Last news in Fakti

24 Април, 2020 20:50 2 998 19

Световно обединение

  • обединение-
  • сзо-
  • еманюел макрон

СЗО обяви инициатива за общи действия

Световно обединение - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Световните лидери обявиха, че подкрепята инициативата на СЗО за ускоряване на работата за лекарства и тестове, съобщи Дойче Веле.

Програмата беше обсъдена на специална видео конференция. В нея участваха френския президент Еманюел Макрон и председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен.

Председателят на СЗО Тедрос Гебрейсус обяви, че международната общност има нужда от бързо проучване. Той обяви, че отговор може да бъде даден само с общ подход.

Общите действия трябва да осигурят възможно най-бързо разработване на медикаменти. САЩ обявиха, че няма да участват в инициативата.

В момента се работи по 100 различни ваксини. Сътрудничеството трябва да осигури бърза работа и достъп на възможно най-голям брой хора, за бързо преодоляване на положението.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чумата

    6 5 Отговор
    Пръц,пръц мушице ! Каква е тази организация?

    Коментиран от #3

  • 2 Рошко

    12 3 Отговор
    Лидерите като са лидери, първо да видим как те се чипират, аз жив няма да позволя да ми го бият ш,,,, чип
  • 3 Бай ганю

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "Чумата":

    Това не е организация, а световното правителство

    Коментиран от #5

  • 4 Иван

    9 1 Отговор
    Сатанистите в САЩ се тревожат да не би целия свят (беэ САЩ и Иэраел) да приэнае арменския геноцид.
  • 5 00000014

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бай ганю":

    Западът се мъчи да създаде нова империя. Тези, които уж най-много са пострадали от вируса.

    Коментиран от #6

  • 6 Рошко

    13 1 Отговор

    До коментар #5 от "00000014":

    Искат всеки роб да бъде контролиран

    Коментиран от #8

  • 7 Фен

    4 3 Отговор
    Що не извикаха зеленото чорапче, да им обясни как стоят нещата - пародия, само за да направи Бойко диктатор! И деса, да им пусне озвучаване!
  • 8 00000014

    11 1 Отговор

    До коментар #6 от "Рошко":

    Не успяха с глобалното затопляне, светът като цяло се присмя на лудата Грета, а сега използват кекавия вирус за целите си. Тръмп обаче ще излезе тарикат - отдавна е на нож със Сорос и кръговете около него и затова шунтира СЗО-то. Не знам дали си запознат с книжката за Севрюкова. Тези сегашни събития тя ги предполага за 2028-30-та година, но си признава, че бърка с времената. Ако е така, Запада нищо хубаво не го чака, колкото и да лавират. А ние се очертаваме като спокойно островче.

    Коментиран от #9

  • 9 И аз да кажа

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "00000014":

    Аха, те руснаците всяка година вярват, като им обещават как Америка ще потъне, пък Великобритания ще изчезне, пък те ще цъфнат и ще бъдат новия Константинопол; радват се, надяват се...големи християни щото! От десетина години ги гледам тези пророчества и отначало ги приписваха на Ванга! Сега се юрнаха на конспирациите за юдо- масонския заговор и 11-те банкерски фамилии. Изобщо колкото не им се получава в реалния живот, толкова повече екстрасенси, паранормалности, езотерика, конспирации и Кашпировски даже пак се яви!

    Коментиран от #10

  • 10 00000014

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "И аз да кажа":

    Къде видя да говоря за Русия? Или като всеки трол от страх под леглото си гледаш. Намери книжката и я прочети, и ще видиш, че не е казала розови думи за Русия. И това не е от вчера, а от десетилетия. Отърси се малко и се огледай. Светът не е само бяло и черно, изток и запад.
  • 11 Това е невъзможно

    1 0 Отговор
    Всички уж са "за", но само за да успеят да разберат до къде са стигнали другите. Никой няма да сподели до къде и как е стигнал в създаването на ваксина, защото много добре знае, че който е пръв ще спечели ужасно много пари.

    Коментиран от #14, #19

  • 12 Аз съм

    0 2 Отговор
    съгласна световно да си седим по къщята. Щом мосю е преценил да се създаде организасион, значи се налага.
  • 13 Казват

    2 0 Отговор
    Не е случайно, че много от песните и текстовете на популярните групи и певци съдържат думата ONE. Не било случайно, нарочно било. За постепенно привикване към обединението за едно правителство, религия и валута.
  • 14 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Това е невъзможно":

    Как се създава ваксина за нещо,което не е изследвано и взето ДНК?От години се говори,че няма изолиран вирус и тук просто се залага на лъжа и измама за да се печелят пари от нещо,което се налага от авторитети и благодарение на това се печелят пари от страхът и подчинението на хората.
    Аз и ти няма как да докажем,че ни лъжат,а и кои сме ние,но те измислят някакви доказателства,не че ги показват,но ни убеждават и ние какво да правим?
    Интересен факт е е,че Бойко Борисов каза,че вируса е неизвестен и непознат и как се правят тестове за нещо,което не ти е познато?
    Докторите си играят с нещо,за което не знаят нищо.
    Хората не осмислят начина на изразяване на премиера колко въпросителни всъщност има за които той не осъзнава в какво противоречие е със самия себе си.
  • 15 Ганьо

    0 0 Отговор
    Знам само едно -майката ни е.аха!
  • 16 Матей

    1 0 Отговор
    Нали са световна организация,с кого ще се обединяват още,галактическа СЗО ли ще стават?След като Тръмп им спря финансирането,тъй като му отказали молбата да признаят Китай за виновен за коронавируса и да иска едни 20 трилиона долара,трябва да си свиват перките,не и да се дуят като пуяци.Не можаха две приказки да кажат категорично за мижавия коронен номер си вируса,дори за маските се двоумяха и с тази си неясна позиция дадоха възможност тук да ни нахлузат намордниците.

    Коментиран от #18

  • 17 БРЦК

    2 0 Отговор
    Незнам вече кой им вярва на сценария един ден едно на другия друго 10222заразени 1354 умрели КАРНОБАТ 1 СОФИЯ 3 ПОЧИНАЛИ ПИКА ПРЕДСТО И Т Н.ГЛУПОСТИ ЗНАЧИ И АЗ СТАВАМ ДА ЗАМЕСТЯ МУТАФЧИЙСКИ РАЗЛИКА НЕМА
  • 18 БРЦК

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Матей":

    Обединение САЩ ТИКВОЛАНДИЯ ГУРГУЛЕНД И ПОДОБНИ ИДИОТИИ САМО БРАДВАТА Е ЛЕКАРСТВОТО
  • 19 Dr.mengele

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Това е невъзможно":

    Да а пък ако случайно някой от БАН я изобрети пръв веднага ще го изтеглят я в германия я в щатите а за бугарите мукарела както винаги
Новини по държави: