15 Март, 2020 18:40 6 443 60

Русия: В Сирия използват жени и деца като жив щит

  • идлиб-
  • сирия-
  • турция-
  • русия-
  • терористи-
  • жени-
  • деца-
  • щит

Ще има ли някога мир в Идлиб?

Русия: В Сирия използват жени и деца като жив щит - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Маршрутът на първия съвместен патрул на Русия и Турция в Идлиб е бил съкратен заради провокации, планирани от неконтролирани от Турция бунтовници, с използване на жени и деца за живи щитове, предаде ТАСС, като се позовава на информация на руското министерство на отбраната за журналисти.

В министерството са посочили, че днес в зоната за деескалация в Идлиб се е състояло първото съвместно патрулиране на участък от магистралата М4. Дължината на маршрута на съвместното патрулиране бе съкратена заради провокации, планирани от неконтролирани от Турция радикални групировки, са посочили от министерството.

В министерството са подчертали, че за осъществяване на провокации терористите са се опитвали да използват като жив щит цивилни, включително жени и деца. За да се изключат инциденти, при които е можело да пострадат цивилни, руско-турският координационен център е приел решение да съкрати дължината на маршрута на първото съвместно патрулиране.

На турската страна е предоставено допълнително време за предприемане на мерки за неутрализиране на терористичните групировки и за осигуряване на безопасността на съвместното патрулиране по трасето на М4, са заявили от министерството. Президентите на Русия и Турция - Владимир Путин и Реджеп Ердоган - съгласуваха на 5 март в Москва въвеждането на режим за прекратяване на огъня и редица други мерки за урегулирането на ситуацията в Идлиб.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Балсъмги

    37 10 Отговор
    Гаэиии ги Асадче на никой не му дреме вече..

    Коментиран от #20

  • 2 Хасан

    11 26 Отговор
    На турците не им пука за терористите в Идлиб а не иска нова бежанска вълна към Турция

    Коментиран от #16

  • 3 МАЧКАЙ

    22 13 Отговор
    ПУЯЦИТЕ ТЕРОРИСТИ ! ПЪЛНО УНИЩОЖЕНИЕ НА МРЪСНИТЕ, ДОЛНИ И ПОДЛИ ПУЯЦИ !

    Коментиран от #5

  • 4 Асад

    4 5 Отговор
    Еж му глъвътъ коги е сополиф
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Townboy

    17 40 Отговор
    Снощи гледах филма "Пещерата" и там показаха какво всъщност се случва в Сирия. А именно Русия, САЩ и Турция воюват помежду си на територията на страната а потърпевшо е мирното население. Отгоре на всичко Асад избива собствения си народ за да остане на власт.

    Коментиран от #26, #43, #47

  • 7 Ххх

    15 11 Отговор
    Магистрала М 4, по която се извършва придвижването на руските военни патрули, се е оказала блокирана от воюващите срещу Асад и поддържащите ги местни жители. Магистралата е блокирана повече от денонощие, а отчитайки, че часове по – късно по нея следва да преминат съвместни руско – турски патрули, действията на терористите могат да доведат до открити военни стълкновения. На представени фотографии и видеокадри може да се види, че терористите успешно блокират магистрала М 4 в Идлиб, разполагайки върху нея камъни и бетонни заграждения. Специалистите сериозно се притесняват от въоръжени провокации от страна на групиравките, особено във връзка със заявлението им, че те самите не са сключвали с Русия никакви договорености, и ще продължават борбата срещу сирийските и руските военни. От друга страна, независимо от приетите ангажименти, Турция не обезпечава безопасността в зоната за деескалация по трасето на магистрала М 4. „Може за пореден път да се наблюдава, как Турция отново игнорира съществуващите договорености. Очевидно Русия следва да оказва на Анкара голям натиск, за да застави Турция да изпълни съществуващите договорености, или да се откаже от сключения договор“ – отбелязва специалист.

    Коментиран от #10

  • 8 Borislav Popov

    12 30 Отговор
    Това е вярно, то затова и има много загинали жени и деца, понеже на руснаците не им пука и стрелят наред. Когато навремето чеченските терористи взеха заложници в кинотеатра на Дубровка, руските служби им пуснаха газ и ги приспаха завинаги, но покрай тях изтровиха сума ти и заложици. Мисълта ми е, че руснаците своите мирни граждани не съжалиха, че сирийските ли ще съжаляват .....

    Коментиран от #9

  • 9 Ххх

    41 4 Отговор

    До коментар #8 от "Borislav Popov":

    Айде бе, отворко. Както винаги, само руснаците са ти в устата. Щатите колко мирни избиха в Ирак, Сирия, Афганистан ? Ама като Щатите бомбандират, смъртта на убитите е от демократични бомби и естествено не следва да се коментира от "обективни" лайномети като тебе !

    Коментиран от #12

  • 10 Бесен Язовец

    4 20 Отговор

    До коментар #7 от "Ххх":

    Как искаш Турция да бeзпeчaвa бeзoпacнocттa в зoнaтa зa дeecкaлaция пo трaceтo нa мaгиcтрaлa М 4 бе мухльо ? Искаш да избие децата и жените ли, не четеш ли че терористите се прикриват зад тях ?

    Коментиран от #11, #13

  • 11 СамуилМокри

    23 5 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    Ако великия владетел на Анадола , не може да си спази договора който е подписал , де не се напъва на никой. Асад ще разчисти пътя рано или късно.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ххх

    18 2 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    Мухльо е на баща ти недоклатеното произведение. Тия от групировките могат да разиграват каквито си искат циркове и театри. Ако войските на Асад или шиитските милиции, които воюват съвместно с тях нарушават по някакъв начин договореностите между Путин и Ердоган, Турция ще търси ли обяснения от Русия ? Изглежда че да. Но според такива като тебе, на Турция не следва да се търси отговорност за неизпълнени ангажименти, така ли ? Те ако там нещата зависеха от акъла на такива като тебе - Турция сигурно медал щеше да ти даде. Пък и не е лошо да престанеш да ползваш чужди никове. Нито си оригинален, нито преливащ от акъл.

    Коментиран от #24

  • 14 Ххх

    9 4 Отговор

    До коментар #12 от "Borislav Popov":

    Американците били същите убийци ? Ами след като си толкова "обективен", защо не спомена и тях в първия си коментар ? И без това изпитвам погнуса да се коментирам с отрепки като тебе, можеше да спестиш последващата кореспонденция.

    Коментиран от #21

  • 15 Турците

    13 3 Отговор
    па не са си свършиле работата- в контролирани от тях територии, неконтролирани бунтовници. Абсурдите нямат край. Какво въобще контролират? Нито бунтовници, нито бежанци. Турска работа
  • 16 Бай хой

    16 6 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан":

    Гасане, турчолята отново не изпълниха своите задължения. Ернасран на колене се довлече в Москва да моли Путин да спре Асад и иранските милиции. Путин ги спря. Дори сега дава отсрочка на башибозука. Да не ревеш след десетина дена че аскера е разфасован за барбекю?
  • 17 Обещанието на Ердо!

    16 3 Отговор
    Да се обезоръжат "бунтовниците" и да се създаде зона на сигурност!Чакай от турския фес работа!Той гони кюрдите и подържа ибриците откачалки!Путин има още малко нерви!Село по село къща по къща и никакво оръжие!Който се опъне до стената !Мъжете в лагери да копаят!Жените в строителството!Децата в интернати!Купонна система и работа!Това е гаранция за мир!Друго не!
  • 18 Обичам свинска пържола

    13 5 Отговор
    Някаква изненада???? Пълно бездействие още от ден първи!!! Дори има клип как джихадистите замерят с камъни турски танкове и ония бягат!! Ердоган го е страх от джихадистите че и един куршум да изстреля срещу тях ще стане страшно в Турция атентат след атентат. На практика Ердоган го е страх повече от съюзника си Алкайда отколкото от Руснаците. В момента Ердоган е в менгеме защото Путин забавя но не забравя.
  • 19 КО-НЕ

    4 12 Отговор
    Лоша работа.Те русляците са толкова миролюбиви че заедно с Асад раздават свобода и демокрация на Сирийския народ.А народа като видя безвизовия режим тръгна да бяга навънка към Турция и Европа.Не че имат някви притеснения,просто искат свят да видят.А тези които не искат да пътуват Асад и Путин за да ги развеселят им пускат новогодишни фоерверки и димки.А накрая Асад и Путин ще си говорят с пясъка и празните къщи също като Берлин след бомбардировките през 1945 г.

    Коментиран от #27

  • 20 Фоок оф

    4 15 Отговор

    До коментар #1 от "Балсъмги":

    Аве руснаците кво правят в сирия вече 10 години? Ква работа имат? Американците ги плюхме 20-30 години вече така ,че те са разкрити,ама за рашките техните поклонниции що нищо не казват???

    Коментиран от #22, #23

  • 21 Borislav Popov

    1 9 Отговор

    До коментар #14 от "Ххх":

    Елементарно Уотсън, новината е от ТАСС и е за руснаците и американците нямат нищо общо с убийствата на заложниците в театъра на Дубровка.

    Коментиран от #25

  • 22 787

    7 1 Отговор

    До коментар #20 от "Фоок оф":

    От 2015г са там.
  • 23 Бай хой

    10 2 Отговор

    До коментар #20 от "Фоок оф":

    Е па от септември 2015 година до сегодня как ги изкара десет години? Неграмотността и тъпотията задължителни ли са за сороспиите?

    Коментиран от #52

  • 24 Бесен Язовец

    1 8 Отговор

    До коментар #13 от "Ххх":

    Не се обиждай, но за долно човеченце като теб, думичката мухльо трябва да звучи като комплимент. Ми ти призоваваш да се убиват жени и деца бе мършляк, ти самия си бетер терорист.

    Коментиран от #28

  • 25 Ххх

    9 2 Отговор

    До коментар #21 от "Borislav Popov":

    И аз мисля, че е елементарно, особено ако не се опитваш да извърташ нещата. Защото коментара ти започва, че имало много убити жени и деца. Е, в случая не говориш ли за Сирия ? А аз те репликирам, че убитите са не само от бомбите на руснаците и на Асад, а и от американските бомби. Така че, не се измъквай като пръдня из гащи с чеченците. Аз имам в предвид събитията в Сирия, и мисля, че не е нужен много мозък да схванеш мисълта ми.

    Коментиран от #30

  • 26 Румяна Костова

    10 3 Отговор

    До коментар #6 от "Townboy":

    Този филм е по сценарий на Белите каски или на техни протежета? Имаше в мрежата миналата година техен,, шедьовър ", на който,, убитите от Асад мирни граждани мърдат под мъртвешките чаршафи. Някои от статистите все пак не са се стърпяли да си почешат носа или другаде, където ги сърби. Ама Ваш си е проблема, ако сте прекалено доверчив и всеки може да Ви пренетне с едно филмче.Западните защитници на човешки права са умели в пропагандата. Като има пари, никакъв проблем да си спретнат какъвто им хрумне филм. Друг е въпросът за връзката му с действителността.

    Коментиран от #44

  • 27 Румяна Костова

    9 3 Отговор

    До коментар #19 от "КО-НЕ":

    Тревопасни, демокрация в нашия побъркан свят раздават само американците, пообъркал си се. Мотото на руснаците в Сирия е,, Ние сме тук по покана на законното правителство на Сирия и защото имаме свои интереси ". Точка.

    Коментиран от #29, #45, #50

  • 28 Ххх

    7 2 Отговор

    До коментар #24 от "Бесен Язовец":

    Абе убитак нещастен, какво си седнал да ми говориш на съвест ? Точно пък жалки изчадия като тебе ли ги загриза съвестта ? Защото ми се струва, че съвестта на такива като тебе е доста избирателна и зацепва само когато ви отърва. А жени и деца всеки може да си събере някъде, дори и насила и под заплаха. И да твърди как това била виждате ли, народната воля. И преди, при провокациите на джихадистите с химическо оръжие пак бяха събрали жени и деца за масовка и разиграване на сценки. Че в някои от случаите не ставаше въпрос за сценки, а за истински убийства. Терористичните групировки употребяваха химическо оръжие и избиваха цивилни в подконтролните им територии, за да предизвикат западна намеса в сирийския конфликт. Но за безмозъчен плазмодий като тебе какво да обяснявам. За теб е важно да защитиш американската и турската теза, независимо от средствата. Е, някой може и да ти се върже, имаш си единомишленици. Но дали ще използваш епитети за подсилване на твърденията си - използвай, длъжен няма да ти остана, ще си останеш все същия жалък и вмирисан боклук.

    Коментиран от #31, #48

  • 29 ⚡ Хрониките на Евразия

    1 13 Отговор

    До коментар #27 от "Румяна Костова":

    Войната в Сирия е започна Кремъл заради Газпром .
    Кремъл натисна Асад той скъса договорите за транзит на газ от Персийския залив до Европа , Асад по препоръка на Кремъл започна репресии над опозицията .
    Така започна войната в Сирия.
    — Леонид Ивашков, генерал от РФ в отставка ..

    Коментиран от #32, #34

  • 30 Borislav Popov

    2 9 Отговор

    До коментар #25 от "Ххх":

    А заложниците в театъра кой ги изтрови, амриканците ли ? Аз този случай ти го давам за пример, че руснаците не жалят мирните жители.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Обичам свинска пържола

    9 2 Отговор

    До коментар #29 от "⚡ Хрониките на Евразия":

    Ех тази Анадолска агенция как ви промива мозъците. Войната в Сирия започна с арабската(ислямска) пролет 2011и не само в Сирия в над 30 държави едновременно. Всеки може да си зададе въпроса кой може да предизвика бунтове в 30 държави сред обикновените хора??? Трябва да е нещо което да е авторитет сред Арабите и което да може да промие мозъците им!!! Даааа това е медия наречена Алджазийра която се гледаше от всички Араби понеже те говорят на един език. А коя беше темата която ги запали????? Даааа коварните кръстоносци които поробват богатствата им и заличават културата им. И ето пътят на мюсюлмански братя и на всички джихадисти беше отворен.

    Коментиран от #35

  • 33 Ххх

    5 2 Отговор

    До коментар #31 от "Бесен Язовец":

    Абе кретенче дръгливо, къде точно видя в коментарите ми да призовавам да се избиват жени и деца ? А че нямаш грам мозък в куфелницата си и си фантазираш каквото ти отърва - да, дебилите не са в състояние да възприемат, те просто са като навита латерна, все едно да спориш с радиоточка.

    Коментиран от #37

  • 34 Бачо Киро

    9 2 Отговор

    До коментар #29 от "⚡ Хрониките на Евразия":

    Да бе, вярвай си. Разликата от недоволни хора и "борци за свобода" е финансовата подкрепа на заинтересовани отвън. Няма такива филми като безплатна революция и бойци за свобода без спонсори. Съществуват само в книжките и филмчетата. От друга страна никой не подкрепя даже и 5 човека да викат по площада без да търси далавера. Та вярвай си как Асад бил супер зъл и ядял деца 3 пъти на ден... Асад не е по-лош от никой в квартала там. Това не го прави ангел, но там демокрация не вирее. Видя какво стана с Ирак, Либия... Махнеш ли този, който може да контролира идиотите и става лудница... САЩ пък никога не са си мърдали пръста без да имат печалба, та да си мислиш, че са отишли да спасяват сирийците от добра воля е просто смешно... Никой не хвърля хиляди, камо ли милиони и милиарди, без да гони цел печалба. Сирия беше доста спокойна държава преди демократичните намеси на САЩ и компания. Както винаги те серат, други плащат накрая.
  • 35 ⚡ Хрониките на Евразия

    3 4 Отговор

    До коментар #32 от "Обичам свинска пържола":

    Ти си по голям всезнайко от руският генерал 😂
    Или от руската телевизия , по която много пъти са посочвали причините за сирийската война !

    Коментиран от #36

  • 36 Обичам свинска пържола

    6 3 Отговор

    До коментар #35 от "⚡ Хрониките на Евразия":

    Руската телевизия казала че Русия почнала войната в Сирия?????? По промит мозък не бях виждал. Русия си имаше всичко в Сирия ама и било скучно и си казала що да не почна една война. Че и по същото време в 30 държава че и за кеф ще инсталирам във власта джихадисти щото много им се кефя😀😀😀. Да бе да.

    Коментиран от #38, #39

  • 37 Бесен Язовец

    0 6 Отговор

    До коментар #33 от "Ххх":

    Ми ти като си продавал съвеста на пазара за 3 гроша, си продал и акъла си за 2 бе мухъл и затова не можеш да се усетиш, че ти призоваваш да се убиват деца и жени, толкуз си изпростял че не може и да бъде. Я си опипай главата дали не са ти израсли дяволски рога на нея вече, ако не са израсли, нощес ще пораснат да знаеш, мършляк долен.

    Коментиран от #41

  • 38 ⚡ Хрониките на Евразия

    2 8 Отговор

    До коментар #36 от "Обичам свинска пържола":

    Арабската пролет виновна 😂😂😂
    По голям безмозъчен биоматериал не бях срещал .
    Всъщност в Сирия нямаше Арабска пролет ..
    Протестите започнаха след убийствата на деца ..
    А от руската телевизия може да научиш колко руски изпражнения си излизал до тук .

    Коментиран от #40

  • 39 Бесен Язовец

    1 8 Отговор

    До коментар #36 от "Обичам свинска пържола":

    Ти ли беше онзи мухъл дето пишеше тук с ник, зомби с квадратното чело бе мършляк ?

    Коментиран от #42

  • 40 Обичам свинска пържола

    7 2 Отговор

    До коментар #38 от "⚡ Хрониките на Евразия":

    Да те питам кога започна арабската пролет и кога войната в Сирия???? Поне това е елементарна информация дето всички знаят освен тези които гледат анадолската агенция и разни руски медии.
    Арабската пролет 2011 и войната в Сирия 2011 аааааааа изненада😀😀😀😀😀. Във всички държави където има арабска пролет включително и в Сирия ислямистите завземат власта или част от държавата ааа изненадааа🙂🙂🙂.

    Коментиран от #49

  • 41 Ххх

    5 1 Отговор

    До коментар #37 от "Бесен Язовец":

    Продаваш нещо, ако го имаш. А ти от безмозъчната ти куфелница, какво да продаваш ? На принципа - чул си един лаф, и го дъвчеш кат манаф ! Та и ти така сега цяла вечер ще ми дъвчеш, как съм си продал акъла за три гроша и как съм призовавал да се избиват жени и деца. Че вземи измисли нещо ново, това го слушам май за трети път. Ама на мухлясалата ти тиква изглежда че и е проблем да роди някаква нова мисъл, и за това си дъвче старите. Не бих се учудил още десетина пъти тая вечер да повториш същото. Едно си баба знае, едно си бае. Жалка американска подлога. Но ако ти плащат на коментарите, не се учудвам на усърдието ти. Но би следвало да те оценяват и като качество. Ама то от лайната ти особа, какво ли да се пръкне ?
  • 42 Ххх

    4 0 Отговор

    До коментар #39 от "Бесен Язовец":

    Ако, откачалника, толкова ти е плитка чутурата, че взе да се повтаряш и в епитетите. Ама то и различни епитети да слагаш, пак мъничко мозък се иска. А при теб дали не е напълно разяден от проказа ?
  • 43 Ха ха

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Townboy":

    По голям филм от тоя в който играеме след 10/11/89 няма.Лошото е ,че и участваме в него.
  • 44 Гогето

    5 0 Отговор

    До коментар #26 от "Румяна Костова":

    Преди 2 години създателят на "белите каски" (английски агент) го самоубиха в Турция.Защо ли?
  • 45 Антикомунист руснак

    3 8 Отговор

    До коментар #27 от "Румяна Костова":

    Обръщение до комунистът тук, който сее коментари денонощно под най-различни никове!!!! Я oбяcни oтвoркo нa прocтoлюдиeтo, кoeтo ти ръкoпляcкa зaщo в Руcия нямa нитo eдин пoчинaл и имa caмo 42-мa зaрaзeни, кoeтo нa глaвa oт нaceлeниeтo тaм нa прaктикa я пocтaвя кaтo нaй-зaпoдoзрянaтa кaтo извършитeлкa нa тoзи гeнoцид?? И caмoхвaлкo, ти чувcтвaш ли ce зacтрaхoвaн oт тaзи oтрoвa, имaш ли дocтaтъчнo руcкa кръв в прoизхoдa cи зa дa oцeлeeш тук?? Нaли знaeш, чe виe бългaритe нитo cтe cлaвяни, нитo cтe прaвocлaвни /oбъркaни кaтoликo-прaвocлaвни/ зa дa ce чувcтвaтe кaтo бoгoвe нaд кoрoнaвируca?? Тoecт cлeд двa мeceцa oт тук ли щe ръcиш тъпизми или oт мяcтoтo ти нa ''втoрo нивo'' oт cъщecтвувaнeтo ти?? Дай ясно обяснение на простолюдието, че ще мре, въпреки че е почитател на Кремъл и комунизма и няма как да има имунитет за такива отрови - тоест комунизма си отива с погребално бюро....

    Коментиран от #46, #60

  • 46 Borislav Popov

    7 2 Отговор

    До коментар #45 от "Антикомунист руснак":

    Ей чалма ние кво сме виновни че си се родил фес козоеб,аса,аре у лево и право при козичките
  • 47 барчо

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Townboy":

    Аз също гледах този страхотен "документален" филм, който печели някакъв оскар. Снимал съм в киното и по мое скромно мнение това не е документален филм, а игрален. Осветлението, ракурсите, картината, звука е получена с много и скъпа техника. Случващото се на екрана в действителност не се случва на момента, а се играе. Всеки знае къде да застане, за да се получи идеална снимка и звук. Така не става в документалното кино.
  • 48 Хасан

    2 3 Отговор

    До коментар #28 от "Ххх":

    Руснаците да не би да са цвете за мирисане ..помним Грозни където целия град беше сринст а хората искаха само независимост от руско иго..знаем за вероломното нападение над Украйна и анексирането на Крим от руснаците
  • 49 Хасан

    2 2 Отговор

    До коментар #40 от "Обичам свинска пържола":

    А какво беше " арабска пролет"??? Беше същото като смяна на режимите в Източна Европа през 1989 г

    Коментиран от #51

  • 50 Хасан

    1 2 Отговор

    До коментар #27 от "Румяна Костова":

    И какъв е руския интерес в Сирия ? Военна база ...също като Сащ в Румъния,Германия,Катар ,Сарабия
  • 51 Обичам свинска пържола

    3 2 Отговор

    До коментар #49 от "Хасан":

    Подобно но си има разлика. 1989 Горбачов и СССР инициира всичко а после и 1991 затова и беше масово, те просто не издържаха икономически. Освен това СССР беше изкуствена държава, която няма как да съществува както Югославия или Британската империя.Много се говори за победата на западният свят над СССР, но нима не се разпадна Британската империя или Френската или Испанската империя???? След падането на СССР европеиските държави поеха по пътя от който бяха насилствено отклонени това беше едно хубаво нещо от което спечелиха всички дори и Русия!!!
    Арабската (ислямска) пролет беше създадена и използвана от ИСЛЯМИСТИТЕ да завземат власта!!!! И те успяха ........... не съвсем. В момента ислямистите останаха само в Либия, Сирия и естествено в майката кораб Турция. В Либия бавно биват премахвани а в Сирия битката е безмилостна след 5 години единственото място където ще бъдат ислямистите е Турция и тогава гущерът ще си изяде главата, пазете си гърба.

    Коментиран от #53

  • 52 Руслямците са там

    2 3 Отговор

    До коментар #23 от "Бай хой":

    Не от 2015, а от 60те на миналият век. Много бързо забравихте бащата на сегашният сатрап.
  • 53 Ислямистите са само

    1 2 Отговор

    До коментар #51 от "Обичам свинска пържола":

    В празната ти кратуна :)))))

    Коментиран от #54

  • 54 Обичам свинска пържола

    3 2 Отговор

    До коментар #53 от "Ислямистите са само":

    Спомням си едно предаване по нова беше поканен Нидал Алгафари и той казваше че рязането на глави от ислямистите било режисирано и не било истина. Кой нормален човек може да подкрепя РЕЗОГЛАВИТЕ определено не и Българин!!!!! Може да видиш тези жени дето уж ги бомбардирали как са облечени от главата до петите в черно после може да видиш в Дамаск.

    Коментиран от #55

  • 55 И как да са облякани според теб

    1 3 Отговор

    До коментар #54 от "Обичам свинска пържола":

    Тези жени винаги са се обличали така. Дай сега защото на теб не ти харесва да се пуснат по монокини ли :)))

    Коментиран от #56

  • 56 Обичам свинска пържола

    3 1 Отговор

    До коментар #55 от "И как да са облякани според теб":

    Разликата между Дамаск и Идлиб е очевидна. Никой не казва да бъдат разголени тези жени имат своята култура крият косата си и т.н. както между другото и в Турция сигурно е така на изток?!?!?
    Обаче тези черните от главата до петите дето само очите им се виждат???и то всички жени в Идлиб ясно е че ислямистите са на власт там и шериата е основният закон. Сега представи си че това стане и в цяла Турция ти ОК ли си с това Хасане?

    Коментиран от #57

  • 57 А кой си ти, че да налагаш на тези хора

    1 3 Отговор

    До коментар #56 от "Обичам свинска пържола":

    Как да се обличат? Те са се обличали така от векове, какъв ти е проблемът с това?

    Коментиран от #58

  • 58 Обичам свинска пържола

    3 1 Отговор

    До коментар #57 от "А кой си ти, че да налагаш на тези хора":

    Или се правиш на ударен или си мега т..п. Написал съм ти в предният коментар само трябва да го прочетеш .
  • 59 STEFCO

    2 4 Отговор
    KAKVA RABOTA İMAT SHİBANİTE RUSNATSİ V SİRİYA PUTİN DA NAHRANİ PIRVO SVOYA GLADEN NAROD NAİ NEOBİCHANATA NATSİYA V SVETA KIDETO SA TE VİNAGİ İMA GLAD İ BEDNOTİYA
  • 60 Ханко Брат

    4 1 Отговор

    До коментар #45 от "Антикомунист руснак":

    Този сайт е български!!! Шибаните американци, които в момента водят биологична война с целия свят с цел да ги подчинят нямат работа тук! Разбра ли мръсно американско псе??? Въъън от Родината ми! ВЪЪЪЪЪЪЪЪН!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания