Last news in Fakti

4 Април, 2020 17:00 1 799 1

Британската лейбъристка партия с нов лидер

  • великобритания-
  • лейбъристка партия-
  • кийр стармър

Партийните представители гласуваха

Британската лейбъристка партия с нов лидер - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Британската Лейбъристка партия избра Киър Стармър за нов лидер, съобщи Гардиън.

Стармър ще получи поста от Джереми Корбин. Той е привърженик на ЕС.

Корбин се оттегли от лидерския пост след ниските резултати на партията на последните избори. Стармър е получил подкрепа на 56.2% от партийните избиратели.

Очаква се скоро да обяви програмата си. Партията вече се подготвя да предаде контрола на новия лидер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6586

    3 0 Отговор
    Преди около месец, на 23.02.20, Нова ТВ направи разкритие за четвърт милион лева усвоени с измама от ръководството на УМБАЛ „ Св. Анна“- София от програма за развитие на човешките ресурси на ЕС. Повече от месец дни гледаме наглите усмивки на ръководството на болницата и нулева реакция на МЗ и лично нПа министър Ананиев. Въпроса е коронавируса дали е повод за амнистия за финансови престъпления със средства на ЕС. Дали чадъра не е от по-високо както твърди д-р Москов.
Новини по държави: