Last news in Fakti

26 Април, 2020 07:54, обновена 26 Април, 2020 08:43 230 060 203

Ким Чен Ун е мъртъв!?

  • ким чен ун-
  • северна корея

Появи се информация за смъртта на севернокорейския лидер

Ким Чен Ун е мъртъв!? - 1
Снимка: KCNA/БГНЕС

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун е починал според хонгконгската медийна мрежа HKSTV, цитирана от New York Post, TMZ и Daily mail. Информацията се базира на "много надежден източник", като е била потвърдена и лично от зам.-директора на телевизията - роднина на външния министър на Китай. Все още липсва потвърждение от BBC и Reuters.

Според японското списание Shukan Gendai Ким Чен Ун е във "вегетативно състояние", след като е претърпял сърдечна операция, при която е възникнал проблем. В началото на април 36-годишният севернокорейски лидер усетил болки в гърдите и е паднал, докато е бил на посещение в провинцията. Било е необходимо да му се постави стент, но това или не се е случило навреме, или "ръцете на хирурга са треперели", пише от своя страна таблоидът TMZ, който през годините изпревари останалите медии с новините за кончините на Майкъл Джексън, Принс и Коби Брайънт.

През последните седмици Ким Чен Ун е извън светлините на прожекторите, като от няколко дни се спекулира, че здравословното му състояние е критично след сърдечна операция. Появиха се и слухове за зараза с COVID-19, както и че Китай е изпратил експертен екип от медицински лица в Северна Корея.

Ким Чен Ун е бил забелязан на обществено място за последно преди 2 седмици. Той изненада с отсъствие от празненствата по случай рождения ден на своя дядо на 15 април - Ким Ир Сен. Не е видян и на срещата на Политбюро 4 дни по-рано.

В събота южнокорейските правителствени служители и китайски служител от отдела за връзка оспориха твърденията, че Ким е в сериозна опасност за живота след операцията. Южнокорейските представители заявиха, че не са открили признаци на необичайна активност в Северна Корея. В четвъртък президентът на САЩ Доналд Тръмп също омаловажи по-ранните съобщения, че Ким е тежко болен. "Смятам, че информацията е неточна", каза Тръмп пред репортери, но отказа да каже дали е имал връзка с представители на Северна Корея. В петък източник от Южна Корея заяви пред Reuters, че според тяхното разузнаване Ким е жив и вероятно скоро ще се появи. Лицето каза, че няма коментар за настоящото състояние на Ким или за китайско участие.

Децата на Ким Чен Ун са много малки, за да поемат управлението, а по-големият му полубрат "се интересува повече от свиренето на китара отколкото от властта". Затова според сп. "Тайм" най-вероятният приемник на лидерския пост е сестра му Ким Йо Чжон. Тя ще управлява, докато един от наследниците не стане достатъчно голям.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 318 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    172 29 Отговор
    Сестра му ще го замести ;)
  • 2 дддддд

    122 17 Отговор
    Е пак ли?

    Коментиран от #70

  • 3 ***********

    98 17 Отговор
    Да бе не вярвам!

    Коментиран от #187

  • 4 Русороб

    118 106 Отговор
    То не бяха ракети, чудо, а сега ще има фойерверки. Дано сестра му обича поза партер.

    Коментиран от #25, #87

  • 5 Логично

    306 64 Отговор
    Изгради империя основана на страха на хората и сега е логично страхът на един от тях - доктора, да го погуби.

    Коментиран от #174

  • 6 Хрониките на герберлунгия

    295 84 Отговор
    Нашия диктатор е болен от деменция. От нея не се мре, само, дето скоро и името си няма да помни.

    Коментиран от #16, #115

  • 7 Сесесере

    129 266 Отговор
    Сега чакаме и джуджето! Има господ!

    Коментиран от #20, #36, #44, #117, #137, #176, #180

  • 8 100%

    147 20 Отговор
    Нека позная умрял е от коронавирус.
  • 9 КРАЛЯТ КИМ

    165 33 Отговор
    МЪРТЪВ ДА ЖИВЕЕ КРАЛИЦАТА КИМ!
    ТЯ ЩЕ БЪДЕ ПО - ЛОША И ОТ НЕГО!
  • 10 Реалист

    117 58 Отговор
    Не вярвам някой да го интересува или да може дори да каже правилно името му . Знаят го само соросоидите , защото е от списъка им на лицата срещу които трябва да пускат платени коментарчета .
  • 11 Сега ще

    143 23 Отговор
    Екзекутират докторите които са го оперирали!

    Коментиран от #75, #103, #105

  • 12 Алфа Вълкът

    92 164 Отговор
    Отърваха се от главната пречка за обединението на Корея. Раша и Чайника ще бъдат обградени от всякъде след като Казахстан влезе в НАТО.

    Коментиран от #21, #38

  • 13 Ми то

    162 85 Отговор
    На Боко сина му ще вземе властта. После племенниците му после децата на неговият син сина ще вземат властта и после децата на неговият син сина , синовете ще вземат властта и така до безкрай. Много мрачна прогноза за България. Защо не ги убием и вземем ние властта.

    Коментиран от #67

  • 14 Голям Слон

    152 22 Отговор
    Сърдечни проблеми на 36 години.... То е било вероятно само ядене, пиене и евентуално малко плякане. А сърцето иска грижа. При това сериозна и изключително добросъвестна.

    Коментиран от #183

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Antymediator

    114 148 Отговор

    До коментар #6 от "Хрониките на герберлунгия":

    Язък, вашия човек гушна букета!
    Още един дето беше на руска ясла се гътна.
    Джуджето го надъхваше да тества ракети ,но както обикновено заложи на куц кон.
    Те всичките му коне са все куци .
    То не беше Мадуро, Садам, Кадафи,Мугабе,Алиенде,Ортега.....
    Сега падна Прасчо ,утре Асад и не останаха....

    Коментиран от #72

  • 17 Не знаех

    46 59 Отговор
    но скоро разбрах, че поради липса на много необходими за организма храни, лекарства, че и опитни специалисти, населението там масово страда от проблеми с очите. Някакъв лекар от ,,лекари без граници,, отишъл за една седмица върнал зрението на 1000 човека

    Коментиран от #18, #190

  • 18 Ттттттттттт

    91 32 Отговор

    До коментар #17 от "Не знаех":

    Ма не само очите им-то и косата им падала-и зъбите им падали-че даже и ушите им...А по -тежките случаи са даже с изпопадали ръце и крака...
  • 19 дедо Ташунко

    112 46 Отговор
    Другарите все пак да се приготвят за отлитане към Северна Корея .Да си намерят оплаквачки и един такъв ревлю,задължително при церемонията.Ако има и симулация за припадък,ще е още по трогателно.У нас,голям рев е било при смъртта на Сталин,Ленин и пияната манерка Георги Димитров.
  • 20 ВГЗ

    44 15 Отговор

    До коментар #7 от "Сесесере":

    Чакаш, Перушан да напълни кюлотите, за да ги изпереш.
  • 21 Алфа Чакал

    158 61 Отговор

    До коментар #12 от "Алфа Вълкът":

    Момче,спри се с твойте глупости.Как да обградиш Русия и Китай.Трябват и извънземни от още поне 3 планети да помагат и пак ще ядат бой и ще учат после руски на техните планети поне 100 години след това.

    Коментиран от #41, #51, #52, #191

  • 22 Иван

    70 23 Отговор

    До коментар #15 от "Генерал-лейтенант":

    България се управлява от трима генерали - военно положение!
  • 23 8757

    108 14 Отговор
    Преди повече от два месеца, на 23.02.20, Нова ТВ направи разкритие за четвърт милион лева усвоени с измама от ръководството на УМБАЛ „ Св. Анна“- София от програма за развитие на човешките ресурси на ЕС. Повече от два месеца гледаме наглите усмивки на ръководството на болницата и нулева реакция на МЗ и лично на министър Ананиев. Въпроса е, коронавируса , дали е повод за амнистия за финансови престъпления със средства на ЕС.Д-р Москов се хвали, че има чадър от най-високо. Постоянството на този коментар е протест срещу толерантността на правителството към крадците!

    Коментиран от #40

  • 24 Крионика

    52 23 Отговор
    Ще го замразят докато намерят начин да го съживят и след 20г Ким ще е жив!
  • 25 Иван

    49 15 Отговор

    До коментар #4 от "Русороб":

    На гей парадите не стигайте до такива крайности,пор фавор

    Коментиран от #78

  • 26 Русороб

    21 21 Отговор
    Ние с дъщерите ви двеграмовите шумкарки най обичаме
  • 27 ⚡ Хрониките на Евразия

    67 61 Отговор
    Изглежда в Северна Корея по - бързо от Русия ще настъпи светлото бъдеще ..

    Коментиран от #28, #35, #50, #54, #66

  • 28 съвет

    49 17 Отговор

    До коментар #27 от "⚡ Хрониките на Евразия":

    Иди да провериш!
  • 29 ⚡ Хрониките на Евразия

    67 19 Отговор
    Корейската ТВ преди малко съобщи , че товариш Ким възкръсна .. 😂

    Коментиран от #31, #56

  • 30 слаботоков

    46 31 Отговор
    Вождът Ким Чен Ун не е мъртъв! Той в момента лети с космически кораб "ТРЪМП11" подарен му лично от президента на Кравария! ! Ким лети към галактиката "Нубирус" където се очаква да има важна среща с комунистическите лидери на планетата "Папирус" 😀😃😃😃

    Коментиран от #107

  • 31 Хи их хи

    43 8 Отговор

    До коментар #29 от "⚡ Хрониките на Евразия":

    Да ама ТВ Папуа Нова Гвинея не я е потвърдила!

    Коментиран от #57

  • 32 слаботоков

    21 30 Отговор
    Вождът Ким Чен Ун не е мъртъв! Той в момента лети с космически кораб "ТРЪМП11" подарен му лично от президента на Кравария! ! Ким лети към галактиката "Нубирус" където се очаква да има важна среща с комунистическите лидери на планетата "Папирус" 😀😃😃😃
  • 33 един от стадото

    67 16 Отговор
    там няма значение кой управлява, дядо, баща, син, дъщеря/сега/. Винаги строго и безпардонно, особено сега със сестра му. Жените управници са по- свирепи и от мъжете такива, отворете историята. Като почнеш от амазонките та до сега.. Севернокорейците да не се радват вътрешно, сега ще видят какво значи ботуш. М/у в прочем жените надзиратели в лагерите са били по- жестоки и от мъжете такива там. Там дори не е комунизъм, тази дума дори не се споменава в идеологията им, чучхе ги владее, още дядото успя да бръкне в съзнанието им, сложи всичко на основата на тяхното начало. Хитър излезе Ким Ир Сен и далновиден във времето, ако искаш да владееш един народ удари го през главата, не през краката, някой трябва да работи и на нивата все пак. Не за себе си, поне за теб. Ще видим..

    Коментиран от #114

  • 34 Циганин

    41 27 Отговор
    Дано сестра му да не излезе същия тиранин като него.
  • 35 Guest

    44 53 Отговор

    До коментар #27 от "⚡ Хрониките на Евразия":

    Така е, Северна Корея вече я чака светло бъдеще но в русия това е невъзможно.
  • 36 Онзи

    29 9 Отговор

    До коментар #7 от "Сесесере":

    При Свети Петър ли го чакаш?

    Коментиран от #61

  • 37 Онзи

    26 12 Отговор
    Латентния хомосексуалист с психически проблеми изходи ли се вече??

    Коментиран от #59

  • 38 Guest

    31 38 Отговор

    До коментар #12 от "Алфа Вълкът":

    Нали това е целта, да се довърши започнатото от Роналд Рейган а именно унищожаване на империите на злото.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 А де

    37 8 Отговор

    До коментар #23 от "8757":

    Ама то това е ясно аз и ти, ако откраднем веднага ще ни разнасят, като циркови маймуни пред съда с присъди задължително. Но бай ти еди кой си с чадърче и връзки гледа да опоска парите на европейци. А най лошото, е че Европа не им прави нищо, нито ги разследва нито ги съди в Страсбург, а страдаме всички, като спират само Евро фондовете. Баща ми за едно отрязано дърво получи съд. А за кмета на Септември, който изкопа цяла река и унищожи цяла еко система плюс на десетки хора нивите, НИЩО.
  • 41 123

    25 16 Отговор

    До коментар #21 от "Алфа Чакал":

    Ма той дори Чингизхан е научил Руския или обратното беше
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 123

    25 10 Отговор
    Дан е плюскал толкова, хората там гладуват. Да го замръзяват кът Ленин ся
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Простетник Вогон Джелтс

    38 9 Отговор
    Ким Чен Ун вероятно е умрел...или най-малкото починал.
  • 46 Йозеф

    46 31 Отговор
    Един комунист по-малко. Падне ши режима там хората ще бъдат щастливи.

    Коментиран от #74

  • 47 мнение

    56 2 Отговор
    Не злорадствайте, не философствайте. Нека се изяснят нещата. И не забравяйте, че на тази Земя всички сме смъртни, включително и лидерите на великите империи.

    Коментиран от #71, #203

  • 48 То е ясно

    33 20 Отговор
    Скрил се в бункер жълтура ! Страх го е да не хване вирус !
  • 49 Дългият

    34 13 Отговор
    Дано сестра му да е прогресивен човек и да е видяла до какво води тоталитаризма.....И в Китай управлява ком.партия но къде е Китай,къде е Северна Корея...Промяна е нужна...
  • 50 Gost

    19 3 Отговор

    До коментар #27 от "⚡ Хрониките на Евразия":

    Тя и сестра му точно това си мисли как от командващ да стане изпълнител.
  • 51 Гост

    36 33 Отговор

    До коментар #21 от "Алфа Чакал":

    Така е, тези комунистически концлагери трябва да бъдат обградени с бодлива тел от нормалния свят.
  • 52 Гост

    23 36 Отговор

    До коментар #21 от "Алфа Чакал":

    Така е, тези комунистически концлагери трябва да бъдат обградени с бодлива тел от нормалния свят.
  • 53 факт

    47 24 Отговор
    Комунизма си отиде, комунистите(герб) останаха да крадат и управляват!

    Коментиран от #60

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Хлъц

    37 10 Отговор
    Нито Дракона,нито Обора имат интерес от махането на границите тип " Берлинска стена, между двете държави.Дракона- защото ще получи една огромна държава непосредствено до границите си,с мнигомилионно население,високи технологии,и дисциплинирано население. Обора- също не може да рискува ,но в огледален план.Обединена Корея в даден момент, може да стане неподвластна ,и да започне провеждане на своя независима политика.А това е опасно за интересите на Обора в този регион.

    Коментиран от #109

  • 56 Еми...тогава..

    24 6 Отговор

    До коментар #29 от "⚡ Хрониките на Евразия":

    Честитооо...Ким Воскресе...во истина...Воскресе!!!😅😅💃💃💃💃💃💃
  • 57 Може...

    21 7 Отговор

    До коментар #31 от "Хи их хи":

    Папуасите и да неса потвърдили. Обаче Сашо Диков потвърди....ттттой, такоа, ни жив ни умрял..абе не се знае....умрял е, и държи свещ...чакайте малко...да от Белград..се обаждат, питат Бойко жив ли е???..опаа.. Любка получи оргазъм.
  • 58 един от стадото

    34 6 Отговор
    и още нещо. Тук играта не е на русофоби и русофили, няма такова нещо. Мислите ли, че не можеха да спретнат една цветна пролет и там, можеха разбира се, но не искаха. Пишете Южна Корея потънала тогава. Никой не го иска това, по- важното е кой управлява северняците да знаят, какъв е що е, колко му е пипето. Тъкмо бяха свикнали с пухкавия, с табиета му, с навиците му и сега пак проблем. А жените са по- своенравни и непредведими, доста работа ще създаде на едните и на другите. Сигурен съм, че ''червения'' телефон вече е прегрял..
  • 59 Онзи

    8 6 Отговор

    До коментар #37 от "Онзи":

    Става въпрос за един Сашко,много бахав и психически негоден катил...
  • 60 Хлъц

    48 13 Отговор

    До коментар #53 от "факт":

    Абе зомби,ти изобщо правиш ли разлика между комунист( като идеология) и глутница от нагли крадци,който използват политически доктрини,единствено и само за да крадат безнаказано,през закони ,който те самите си прокарват.Къде ги виждате тези комунисти бре,чифтокопитни ? Ако все още има живи,това са хора на пределна възраст.Вашите,нашите дядовци и баби.Най обрулените,най онеправданите.Така ще продължават да ви облъчват още 50 г- комунистите,та комунистите! Вече внуците на крадците ви командорят във Бизнес,финанси,ТВ, почти навсякъде,а вие една песен пеете..Комунисти та комунисти!Я се огледай около себе си,бе д,бил! Нещо да си чул от днешните второ поколение богаташчета - бизнесмени да говорят за комунизъм? 30 г не ви ли стигна промиването на главите- павета?

    Коментиран от #69

  • 61 Ranko

    23 19 Отговор

    До коментар #36 от "Онзи":

    Този диктатор мъчи цяла Корея толкова години недей те да коментирате влезте в YouTube за да видите за какво става на въпрос

    Коментиран от #116

  • 62 Seaman

    28 18 Отговор
    Е сега е момента народа да си извоюва демокрацията!
  • 63 Сесесере

    6 9 Отговор

    До коментар #44 от "666 999 666 999 666 999 666 999 666 999":

    Точно па ти да казваш кое и как си пише!
  • 64 Муаха-ха-ха-ха...

    12 9 Отговор
    Първобитни павияни !
  • 65 Госあ

    27 3 Отговор
    Китайците няма да допуснат враг до границата ще има нова Корейска война.Китай ще подържат Сев.Корея като буфер до края.
  • 66 Тиберий

    28 4 Отговор

    До коментар #27 от "⚡ Хрониките на Евразия":

    Като гледам сестра му някой ще съжалява че Ким си е отишъл Тая фурия ще сложи Дони на място
  • 67 Георги

    12 9 Отговор

    До коментар #13 от "Ми то":

    Ми то освен да избивате, друго можете ли?
  • 68 4567890

    12 7 Отговор
    дан го е казал оня кравар-професор дет даде на кастро 3 мес. живот по диагноза по телевизора пък бръдътъ си живурка още 6 год.накрая умря ама от съвсем друго!
  • 69 Anadolu Manafesi

    30 15 Отговор

    До коментар #60 от "Хлъц":

    Напротив , не са само дядовците и бабите , на мен идеята на комунизма също ми е доста близка . Тъй като на времето имах шанса "доброзорно" да се потопя в дебрите на "научният комунизъм" и внимавах какво пише в трудовете на Маркс , смятам че това е естественото развитие на обществото . Разбира се това не може да стане с революции , а и никъде не е казано че комунизма е свързан с тоталитарна форма на управление при която заменяш един вид буржоазия с друг . Капитализма е изключително ефективна икономическа система за създаване на ...капитал , която изразходва твърде много ресурси . В даден момент тя или ще се самоунищожи , или ще унищожи всичко
  • 70 Брат за Брата

    21 3 Отговор

    До коментар #2 от "дддддд":

    Май за трети път умира.

    Коментиран от #104

  • 71 един от стадото

    8 8 Отговор

    До коментар #47 от "мнение":

    колкото до лидерите на великите империи не са смъртни, те са просто-смъртни. В крайна сметка не е чак толкова лошо да живееш в империя, каквото за другите това и за теб, Бащиците им мислят имперски, порядките им имперски, колониите им на тепсия, губернаторите им сложени, нагласени пременени, да му мислят робите. Колко империи минаха през нас, хайде брой ги, че не мога до толкова, е и..ей толкова не прихванахме от тях. В същност да, само мурафетите и негативите им. Ей тоя вирус ще ни умори, не настоящия..
  • 72 Брат за Брата

    21 6 Отговор

    До коментар #16 от "Antymediator":

    Забрави Боко тиквата
  • 73 СПЕЦПИДARAZ

    25 2 Отговор
    Сега ше започнат да угояват сестричката , за един два месеца трябва да има бузи като на Ким Ир Сен , какво да се прави - традиция . Жалко , на всички ни се искаше секси , екзотична диктаторка .
  • 74 мишо

    13 3 Отговор

    До коментар #46 от "Йозеф":

    много щастливи като българите
  • 75 ЩОм до сега докторите

    22 11 Отговор

    До коментар #11 от "Сега ще":

    Са живи и вожда е жив.Пьтин от 3 недели и повече е в бункер и не е излизал и ким е скрит в такъв.Явно ще има събития много по опасни от вируса.
  • 76 ⚡ Хрониките на Евразия

    19 9 Отговор
    Пишат , че Ким силно се надява на среща с Путин ..

    Коментиран от #193

  • 77 абв

    11 6 Отговор
    ким чун мун купил телефон самсун
  • 78 Онзи

    18 15 Отговор

    До коментар #25 от "Иван":

    Гей парада на 9-ти май ли ?

    Коментиран от #171

  • 79 Фермер

    27 6 Отговор
    Сега който не реве на погребението смъртна присъда по бързата процедура:)))
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 карамфила

    23 6 Отговор
    цензурата на другарте от факти бкп работи по добре от бай тошово време и на тях благодарете за 111 място по свобода на печата

    Коментиран от #132

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Яж ми ях

    6 4 Отговор
    Без коментар за такива изкопаеми.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 свинар

    20 8 Отговор
    Със сигурност е мъртъв , вижте му свинската физиономия ,а свинете не живеят дълго .
  • 107 Бодил

    4 6 Отговор

    До коментар #30 от "слаботоков":

    А Алкашия какво му подари?
  • 108 Баче Кико

    2 0 Отговор
    F
    F
    F
    F
    F
    F
    F
    F
    F
  • 109 Бодил

    5 4 Отговор

    До коментар #55 от "Хлъц":

    А на водката и тройной как са интересите?
  • 110 ВИВА

    6 5 Отговор
    ЖИВ ЕЕЕ ТОКУ ЩО СЪОБЩИХА
  • 111 Вени

    11 5 Отговор
    Що пишете толкова глупост, ако нямате свестен коментар, просто млъкнете
  • 112 айде стига бе

    15 2 Отговор
    Как бе написано в севернокорейската преса:...."Лидеръте в състояние на ДЪЛБОКА МЕДИТАЦИЯ...."
  • 113 ИМА ДА ЧАКАТЕ ДА УМРЕ

    7 9 Отговор
    ОТРОВИЛИ СА ГО БРАТЯТА !
  • 114 Презвитер Козма

    13 9 Отговор

    До коментар #33 от "един от стадото":

    Аз имам някакви надежда за нея. Господ си знае работата се. Но падането на комунизма по света е така или иначе неизбежно. Може пък това момиче да се окаже севернокорейския Горбачов 😉

    Коментиран от #130

  • 115 Гост3

    10 10 Отговор

    До коментар #6 от "Хрониките на герберлунгия":

    Ти май страдаш от деменция,много бързо забрави злото извършено против българския народ от БКП
  • 116 А ти кога за

    10 3 Отговор

    До коментар #61 от "Ranko":

    последен път си бил там? Или да повтаряш това, което "независимата журналистика" повтаря е твоят прозорец към света? Аз не съм бил в КНДР, но в САЩ "истината" е това, което пишат във вестниците или показват по някоя телевизия. Убедихме се, че това невинаги е вярно...
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Хитър Петър

    8 5 Отговор
    Джуджето го натровиха, след срещата на Ким с Тръмп. Отровата подейства сега, това беше целта на американците. И двете страни знаеха, че няма да постигнат никакво споразумение. Сега разправят всевъзможни версии ...
  • 119 Врачанка

    13 4 Отговор
    Как да не му треперят ръцете, като оперира човек, който възприема военните бомби като детски играчки/мислил си е какво ли го чака и него/
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Мале малеее

    9 3 Отговор
    Модератора, а Барба Ганьос може ли да пиша или пак ще ме триеш, Ъ ?

    Коментиран от #126

  • 122 Бай Шиле

    10 3 Отговор
    В Русия съм, в Русия съм!
  • 123 Българин

    19 1 Отговор
    НЯМА ДА ПРЕДАДЕ ВЛАСТТА НА НИКОЙ, ЗАЩОТО ГЕНЕРАЛИТЕ ЩЕ Я УБИЯТ.. ТЯ Е ПО-ЖЕСТОКА ОТ БРАТ СИ.. ЯДРЕНОТО КЮФТЕ6!!!, 86
  • 124 А дано

    8 2 Отговор
    Ама надали
  • 125 Сфденс

    12 7 Отговор
    Господа редактори!!,. Не ви ли е срам от подобни информации, и фалшиви новини! Ами ако се окаже жив?!, ако умре след дори, няколко дни
    ., вие предварително сте го уморили!!? В САЩ казват че е засече със сателит, влакът му, Китай казват че техни медици са в Пхенян да го оперират. Сега радвате ли се че даже валят мнения по фълшива новина!! Не ви ли засяда на гърлото храната която изкарвате от гнусотии, помии, извръщения и подобни!! Че срам, и съвест нямате то се знае, но помнете че всевишният ще ви държи сметка!! Ако правда няма, природа има!!
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Георги

    4 3 Отговор
    Самоубит...
  • 128 Чепкънина

    7 1 Отговор
    И ко шъ прайм сега - без Ким чо?
  • 129 СЛУЧАЕН

    6 1 Отговор
    Последно!Това монархия ли е?

    Коментиран от #131

  • 130 един от стадото

    10 2 Отговор

    До коментар #114 от "Презвитер Козма":

    Блаженни са вярващите..Уважавам всяко мнение, знаеш ли от какво ме е страх. Тая Кака да не натисне копчетата с токчетата ей така, да види кво ще стане аджеба...........
  • 131 един от стадото

    6 1 Отговор

    До коментар #129 от "СЛУЧАЕН":

    не е монархия бе, никой не знае какво е, дори Маркс.
  • 132 един от стадото

    6 2 Отговор

    До коментар #93 от "карамфила":

    я се разходи из някой други сайтове да видиш какво значи цензура..Спазването на елементарно благоприличие е задължително, не мислиш ли.
  • 133 Петър Илиев

    7 1 Отговор
    Го-олемо чудо!
    Някакъв си Ким (поредния от 75 години Кимьосваааве на Корея) си е отишал - друг че го смени, нема страшно, какво тук значи някаква си личност (ким-чо), както е казал поета...
  • 134 Пенчо

    3 2 Отговор
    Как ли ще вземат да я кръстят сега и нея?
  • 135 СофияДенс

    6 7 Отговор
    Извънредна новина!!! В редакцията на Факти върлува Спин, Антракс, covud19, и сифилис!!! Вече има и починали!! Съболезнования на семействата им!! Да почиват в мир, лека им пръст!! RIP!!
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Ким

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Сесесере":

    А ти до утре да си пътник!
  • 138 Какви ги мислеше

    1 1 Отговор
    Какви излезнаха..!
  • 139 Да видиш ти

    3 0 Отговор
    Когато фактите станат кориози!! Срам, позор безобразие. И утре пак да ви четът, а пък камо ли да коментират. Срам, позор безхаберие!!!!!!
  • 140 Що така бе Миме

    5 2 Отговор
    Заочва се с "ИМЕННО" а именно всички свързани с подобни твърдения, присъстваха на панахидата в Пхенян, хахаха. Та това още не е потвърдено от никой! Да се пише редактира, казва, преразказва е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!!! Не смятате ли че сте в нарушение на морални, социални и асоциални и каквито и да е било ценостти!!! Дори един ден да умре, цяла Северна Корея ще го оплаква!! А вие когато и да умрете, ще си умрете незабелязано!! Незнам!!, Как може да се пише, редактира и каквото и да е от този род без да са сигурни!! Няма ли кой да блокира, забрани или изправи на съд и затвор до живот, подобни люде!!
  • 141 Ужас Бате

    3 4 Отговор
    В адски мъки преди 3 часа си отиде от този свят Мария Атанасова!! Всички ние чирателите изказваме съболезнования, към семейството и близките и! Дано е на по хубаво място! Бог да я прости!
  • 142 Лоризлол

    2 4 Отговор
    Бог да прости Марето! Да почива в мир! Кой ще я смени сега в драскането козя мисъл овча дарадонка!!
  • 143 Без теб сме Мария

    3 4 Отговор
    Бог да прости колежката Мария, авторката на статията!! Почивай в мир Маре!!
  • 144 Тя си е за там

    2 4 Отговор
    Бог да я прости!
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Хашбе 6000

    3 1 Отговор
    От какво е умряла?

    Коментиран от #149

  • 148 Мира

    3 3 Отговор
    Поставянето на стент, не е сърдечна операция.
    Не се извършва под обща анестезия и следователно пациентът не е интубиран.
    За да изпадне във вегетативно състояние, трябва да е бил без кислород повече от 3 минути. Най-вероятно е получил сърдечно мъждене, но не заради треперешите ръце на лекаря...
  • 149 ОТ РЕДАКЦИЯТА ФАКТИ

    3 3 Отговор

    До коментар #147 от "Хашбе 6000":

    Тя имаше 7или 8 вида заболявания. Страдаше от липса на внимание и това я сруши тотално! Имаше рак на маточната шийка в напреднал стадий, уж успяха да я почисят във ВМА но безуспено!! Със зрението имаше проблем а и covid 19 съвсем я довърши! Ние колегите изказваме съболезнования на близките на Мари, както я наричахме! Бог да я прости!
  • 150 Е така де

    3 3 Отговор
    Бог да прости Мария Атанасова! Да почива в мир!
  • 151 Хаус Петре

    3 3 Отговор
    Бог да я прости!
  • 152 Деде верно ли?

    3 3 Отговор
    Съболезнования! Бог да я прости!
  • 153 С теб сме

    3 4 Отговор
    Бог да прости Мария! Лека и пръст!
  • 154 Все тая

    3 3 Отговор
    Съболезнования!!
  • 155 Urinalakut

    3 5 Отговор
    Бог да я прости!
  • 156 Севгин

    3 4 Отговор
    Бог да я прости!
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Добра беше ама за там си беше

    2 5 Отговор
    Съболезнования за Мария Атанасова! Дано в гроба цели истината, и поналучква, току виж удари бинго или 6 от 6/49!Мир на прахът и!
  • 159 Цйсатата Грозница

    1 5 Отговор
    Бог да прости Мария! Съболезнования!
  • 160 Кактус Текила

    2 4 Отговор
    Бог да я прости!!
  • 161 Правшки

    2 4 Отговор
    Бог да я прости! Лека и пръст!!
  • 162 Инжектирали са му

    5 2 Отговор
    дезинфектант, по препоръка на чичо Дончо
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Все тая

    1 4 Отговор
    Бог да я прости! Все се опитваше приживе да изпъкне някък си и приживе не успя! Да почива в мир!!
  • 165 Все тая

    1 5 Отговор
    Бог да я прости! Все се опитваше приживе да изпъкне някък си и приживе не успя! Да почива в мир!!
  • 166 Сепултра

    3 2 Отговор
    И кой сега,? Ще пише за нас хейтърите, безмозъчни същества глупости небивалици

    Коментиран от #167

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Истината

    2 6 Отговор
    Не е вярно че Мария Атанасова е умряла от covid19!? Почина от сифилис в напредъл стадии!!!!

    Коментиран от #170

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 ОТ РЕДАКЦИЯТА НА ФАКТИ

    1 5 Отговор

    До коментар #168 от "Истината":

    С тъга на душите искаме да ви съобщим че, Марето си отиде от рак на маточната шийка, съпровождан от covid19.
  • 171 Сталин

    3 0 Отговор

    До коментар #78 от "Онзи":

    Да ядеш бахура!
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Изотоп

    2 0 Отговор

    До коментар #169 от "От младост 1, квартал нс БСП.":

    Дай телефон, адрес ние ще те потърсим, да те научим на обноски
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Ти и той

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "Генерал-лейтенант":

    Ти по добре ли живееш от тях!!?Смешник
  • 176 Чакай

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Сесесере":

    Чакането му е майката!
    Който копае гроб другиму, просо сънува.
    Или обратното гладна кокошка - сам пада в него.
  • 177 Ихийййй

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Генерал-лейтенант":

    Ами ако новият генерал Чочоолу вече е подготвен и се появи от небето?
    Тогава кво прайм?
    Първият ден гащите се обуват както дойде.
    Втори ден жълтото отпред, кафявото отзад.
  • 178 реалиста

    2 5 Отговор
    хвала на Аллах
  • 179 мечо

    2 0 Отговор
    еии секси леиди упа гангам стаил
  • 180 антипут

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Сесесере":

    Дай Боже.
  • 181 Някой

    4 0 Отговор
    Малко конспирации...дали не го умориха американците...или пък вътрешни хора от партията.
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Тако

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Голям Слон":

    И цигарите пък как няма да има сърдечни проблеми
  • 184 Селянин

    5 0 Отговор
    Може би ама надали.
  • 185 почвайте раз 2а

    3 0 Отговор
    Сега цялата нация да почне да реве,публично
  • 186 ДЖАРТ ПРАЗ ТРЯЗ

    6 0 Отговор
    КИМ ЧЕН УН ПЪН МЪН ТРЯС Е ЖИВ И Е НА КУРОРТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ, И КАТО СЕ ВЪРНЕ ЩЕ ПРАВИ ЗАРЯ ОТ РАКЕТИ ЗЕМЯ ВЪЗДУХ
  • 187 ФАКТИ🤣😂😅

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "***********":

    Кво лъжете
    Продалжавай те в същия дух и никой няма да ви чете ФАКТИТЕ😂
    ЗА ХОРАТА КОЙТО ВЯРВАТ НЕ Е ВЯРНО👀
  • 188 МП4

    3 1 Отговор
    Жив е бе тъпири. Нещо друго стой зад това и тепърва ще разберем . Като удавник сламка сте всички, иначе големи философи :))
  • 189 Некой си там

    2 0 Отговор
    Ама вие сериозно ли вярвате,че е мъртъв😂😂Такваз хлебарка кат него мрели ве хора!?Просто сигурно иска почивка от злорадставянето си над хората,които живеят в Северна Корея.Сигурно е отишъл на Хаваиъе и в момента лежи на плажа и пие кокос😂😂Все пак всички хора имат нужда от почивка независимо дали са добри,лоши или Ким Чен Ун😂😂😂
  • 190 Бла,бла глупости на търкалета

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Не знаех":

    Не е възможно да се върне зрението на 1 човек па камо ли на 1000 човека

    Коментиран от #194

  • 191 Жестоката истина

    1 2 Отговор

    До коментар #21 от "Алфа Чакал":

    За малко руснаците да научат немския,но добре, че САЩ и Великобритания помогнаха!
  • 192 Ян БиТурбо Бибиян

    0 1 Отговор
    ИНФАРКТ ПО АМЕРИКАНСКИ ЩЕ ДА Е ЯЛ .
  • 193 Arhangel

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "⚡ Хрониките на Евразия":

    На омя свят ще се видят
  • 194 Арх

    0 0 Отговор

    До коментар #190 от "Бла,бла глупости на търкалета":

    За пердета на очите иде реч, не за друго
  • 195 Путкин

    1 0 Отговор
    Който нож,вади от нож, умира.
  • 196 чичото на Кимотонясвят

    0 0 Отговор
    Ким е предал,държавата си,и е в Фащ,живот си живее.Да го знайте,то така и така,нема нищо в Корея освен гладен народ.Това е истината
  • 197 Боян

    1 0 Отговор
    И да се спомине това възедро,ядосано бебе,едва ли поданниците му ще заживеят по добре.
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Ким Дрън Дрън

    1 0 Отговор
    Скрих се от вируса, под масата съм! Ако някой пита, няма ме!
  • 203 Отговор

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "мнение":

    Нека, не забравят и нашите и управници, че са смъртни, да не ги застигне, че на онзи свят ни пари ни власт им трябва!
Новини по държави: