Last news in Fakti

27 Март, 2020 07:50 5 635 8

ЕП прие важни решения

  • ес-
  • решения-
  • икономика

Одобрени са предложенията на ЕК

ЕП прие важни решения - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Европейският парламент прие предложенията на Европейската комисия за икономически облекчения, съобщи Дойче Веле.

Решението беше прието с почти пълно мнозинство. Това стана по време на срещата през вчерашния ден.

Пренасочват се 37 млрд. евро, които ще бъдат разпределени за най-засегнатите граждани. С тях ще бъдат подкрепени здравните системи и малките и средни дружества на пазара на труда.

Отпускат се извънредни 800 млн. евро от фона за солидарност на ЕС, които да отидат за разходи в общественото здравеопазване. Отменя се временно задължението на авиопревозвачите да излитат и кацат на определени летища в точно определени час и ден.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    13 2 Отговор
    Едно от важните, за които се сещам беше за краставиците и това, че трябвало да бъдат прави като струна :)
  • 2 Рошко

    12 7 Отговор
    Искаме статиска колко хора годишно в света умират от грип, и кой е виновен за тази патардия в целия свят

    Коментиран от #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    15 0 Отговор
    Важните решения ЕП трябваше да вземе веднага след като се разбра, че в Китай има заразени от с този вирус! Още тогава трябваше да се изготви обща за ЕС стратегия за борба и ограничение на разпространението на заразата! Ама от тъпи чиновници какво да очакваме?! Кой ще поеме отговорност за този провал на ЕП?! Сега тази тяхна грешка ще коства страшно много пари на нас, данъкоплатците! Но никой не задава тези въпроси!

    Коментиран от #5

  • 5 Бачо Киро

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    И там калинки брат... Нали виждаш и нашите евро депутати... Всичките са пълни некадърници... ЕС/ЕК/ЕП... Всичкото отдавна е място за калинки...

    Коментиран от #6

  • 6 Гост

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Бачо Киро":

    Така е, прав си, но от това не ми става по-леко! Напротив, виждам, че като цяло, простолюдието сме овце, които политиците умело манипулират и ограбват! Мислех, че е само при нас, но явно е в глобален мащаб!
  • 7 Генерал Луков

    1 1 Отговор
    Нашите изтърсаци-депутати-лапачи-серачи не вършат за 5 ст. работа в ЕП. На касата за заплати им се броят месечно по 40 хил. евро на месец на един лапач! Това е перверзия! Не искам да чувам за тия изроди!
  • 8 ЛУД УЧЕН ВТОРА КЛАСА

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Рошко":

    мн си прав рошко от грип но не медиен умират хора не по малко но в случая мн са виновните наи вече медиите и интернет а движещата сила са милярдите и трилионите дето се отпускат трябва да сме мн тъпи че да не се сетим рецесията си идваше и без корона вируса на италия им отказаха некакви пари тиа дни и хоп жертвите стигнаха 1000 така че секи сам да смята за какво иде реч