Last news in Fakti

27 Март, 2020 23:02 6 526 78

Русия с призив за ново петролно споразумение

  • русия-
  • петрол-
  • опек

Страната търси одобрение от ОПЕК

Русия с призив за ново петролно споразумение - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Ново споразумение с ОПЕК за балансиране на петролния пазар е възможно с подкрепата на други страни. Това заяви ръководителят на Руския фонд за преки инвестиции Кирил Дмитриев, цитиран от ТАСС.

Според него страните в групата могат да си сътрудничат за преодоляване на икономическите трудности. В момента се отчита рязко поевтиняване на петрола.

Това стана, след като руското правителство не се съгласи на общо намаляване на добива. Това доведе до ръст в добива на Саудитска Арабия.

Руските представители обявиха, че преговарят със страната за споразумение. Според тях ако открият подкрепа от други страни в разширения формат на групата, може да има споразумение.

В същото време Русия е готова да положи нужните усилия за подобряване на отношенията със САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8357

    71 60 Отговор
    Путлер развя белия байряк!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ха ха ха ха

    28 4 Отговор

    До коментар #2 от "Крум Усаински Крупник":

    Леко,леко удари те инфаркта ;)
  • 4 Ох,мале..

    30 4 Отговор

    До коментар #2 от "Крум Усаински Крупник":

    Чоовече, потърси помощ,спешно! А ,ако си от дежурните правокатори, тогава да го цункаш лигав!!!
  • 5 Голем смях

    42 60 Отговор
    Путин ще духа на саудитския крал.Без погнуса,но ще стане каквото каже чичко Тръмп.
  • 6 викинг

    41 54 Отговор
    Путин да спре износа на нефт! Ама с какво ще се хранят руснаците? Трябва да се увеличи производството на водка, като средство срещу вируса.

    Коментиран от #10, #18

  • 7 само че

    33 42 Отговор
    Магучая свали гащетата.

    Коментиран от #19

  • 8 Рошко

    43 30 Отговор
    Това е постановка с главни герои крал и цар, на арабите руснаците им писна от краварите, и сега се правят на умрели лисици докато краварите не почнат кръв да пикаят, те почнаха де, сума ти фирми за шистов петрол фалират, крснчетата от Сирия Ирак Либия едно по едно се затварят и оттам не могат да лоччат, апропо то" шистовия" им петрол оттам идваше
  • 9 Крум Усаински Крупник

    40 58 Отговор
    Цървули!!!Рускенефа потъва неспасяемо като "Курск" и пикира отвесно като свален Су-24!!!Фалиралата Сибирско-Азиатска Кочина е на прага на неизбежен икономически и финансов крах!!!Няма вече нефт по 100% за барел!!!И по 50% няма!!!И за 30$ няма!!!Боклуци русофилистични безмозъчни!!!Фалиралата Сибирско-Азиатска Кочина отива на Боклука на Историята!!!Там където е СССР!!!Ура и Слава!!!

    Коментиран от #12, #31

  • 10 Рошко

    41 21 Отговор

    До коментар #6 от "викинг":

    Ти руснаците не ги мисли, помисли за себе си, градинката на баба в село седи ли си
  • 11 Фермер

    52 18 Отговор
    Незнам за Русия и САЩ,но ние със сигурност летиме надолу и няма да се закопаем а направо ще стигнем ядрото на земята.

    Коментиран от #15

  • 12 Гошо

    39 9 Отговор

    До коментар #9 от "Крум Усаински Крупник":

    Точно тоя Кирил Дмитриев беше с Новак като провалиха преговорите с ОПЕК Сега просто казва че вижда възможност за ново споразумение т.е. разбирай го ,ново ама според неговите условия
  • 13 СССРБарета

    40 15 Отговор
    руснаците намекват че може да има споразумение но само ако в него участват и САЩ! защото досегашните споразумения между Русия и опек правех единствено услуга на САЩ! докато Русия намаляваше производството за да стабилизира цената САЩ печелеше все по-голям все по-голям пазарен дял! пък и стабилизираната цена устройваше най-вече скъпия шистов петрол от САЩ
  • 14 А ся Путя, на колене

    38 35 Отговор
    На колене пред шейховете, че гладът голям. Народа си можеш да го подтискаш и да криеш че хиляди умират от киронавирус от 2месеца насам,но пред Запада си мишка-срината рубла,слаба икиномика, смешни пенсии и заплати. Лъжец на дребно спасил Италия хаха и от както ги спаси, умират повече. Хахаха Тази помощ е от руските военни медици, които са истински руснаци, а не като кликата крадливи олигарси и ченгета ограбващи народа. Къде помагаш на Италия докато твоят народ се заразява и измира. И поздрав за смешните русороби-българопредатели, Северна Македония е приета в НАТО, въореки че е сърбоманско-русофилско-българомразко образование. И там хората разбраха че със Сърби и руснаци работата е само интриги и конфликти, и точно така албанците почти превзеха Македония както и парламента и. Фоостата русобалъци.

    Коментиран от #70

  • 15 Не се притеснявай за България

    33 28 Отговор

    До коментар #11 от "Фермер":

    Която русофилистиците плюете всеки ден,Родината ни ще я бъде, докато е част от ЕС, който вие плитките мозъци все погребвате, както едно време погребвахте Запада, докато живеехте в мизерия облъчени и на опашка за банани по "нова година". С какви очи предатели като теб предричате крах на България, неверници чуждопоклонници. Заминавайте при Путин там е прекрасно, но децата и внуците ви са назапад. Вземете и Радко и Корнела, ама тя ще отиде при сина си в САЩ с милионите от Техноимпекс.

    Коментиран от #73

  • 16 наблюдаващотдалеч

    24 23 Отговор
    Мощни! Искат да са световен лидер! Нямат коронавирус! Безаналогови! Най-богати на ресуеси! Самодостатъчни! Два месеца евтин петрол и капитулираха!
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 17 Отговор
    дрогара Путин винаги можи да побиди кръварите

    Коментиран от #25

  • 18 Фридман

    33 23 Отговор

    До коментар #6 от "викинг":

    Скоро Венецуела пуска петрола на свтовния пазар и Салдитска Арабия ще бъде приключена. Президента Путин подхвъля спасителен пояс на салдитите и араберите ако не схванат бързо са чао! С ниската цена на петрола салдитите няма да изкарат дълго време РФ има и други алтернативи. Тук се мълчи, обаче доста от шейховрте не са съгласни с краля и може скоро да изхвърчи от двореца си.

    Коментиран от #20, #76

  • 19 Голем смях

    14 19 Отговор

    До коментар #7 от "само че":

    Тя си беше без гащи и до сега.Просто си беше обула скъсаните панталони на голо.Сега ще ги шляпат арабеските в задния двор.
  • 20 пидиди

    14 12 Отговор

    До коментар #18 от "Фридман":

    Ахаахахахахаха хахахахаха
    лекувай се, смешкооооооо във Венецуела тоалетна хартия - йок. Точно както у нас във времето на ”доброто” старо комунистическо благоденствие.
  • 21 HVD

    18 15 Отговор
    Къде сте, путлерасти? Къде? Тролове, хайде дайтв нещо. Подхванете някоя частушка. Копейките чакат да бъдат припечелени. Къде сте, родоотстъпници? Тишина, а?
  • 22 оня с коня

    14 19 Отговор
    В заглавието е написано "Призив",но то си е чист "Зов за помощ"!Защото Русия колкото и да увеличава добива на Петрол,НЕВЪЗМОЖНО Е да навакса ниските цени и не Американски фирми ще фалират,а Руската икономика ще се срути Непоправимо.А такъв Колос падне ли,няма ставане!

    Коментиран от #23, #35

  • 23 Хамсал

    18 10 Отговор

    До коментар #22 от "оня с коня":

    В главата ти е "Зов за помощ", а всъщност удариха шистовия добив и условието за споразумение е участието на други страни! Ти се сещай коя е тази "Други"!

    Коментиран от #24

  • 24 бай Ставри

    16 17 Отговор

    До коментар #23 от "Хамсал":

    Не е зов. Жалостиво скимтене на малко пале е! Малкото путенце се моли, инаше отива при сталин.
  • 25 да попитам

    7 1 Отговор

    До коментар #17 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    толкова ли неграмотни сте в Козлодуй?Ти обезсмисли труда на толкова много хора...
  • 26 ВАЗ

    20 15 Отговор
    Износа на петрол от Руската Федеация е спрял още на 9март не защото те не искат да продават а защото никой не купува от тях.Този път май настъпиха мотиката здраво.

    Коментиран от #32, #36

  • 27 Гост

    12 11 Отговор
    заби нож в гърба на Русия, чакат ни „златна блокада“ и черни дни за властта
    Ако властта в Кремъл искат да оцелеят, трябва да има промяна на елита, ситуацията е много лоша



    Владимир Гаврилов
    Владимир Гаврилов

    26
    MAR
    2020
    Сега по-голямата част от руските пари работят срещу интересите на страната

    Тоталното отхвърляне на руския нефт в Европа и Китай решава едновременно няколко проблема: завземането на пазарите от арабите, премахването на руското влияние по света, смяната на сегашното правителство в Русия, дългосрочното отслабване конкурентността на страната във всички области, включително и военната, казва топ финансовия анализатор


    През последните 10 дни никой вече не купува руският нефт нито в Европа, нито в Китай. Нещо повече - в Китай дори не е било разрешено да се търгува руски петрол.
    Спирането на енергийните доставки от Русия за други страни е срив не само за руската икономика, но и за сегашния руски управляващ елит. Всъщност вече можем да кажем, че започна играта, свързана със смяната на правителството. Това казва икономистът Владимир Гаврилов, познавач и анализатор на финансовите пазари, главен счетоводител на клона на АКБ "ТОКОбанк" - най-големият вносител на долари на територията на СССР

    Коментиран от #28

  • 28 Freedom

    10 11 Отговор

    До коментар #27 от "Гост":

    Да го духат рашастанците!
  • 29 фейк

    9 9 Отговор
    Пишете точно. Русия иска разширен формат е: Норвегия, Канада, САЩ. Без тези страни няма да има сделка. Россия хочет расширенный формат это: Норвегия, Канада,США. Без этих стран сделки не будет

    Коментиран от #33

  • 30 Каква Радост 😂

    9 9 Отговор
    Банкерът Владимир Гаврилов: Китай заби нож в гърба на Русия, чакат ни „златна блокада“ и черни дни за властта
    Ако властта в Кремъл искат да оцелеят, трябва да има промяна на елита, ситуацията е много лоша



    Владимир Гаврилов
    Владимир Гаврилов

    26
    MAR
    2020
    Сега по-голямата част от руските пари работят срещу интересите на страната

    Тоталното отхвърляне на руския нефт в Европа и Китай решава едновременно няколко проблема: завземането на пазарите от арабите, премахването на руското влияние по света, смяната на сегашното правителство в Русия, дългосрочното отслабване конкурентността на страната във всички области, включително и военната, казва топ финансовия анализатор


    През последните 10 дни никой вече не купува руският нефт нито в Европа, нито в Китай. Нещо повече - в Китай дори не е било разрешено да се търгува руски петрол.
    Спирането на енергийните доставки от Русия за други страни е срив не само за руската икономика, но и за сегашния руски управляващ елит. Всъщност вече можем да кажем, че започна играта, свързана със смяната на правителството. Това казва икономистът Владимир Гаврилов, познавач и анализатор на финансовите пазари, главен счетоводител на клона на АКБ "ТОКОбанк" - най-големият вносител на долари на територията на СССР.

    Коментиран от #34

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Хамсал

    14 6 Отговор

    До коментар #26 от "ВАЗ":

    Ми не е вярно! Ето ти инфо то преди два дни-Според борсовата информация Китай е закупил вече 1,6 милиона тона руски нефт, който ще бъде доставен по море в рамките на следващите 4 месеца, съобщи „Ройтерс“. Подчертава се, че китайците не само се възползват от спада в търсенето в Европа, но и от ниските цени на руската суровина.
    Руските петролни компании са доволни от заявките от Китай, тъй като, освен очакваната рецесия в западните индустриализирани страни, те са засегнати и от ценовата война със Саудитска Арабия, която в борбата за разширяване на пазарния си дял я залива пазара с евтин петрол.
    Експертите предполагат, че със закупения руски нефт Китай вероятно попълва стратегическите си запаси.
  • 33 Хибридни атака

    11 5 Отговор

    До коментар #29 от "фейк":

    Няма да се пише точно! Целта е да се покаже колко е зле Рашката и колко стабилни са каубоите благодарение на сауд арабейшъните! Това е цялата работа!
  • 34 Иван

    11 7 Отговор

    До коментар #30 от "Каква Радост 😂":

    Еврейските сатанински ешкинаэки ционистки проклети сперми свалят Путин от власт още от 2001-ва година.

    Коментиран от #38

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Много ясно че никой няма да иска да

    8 12 Отговор

    До коментар #26 от "ВАЗ":

    купува от тях. Ако някой на тебе ти предложи за 25хил. да си купиш нов мерцедес или нова лада кое ще избереш,уралския нефт който се ползва в България е с най ниско качество поне за това може да се сългаси всеки който е карал извън страната
  • 37 падналия ангел

    17 8 Отговор
    Това със сравнението за Мерцедеса и Ладата е доста лаишко, граничещо с безграничната тъпотия! Нямаш и елементарни познания по темата! Сорта Урал продаван на международната борса е по евтин от сорта Бренд (те се водят сридно-серисти) и между другото е смесен с чеченски нефт, който е с изключително високо качество. То бива простота ама вас козяците с конкурс ви избират!
  • 38 Краят на цар Путьо наближава

    6 12 Отговор

    До коментар #34 от "Иван":

    Банкерът Владимир Гаврилов: Китай заби нож в гърба на Русия, чакат ни „златна блокада“ и черни дни за властта
    Ако властта в Кремъл искат да оцелеят, трябва да има промяна на елита, ситуацията е много лоша



    Владимир Гаврилов
    Владимир Гаврилов

    26
    MAR
    2020
    Сега по-голямата част от руските пари работят срещу интересите на страната

    Тоталното отхвърляне на руския нефт в Европа и Китай решава едновременно няколко проблема: завземането на пазарите от арабите, премахването на руското влияние по света, смяната на сегашното правителство в Русия, дългосрочното отслабване конкурентността на страната във всички области, включително и военната, казва топ финансовия анализатор


    През последните 10 дни никой вече не купува руският нефт нито в Европа, нито в Китай. Нещо повече - в Китай дори не е било разрешено да се търгува руски петрол.
    Спирането на енергийните доставки от Русия за други страни е срив не само за руската икономика, но и за сегашния руски управляващ елит. Всъщност вече можем да кажем, че започна играта, свързана със смяната на правителството. Това казва икономистът Владимир Гаврилов, познавач и анализатор на финансовите пазари, главен счетоводител на клона на АКБ "ТОКОбанк" - най-големият вносител на долари на територията на СССР.

    Коментиран от #41, #46

  • 39 Русия е кочина

    10 11 Отговор

    До коментар #35 от "Иван":

    Русия винаги е била бедна и мизерна държава въпреки големите природни богатства които има и такава ще си остане защото руснаците са тъпи.

    Коментиран от #40

  • 40 Иван

    8 8 Отговор

    До коментар #39 от "Русия е кочина":

    Саудитците не са тъпи,эапочнаха да се сближават с Русия.
  • 41 Иван

    8 5 Отговор

    До коментар #38 от "Краят на цар Путьо наближава":

    И гнусните сатанински мърши Обама и Оланд бяха поэнавачи,че ако не довечера,то най-късно утре Башар Асад ще бъде убит или ще иэбяга от Сирия.
  • 42 Иван

    10 10 Отговор
    Чалгаджийски говеда,американските преэиденти се покланят пред саудитския крал,а саудитският крал се покланя пред Путин в Кремъл........Сега вие долнопробни боклуци ще кажете,че това няма никакво эначение в дипломацията.
  • 43 Руските свине

    8 11 Отговор
    Голям го вадеха ама мек. Като видяха дебелия веднага срещнаха на чаршафосаните.

    Коментиран от #45

  • 44 Опааа....

    7 10 Отговор
    Каква стана тя? Щях ме да мачкаме наред, то САЩ, ЕС, Саудитите, сега аман, заман да преговаряме защото сме осрани до ушите. Е видях те ли се колко струвате. Сега русофилите чакат опорните точки, да видим поредните шизофренични писания. Има една стара поговорка....."Като нямаш гъз за панаир, не отивай".

    Коментиран от #47, #48

  • 45 Иван

    6 2 Отговор

    До коментар #43 от "Руските свине":

    Ти не обичаш ли меки?
  • 46 Да...

    6 12 Отговор

    До коментар #38 от "Краят на цар Путьо наближава":

    Прав е Владимир Гаврилов, това което е писал е точно така. Сега в кризата блесна геният на Владимир Владимирович, тотален провал на политиката му, във външно политически и вътрешен план. Сега ще гледаме агонията на един провален мегаломан.

    Коментиран от #49

  • 47 Иван

    5 2 Отговор

    До коментар #44 от "Опааа....":

    Колко голям гъэ трябва да имаш,эа да отидеш на панаир?

    Коментиран от #50

  • 48 Бай хой

    12 5 Отговор

    До коментар #44 от "Опааа....":

    Дженди ти прочете ли статията или само пидвеждащото заглавие? ОПЕК иска споразумение а Русия ще се съгласи само ако и сащ участват. Нещо като с ракетите. ОПЕК и Русия си налагат ограничения на добива а тарикатите от сащ си увеличават добива и се правят на тарикати. Но вече Путин ги отряза и ако искат да добиват ще трябва да си наложат квота. Инсче новозакупеното оръжие и тоалетна хартия от американските граждани през последните седмици ще влязат в употреба. Пък може и тоалетната хартия да сеокаже излишна.

    Коментиран от #54

  • 49 Иван

    7 2 Отговор

    До коментар #46 от "Да...":

    Владимир Гаврилов го е написал така,че Дойче Веле,Ройтерс,Франс Прес и Медиапул не могат нищо да добавят
  • 50 Колко голям ли???

    4 11 Отговор

    До коментар #47 от "Иван":

    Толкова, че големите да те приемат като равен, толкова че да бъдеш уважаван и равнопоставен. Путин направи така че това отсъства, сега ще му дадът урок, да си стои в коневръза. Разбраме нали?

    Коментиран от #53, #55

  • 51 Иван

    3 3 Отговор
    Днес е Гаврилов,утре ще бъде Элатенкамък.
  • 52 време е

    8 3 Отговор
    Петрола трябва да се забрани да се търгува в долари.

    Коментиран от #60

  • 53 Иван

    10 2 Отговор

    До коментар #50 от "Колко голям ли???":

    Не,не те раэбрах.Голям колкото на негрите,на эатлъстелите по болест,на редовните клиенти на МакДоналдс или на латиносите?

    Коментиран от #56

  • 54 Байчо...байчо..

    4 12 Отговор

    До коментар #48 от "Бай хой":

    Леген вдлъбнат, америкаската тоалетна хартия, както я наричаш се търси под дърво и камък от руснаците, това си го пропуснал. Същата тази хартия като я видиш и дупе даваш за нея.

    Коментиран от #57

  • 55 Иван

    4 2 Отговор

    До коментар #50 от "Колко голям ли???":

    От магаэините Big and Tall.
  • 56 Ееее

    3 7 Отговор

    До коментар #53 от "Иван":

    Чупиш тъпомера с тез писания, с големината на негърските....си много запознат явно. Че с дебелите от МакДоналдс, ти от САЩ ли пишеш? Е ако пишеш от там, приятно прекарване с негрите.

    Коментиран от #58

  • 57 Иван

    4 1 Отговор

    До коментар #54 от "Байчо...байчо..":

    Повечето от тех на снимките са били робовладелци
  • 58 Иван

    6 2 Отговор

    До коментар #56 от "Ееее":

    Да,пиша от САЩ.
  • 59 Иван

    5 3 Отговор
    Напоследък не сме чували эа Реджеб Таийп Ердоган,може би эащото има малък гъэ.
  • 60 Балалайка куха

    5 8 Отговор

    До коментар #52 от "време е":

    Да , време е да го пуснат в рубли .

    Му га га га га га

    колко проста ватенка

    аве Венецуела що е пуснала петрол по 7 долара за барел -нали са братушки уж , или какво

    Коментиран от #61

  • 61 Иван

    4 3 Отговор

    До коментар #60 от "Балалайка куха":

    Един трилион барела са седем трилиона долара.

    Коментиран от #65

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 1944

    9 7 Отговор
    надменноста на пиещите антифриз изкара само две седмици. ех , великая и магучая опят абасралис.
  • 64 КУРнинов

    7 5 Отговор
    Нещо рубльонката на Путю поотслабна да не кажа че е със съмнение за анорексия!
  • 65 Балалайка куха

    5 6 Отговор

    До коментар #61 от "Иван":

    Мда толкова са обаче кога Венецуела ще добие 1 трилион барела ?

    Никога . Тя даже няма и такива запаси. Даже световните запаси общо са по малко .
    Освен това световното потребление на петрол е 100 млн. барела на ден - от 2018 г. , а в момента се е свило повече от половината . 1 трилион барела е извънземна цифра , но даже няма кой да употреби толкова петрол за 100 години.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 хахаха

    6 2 Отговор
    Заглавието не отговаря на текста. Къде в текста прочетохте за призив от Русия?
    Нoвo cпoрaзумeниe c OПEК зa бaлaнcирaнe нa пeтрoлния пaзaр e възмoжнo c пoдкрeпaтa нa други cтрaни. Тoвa зaяви ръкoвoдитeлят нa Руcкия фoнд зa прeки инвecтиции Кирил Дмитриeв, цитирaн oт ТACC.
  • 68 Дошо гошев

    4 4 Отговор
    За американците няма проблем ще извадят печатницата и да напечатат нови 2 трилиона долара, а защо не и четири или пет? В края на краищата след като доларът е свтовна резервна валута и всички международни плащания с в долари и паричните резерви на почти всички са в долари, ясно е че това печатане ще се поеме от целия свят от всички, независимо, дали обичат или не обичат америка

    Коментиран от #69

  • 69 Д'мин

    3 0 Отговор

    До коментар #68 от "Дошо гошев":

    Точка! Само това липсва на този пост, точката накрая.
  • 70 стоян

    4 9 Отговор

    До коментар #14 от "А ся Путя, на колене":

    До 14 ком -Браво за точния коментар=оставил си ги без отговор русконадупените

    Коментиран от #71

  • 71 хихихихи

    6 2 Отговор

    До коментар #70 от "стоян":

    Остана сега да му врътнеш едно федеросче!

    Коментиран от #74

  • 72 666

    11 2 Отговор
    Не разбирам хейтърите по Русия, какво толкова се радват на евентуалния и фалит?! Какво лошо са видели, какво толкова им пречи...?! И като фалира, какво.. пенсиите в България по 1000 Евро, заплатите по 5000 ли ще станат...? Какво толкова квичат и подскачат...?! Да останат саво Евроатлантиците, щото пък те мислят за нас всеки ден по 5 пъти... И тия на които наляхме 4 и кусур милиарда лева са самолети на хартия! Ама тука всичкото племе все е демократ! Много повече от 80% са дебилите в България, много повече! Прост сеирджийски народ пълен с омраза! Дето вместо да гледа в собствената си кочина, тръгва Света да оправя! Ние цъфнахме, ама чакаме Русия да фалира, за това живеем!

    Коментиран от #75, #77

  • 73 666

    8 2 Отговор

    До коментар #15 от "Не се притеснявай за България":

    Тоя пък на ЕС се надява! Чакай от умрял писмо! Британците що излязоха, като е толкова хубаво?! Но, ние нямаме избор, ще седим, да ни правят на маймуни... Щото сме малки и слаби и все Голям брат ни трябва! Виж го великия ЕС сега в кризата! Всяка държава за себе си! Затварят граници, Шенген - хурка! Щатите що не затварят щат по щат границите си...?! ЕС е много зле мой човек, ама много...
  • 74 Нема как

    4 2 Отговор

    До коментар #71 от "хихихихи":

    Нема как...двата ника са на един същ соросоид.... освен ако не е йога, нема как да си врътне автоминяга.
  • 75 999

    0 0 Отговор

    До коментар #72 от "666":

    батка и русофилите сте същите, нима не желаете затриването на цяла европа сащ и тнт
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Архитектор

    1 0 Отговор
    Боже, колко мъка има по света! Неграмотници, озлобени неграмотници , шаблонизирани " мислители", с поведението на насъскана глутница, каквато са в същност! . Четете дебелите книги, злобни гномчета..
    Бюджетът на Русия е зависим от петрола значително по малко от този на саудитите - 20% срещу 80%, заложената в бюджета на Русия цена ( експортна) на барелеф 42,2 $, (сетете се колко по ниска е себейстойноста на производство), на САЩ само производствената е 37,8 $ ( шистов). Външният дълг на Русия е 35% от БВП (а знаете ли колко е на повечето страни в ЕС, да не говорим за САЩ), така че не оплаквайте руснаците за пореден път, колкото и да ви се иска, пак ще останете разочаровани в колибката си . Руснаците във Виена не се съгласиха със саудитите, защото смятат, че исканията им позволяват на САЩ постепенно да завладяват пазарите на ОПЕК+. Сега, когато арабите започнаха да трупат огромен дефицит и да им връщат танкерите дори с цена от 17$ ще бъдат къде по сговорчиви с условията на руснаците. Русия вече смята, че арабите са узрели и затова предлага нови преговори, а не защото капитулира. Освен това , саудитите разбират, особенно след изненадващия разговор на Тръмп с Путин, че САЩ и Русия могат да се обединят и да ги потопят. Арабите късат нервите и пречат на интересите и на двете държави отдясно Така, че започвайте да скимтите и да си ближете раните още сега.! Бау!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания