Last news in Fakti

1 Май, 2020 11:55 6 114 42

Обвинение: СЗО тласка децата към хомосексуализъм и мастурбация

  • бразилия-
  • жаир болсонаро-
  • сзо

Крайнодесният президент на Бразилия написа обвинително послание в социалната мрежа, а след това го изтри

Обвинение: СЗО тласка децата към хомосексуализъм и мастурбация - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бразилският президент Жаир Болсонаро заяви, че Световната здравна организация (СЗО) тласка децата към хомосексуализма и мастурбацията, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Това е поредната атака срещу СЗО, която, за разлика от Болсонаро, насърчава спазването на социална дистанция като мярка за ограничаване на разпространението на новия коронавирус, отбелязва Франс прес.

Крайнодесният президент написа вчера обвинително послание към СЗО във Фейсбук, а след това го изтри.

"Някои искат от нас да следваме съветите на Световната здравна организация ли? Трябва ли да следваме и политиката им в сферата на образованието? За деца до четири години: самозадоволяване чрез докосване на тялото, мастурбация. За деца от четири до шест години: оформена полова идентичност, мастурбация в детството, хомосексуализъм. За деца от девет до 12: първи сексуален опит", написа бразилският лидер.

Болсонаро вероятно е почерпил вдъхновение за публикацията си от наръчника от 2010 г. "Норми за образованието в Европа", публикуван от европейския клон на СЗО.

Този наръчник, редом с други теми, разглежда и въпроса за това как подрастващите откриват тялото си. В него се казва, че любопитството, което те проявяват към сексуалността, е нещо нормално.
Бразилското президентство не направи коментар в отговор на запитване във връзка с публикацията на Болсонаро, изображение на която е била запаметена от бразилски медии преди нейното изтриване.
Болсонаро, който е силно повлиян от американския си колега Доналд Тръмп, често използва социалните мрежи и редовно атакува Световната здравна организация, която бе разкритикувана и от Вашингтон в условията на пандемията от коронавируса, отбелязва Франс прес.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Muito valente homem

    49 4 Отговор
    Самата истина!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пурко

    56 5 Отговор
    Охоооо, тласкането върви с пълна сила. Да си хомосексуалист е гордост. Негрите в Африка правят по7-8 деца и прииждат на талази. До 100 години няма да има бели хора в Европа

    Коментиран от #13, #27

  • 5 Бесен Язовец

    49 3 Отговор
    Конспирацията на СЗО и комоанията на Гейтс пропагандират ЛГТБ причината е, че ЛГТБ не се възпроизвеждат и по този начин са решили че ще се справят с пренаселването на планетата!

    Коментиран от #26

  • 6 Госあ

    13 14 Отговор
    Това е заради китайците.

    Коментиран от #17

  • 7 демократ

    13 67 Отговор
    Няма нищо страшно в хомосексуализма.
    Далеч по-опасен е Путинизма и комунистическата чума.
    Някой да е пострадал от хомосексуалистите? Повечето от тях са свободни, демократично мислещи хора. Докато комунизма донесе смърт на 150 милиона души по планетата, и продължава и до днес да ни мъчи.

    Коментиран от #19

  • 8 мафия мафия

    59 6 Отговор
    СЗО е мафия. Няма да се учудя ако ваксините и лекарствата са една от причините за появата на толкова много хомосексуални. Имало ги е през вековете, но това сега е пандемия.
  • 9 XMAN

    49 3 Отговор
    ЗАКРИВАЙ,СЗО СА ОТКРОВЕНИ РАЗБОЙНИЦИ.
  • 10 new world order

    37 5 Отговор
    Мастурбирайте и правете еднополов секс - така не се раждат деца.
    Новия световен ред не се нуждае от хора, и за да не ви избие веднага, е измислил по-хуманен начин...
  • 11 бай Шиле

    18 7 Отговор
    Изтрийте тази статия,защото ще подсетите някого да заклейми СЗО.Чудя се как нашата външна плейметка не се е сетила още.
  • 12 шишо

    44 3 Отговор
    преди началото на епидемията имаше джендъри,: сега починала жена починал мъж къде изчезнаха джендърите....
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Нова

    43 3 Отговор
    СЗО всички други проблеми разреши та сега и до децата опря! А как ги определила само ~до 4г.самозадоволяване,от 4до 6 полова идентичност мастурбация, хомосексуализъм, а първи секс опит 9~12г.По голяма отврат не бях чела! Не знам защо си е изтрил поста като е напълно прав. На времето тези с развити и 2 полови белега се наричаха хермафродити сега транссексуални за по голямо благозвучие. На СЗО явно е спусната задачата да се елиминират хромозомите ХХ, иХУ и да няма хетеросексуални. ОТВРАТ на квадрат.
  • 15 Ташун Касапа

    36 3 Отговор
    2015г. Гейтс -„Отсега нататък няма да се борим срещу ядрените оръжия , а срещу вируси които са биоръжие“.
  • 16 шишо

    29 2 Отговор
    както винаги има един либерален джендър който цъка минуси...под всеки коментар .изявен чак крещи...миличка какво ще правиш без парад тази година??? нон стоп глупости и се натрапва на децата че има различни .има мъже жени всичко друго е сдухана работа
  • 17 Неграмотник

    16 2 Отговор

    До коментар #6 от "Госあ":

    В Китай има ограничение до 2 деца!

    Коментиран от #18, #41

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Сандо

    36 4 Отговор

    До коментар #7 от "демократ":

    Неграмотността и глупостта ти са удивителни!На сметката на хомосексуалистите са хиляди войни и милиони човешки животи.Ето някои:болшинството римски императори начело с Цезар,Петър Велики,Иван Грозни,Карл,Фридрих,част от водачите на Френската революция воглаве с Робеспиер,Наполеон,Кутузов,някои от националсоциалистите на Германия/без Хитлер/ и още много.Всеизвестна е връзката между хомосексуализма и психическите болести,като садизъм и мазохизъм,което даваше основание на лекарите да смятат хомосексуализма за болест.СЗО обаче по нечие нареждане го извади от списъка с болести и откри пътя към порчна вакханалия,заливаща целия свят,и това е само едно от престъпленията на тази провалена организация.СЗО трябва да се закрие и стъпчи завинаги!
  • 20 Аман от глупости

    22 5 Отговор
    При момичетата не знам как стоят нещата, но при момчетата има функция, при която се проявява от най-ранна възраст, и дефакто ги принуждава да правят опити за мастурбация т.е. собствения ни организъм ни принуждава. Не е случайна фразата за момчетата, че като му се прииска нещо, да го направи, че да не му стане нещо на чепа, а става дума точно за това. Прекаленото въздържание, води до усукване на някой от тестисите и айде довиждане поколение, ако уролога не успее да го оправи, или е прекалено късно, тестиса променя цвета си, а от там и жизнеността си. Това е биологията при момчетата, и точно тия работи са нужни като информация за всеки, най-вече за да предпази детето си. Не можете да се борите срещу природата, вашата задача е единствено да предпазите децата си от болести и сексуално насилие, всичко друго е плод на незнание и невежество.

    Коментиран от #31

  • 21 До оня с коня

    23 0 Отговор
    Това е ценностната система която защитаваш и боготвориш , дженди ... Няма как да го осъзнаеш с промития си мозък на гербераст и нац.предател
  • 22 Gen Gurko

    31 1 Отговор
    СЗО отдавна трябваше да бъде ликвидирана поради попадането и в ръцете на глобалната либерастия и само консумира пари за тази си дейност. Те премахнаха всички извращения и полови девиации от списъка със заболявания нуждаещи се от лечение. Превърнаха се в една по-скоро вредна структура и действията им в сегашната пандемия го доказват. Тръмп добре направи спирайки им финансирането.
  • 23 Малко е като нонсенс

    3 14 Отговор
    Президентът на държавата с най-много транссексуални да обвинява СЗО за това.

    Коментиран от #24

  • 24 шишо

    18 0 Отговор

    До коментар #23 от "Малко е като нонсенс":

    какво общо има това че въпросния президент изразява мнение ?!! най вероятно и твоите родители са били против да станеш дженд...р но факт такъв си

    Коментиран от #28, #30

  • 25 Аман от глупости

    4 0 Отговор
    Пропуснах да кажа, че на мен ми се случи веднъж, и уролога в Пирогов, не му помня името да е жив и здрав, успя да го отсуче, бяха страхотни болки, и накрая ми обясни защо се е случило, и какво да правя за да не го предизвикам пак. Първо каза, че ако не се отсуче, трябва да ме режат, и ако е променило цвета си, трябва да го вадят. Много малко хора знаят за това, а е необходимо.
  • 26 Груйо

    18 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бесен Язовец":

    Така е, обаче изпуснаш нещо важно. Бил Гейтс и СЗО са върли дръжки с ККП в Китай и се защитават и подкрепят взаимно. Онзи ден Бил Гейтс публично защити Китай и СЗО, та затова аз ги броя за един отбор. Единствен Тръмп се опитва да се противопостави на новия световен ред и затова е така яростно атакуван от демократите и Сорос плюс комунистите в Китай, тъй като те произвеждат от едно котило.
  • 27 Мукарчо

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пурко":

    А само негрите ли?, а всички рязани чалми?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Босонаро

    16 0 Отговор
    След това исказване на болсонаро видях че е напълно прав за всяко едно изявление но либералите по света го ненавиждат
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Пурко

    10 3 Отговор

    До коментар #20 от "Аман от глупости":

    При момичетата почва сърбел в основата на венериния хълм и трябва здраво чесане.
  • 32 Важна новина!

    17 0 Отговор
    "София прайд 2020" ще има! Ще бъде онлайн,всеки пред компа,с прашки в цветовете на дъгата,разноцветни пера заврени на подхоящи места и прочие аксесоари. Има осигурени криви краставици от оранжерии в Пазарджик. При поръчка до 24 часа,ще получите тубичка с вазелин като подарък . Може да боли,но ще е сладка болка. Целувкииии!
  • 33 Напротив

    2 10 Отговор
    Колкото повече ги спирате да си мастурбират, както те си знаят, толкова повече ги тласкате към хомосексуализъм, и после друг ви бил виновен
  • 34 Борислав Попов

    4 1 Отговор
    Всяка сутрин си врътвам една сабля пред огледалото ..
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 И аз съм чикяр

    2 6 Отговор
    На 22 тресках за сефте ама след тва нещо немаше много еббане сега съм на 42 и съм чикижия не понасям жените и затва съм чикяр ама ми е екстра така..удара си една чакия пък си заспя блаженно спокоина ми е душата екстра е
  • 38 Росен Плевналиев

    7 1 Отговор
    Обожавам да се гушкаме със Соломончо , слушайки дневната информация по радиото за нивото на река Дунав в сантиметри .
  • 39 Паси Соломонов

    4 1 Отговор
    Аз съм натовец , атлантик ,чики-гладиатор и бях дефлориран на седем години от дядо в кокошарника на село . От тогава се пипам всеки ден пред портрета на Гавния Раваи Столенберг .
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Ами да

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Неграмотник":

    Неграмотник си, ограмоти се и ще видиш, че вече нямат ограничения.
  • 42 Гост

    1 0 Отговор
    Най - страшното е, че всички европейски лидери си мълчат, а само бразилецът има топки там, където е нужно, за да се опълчи на тази первезия. И ние сме били 5 и 7 годишни и странно, че сексът на тези години не ни е бил първи приоритет. Сигурно се дължи на социалистическата ни изостаналост. Чудно е, че самите европейски родители нямат нищо против дъщеря им да им сексуакен опит на 9, а най късно на 12 години. Успокоително е, че поне във втори клас ги учат как да сложат презерватив на изкуствен член
Новини по държави: