛЕЗЕН
    ТАКЪВ ЧОВЕК НИ ТРЯБВА
    ТУКА КРИЯТ ЗА ВИРУСА
    ДНЕС ХОДИХ И ДО БОЛНИЦАТА
    НЕ ПРИЕМАТ БОЛНИ ЗАРАДИ КОРОНАВИРУСА
    ДОКТОРА МИ ПРЕДЛОЖИ МАСКА
    МАФИЯ !!!
  • 8 Toчно така!

    43 0 Отговор
    Демокрация, човешки права...звучи добре,но когато НЕКАНЕНИ гости ти влезнат в къщи, седнат ти на масата,лежат ти на дивана , претендират за грижи ,права и докато ти работиш на две работи за да ги издържаш,междувременно изнасилват дъщеря ти. При това положение ставаш шовинист и оставяш демокрацията за по-добри времена .Първо трябва да запазиш дома и семейството си и чак след това идват останалите неща.
  • 9 SAAB

    3 0 Отговор
    Главанако ша ги прибира в ипидемия жт 3 вируса и ще обрича и така обречените на възрадт 55 и нагоре хора с проблеми......тия ще ицоцат всичко !
  • 10 Лелее

    19 0 Отговор

    До коментар #2 от "ТТТ":

    20 - ама полицаи , не джендъри !
    Ти на унгарски полицай попадал ли си ?
    Аз преди години покрай вкарването на 3,4 коли
    от Германия - ДА
    Я пробвай да им се лигавиш и “демокрация “ и “права “ да дириш ?
  • 11 боцмана

    9 0 Отговор
    Това е за четене от нашите управници , които имали готовност за приемането на наша територия на 10000 терориста.
  • 12 Орбан

    7 1 Отговор
    трябва да оглави ЕС
  • 13 Да ама

    7 0 Отговор
    Аз съм за хуманност, но кво правим ако между нуждаещите се от помощ бежанци между тя има и терористи? А самите бежанци не ги изказват на властите, а гледат сеир. Америка що затегна контрола на подобни бежанци, но иначе настояват да сме ги пускали такива в Европа. Двулични, както винаги американци, и от Орбан чак недоволстват.
  • 14 Иван

    10 0 Отговор
    Имигрантите на Лезбос унищожават гръцките църкви и палят де що успеят по пътя си. Същото се случва и в Македония и Сърбия, берат селскостопанската продукция от полето на хората, положили толкова труд, колят овци и телета по пасищата,влизат им в къщите. В България за сега не смеят да се развихрят, знаят че ние, българите, лошо бием.Ако има имигрантска инвазия тук, русофили и русофоби ще забравят дребните си пререкания и ще се вдигнат срещу нашествениците.

    Коментиран от #17

  • 15 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "ТТТ":

    Само да ти напомня,че унгарците построиха истинска ограда на границата със Сърбия и 20 полицаи на първо време са достатъчни.Това не е кокошкарската мрежа на Валери Симеонов дето е разкъсана навсякъде.
  • 16 гост

    7 0 Отговор
    Най-страшното е,че когато пришълците не успеят да пробият през Гърция ще ударят България.Тук няма какво да ги спре.Българите няма да посмеят да използват сълзотворен газ и жива сила.Те без препятствено ще нахлуят на наша територия.Сърбите ще ги спрат на границата щото влязат ли в Сърбия, Унгария ще ги спре.И така в България ще останат блокирани хиляди пришълци.И пак ние ще гризнем дръвцето.А Тиквата нека плюска баклава с Тайпи на националният празник.Него никой не го сефери за слива.
  • 17 Логика

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Иван":

    Това, че тези хора се нуждаят от храна по своя път към обетованата страна Германия не е изненада. А те са десетки хиляди! Погромите по техния път да неизбежни.
  • 18 Анонимен

    0 0 Отговор
    О това го гарантирам на сто процента. Унгарците не си поплюват в това отношение. Аз ви казвам, че на пъплят ли ни, ще видите, че почти всички, ще си останат в България.
  • 19 ахоихо

    1 0 Отговор
    Само Тиквоча ли не знае,че идват терористи-млади,надъхани,фанатизирани?По новините репортерката каза,че говорила с 50 бежанеца-1 нигериец и 49 афганистанци.Е,къде са сирийците,дето бягали от войната???Тивкооооооооо проста,бежанец да те оноди!
  • 20 мани мани

    1 0 Отговор
    за сметка на това, боко ще вкара у нас поне 10000 орки!
  • 21 Не напъвай се

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "барцелона":

    И споко наште управници и къщички им направиха веч.
    Да са ни честити новите комшии.
    Почвайте да отглеждате само агнета и крави.😂😂😂😂😂
    Само да посмеят наште умници да вкарат мигранти.
    Тогаз шъ разберат кон боб яде ли или че си живуркат с мигрантите.
Новини по държави: