Last news in Fakti

10 Май, 2020 13:23 6 886 97

Путин каза каква е националната идея на Русия

  • русия-
  • путин-
  • владимир путин-
  • патриотизъм-
  • национална идея

Патриотизмът трябва да е насочен в правилната посока, смята Путин

Путин каза каква е националната идея на Русия - 1
Снимка: Shutterstock

Националната идея на Русия е патриотизмът. Това заяви руският президент Владимир Путин на фона на коронавирусната пандемия, която е сериозно предизвикателство за страната, включително в икономически план.

Националната идея на Русия е патриотизмът, но той трябва да бъде насочен към развитието на страната. Патриотизмът не трябва да е лъжлив, посочи държавният глава на Руската федерация.

Според Путин патриотизмът означава да се отдадеш на развитието на страната, на нейния напредък. „Но това не означава, че трябва да се вкопчваме в героичното си минало, а трябва да гледаме напред – към нашето не по-малко героично бъдеще”, каза президентът, цитиран от ТАСС.

Путин смята, че това е „ключът към успеха” на Русия. През декември 2019 година Владимир Путин говори за темата патриотизъм по време на годишната си пресконференция. Тогава той каза, че патриотизмът е единствената възможна идеология на модерното демократично общество.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 39 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гербав трол

    94 35 Отговор
    патриотизмът е единствената възможна идеология на модерното демократично общество

    Ааа не е вярно според нашите соросоидчета мултикултуризма, неолиберализма и джендърството са единствената възможна идеология а патриотизма трябва да се заклеймява.

    Коментиран от #6, #9

  • 2 Ръмпези

    38 60 Отговор
    ГОЛЯМ ХИТРЯГА Е ПУТИН...СЕГА КАТО НАБЛИЖАТ ИЗБОРИТЕ АКЦИЗА НА ВОДКАТА ПАДА ДРАСТИЧНО И ОЩЕ НА ДРУГИЯ ДЕН ДОВЕРИЕТО В ПУТИН СЕ Е ПОВИШИЛО С 15 % ...ХИТРЯГА Е..НЯМА ШЕСТ ПЕТ...

    Коментиран от #20, #45

  • 3 Другия с коня

    53 80 Отговор
    Спри да бълваш атомни бомби,ракети и оръжие за Убиване и инвестирай в Технологии и Иновации,Индустрия и нещата с които не се убиват хора. .Другарю Путин....

    Коментиран от #8, #14, #18, #66, #72, #96

  • 4 БПФ

    81 31 Отговор
    Ето затова Русия ще пребъде !!! Доналдът каза същото преди година.

    Само с Гейропа "патриотизъм" е мръсна дума !!! Затова тя е обречена ни гибел - и ние с нея, ако не напуснем еврогейския и съюз.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гербав трол

    69 14 Отговор

    До коментар #1 от "Гербав трол":

    Те патриотите (не псевдо) мислят за собствената си държава а според соросоидчетата не е правилно - трябва на първо място да се поставят интересите на САЩ, НАТО или ЕС а после да се мисли за България - може изобщо да не си мисли.
  • 7 Едмон Дантес

    24 55 Отговор
    Лукашенко удари Путин в земята с вчерашния парад.Голям мъж и патриот за разлика от уплашения и наведен на ционистите Путин.

    Коментиран от #12, #28, #46

  • 8 Гербав трол

    64 20 Отговор

    До коментар #3 от "Другия с коня":

    Ако американците спрат да инвестират в оръжия и Путин веднага ще спре щото той инвестира една стотна от това което правят американците - колко пъти ги призовава да го направят.

    Ама тролчетата го знаете това но нали сте взели едни пари да плюете по Путин...
  • 9 Роко

    45 33 Отговор

    До коментар #1 от "Гербав трол":

    Приятелю патриотизма е хубаво нещо. Когато си руснак ако си руски патриот е похвално. Виж когато си българин и си руски патриот не е нормално. На такива им викаме национални предатели.

    Коментиран от #11, #15, #52, #83

  • 10 Обективен

    27 36 Отговор
    Бе то ,патриотизъм ,патриотизъм ,ама и техника и технологии трябват ,др. Путин ! Че ,като гледам нещата в Русия не са много розови ! Кога ще се вдигне благосъстоянието на народа ? Мене ,ако ме питаш чак на 36 януари ! Защо за честванията на 75 годишнината не бяха упоменати "Студебейкър" ," Дженерал мотърс ,както и Форд ? Дали защото са на лошите американци ? Я др. Путин да каже какво са яли преди излитане съветските пилоти ? Или това няма никакво значение ! По удобно е да се мълчи по този въпрос !
  • 11 Ко речи

    41 23 Отговор

    До коментар #9 от "Роко":

    А когато си про-краварски настроен, какъв си бе, маясъл?

    Коментиран от #24

  • 12 Гербав трол

    47 13 Отговор

    До коментар #7 от "Едмон Дантес":

    Браво така се прави - преди да отмени парада плюеше че Путин щял да зарази невинните войничета и не се интересувал от живота им сега след като го отмени пак го плюеш че бил наведен на ционистите.

    Браво моето момче заработи си паричките и в двата случая. Само така каквото и да направи Путин трябва да плюете по него.

    Коментиран от #16

  • 13 ПЕНКО

    7 18 Отговор
    ГЛЕДА ХОЛИВУДСКИ ФИЛМИ !!! НЯМА И ЕДИН ЕКШЪН -ПЕКШЪН И СЕРИЯЛ БЕЗ "ВЕЛИКИЯ МОТИВ" :- ПАТРИОТИЗЪМ - ИДИОМ НА- ПАРТИО-ИДЬОТИЗЪМ !!!!!!!!!!---ПАТРИОТИЗЪМ ВЪВ ВИЕТНАМ И ... АВГАНИСТАН НИ ИДВА МНОЖКО !!!!!!!!?????????!!!!!
  • 14 Ива

    17 9 Отговор

    До коментар #3 от "Другия с коня":

    По добре остави на коня да пише вместо теб или на филията с мас да мрънка и отговаря пред мисирките . Дано мутрата от СИК те прибере заедно с него в безкрайните полета на Винету .

    Коментиран от #51

  • 15 Гербав трол

    19 10 Отговор

    До коментар #9 от "Роко":

    Някъде да съм споменал Русия в писанията си - или всеки който е срещу мултикултуризма, неолиберализма и джендърството е руснак.

    Хайде напънете се малко - не знам как ви плащат за тъпо тролене.

    Коментиран от #37

  • 16 Едмон Дантес

    8 7 Отговор

    До коментар #12 от "Гербав трол":

    Гърбав не пиши наизуст,ами покажи този пост за който твърдиш.
  • 17 Това е руско-еврейски комунистически сай

    8 11 Отговор
    финaнcирaн нa първo мяcтo oт Турция и изпълнявaщ нaй-рaзлични пoлитичecки пoръчки! Въпрocът ми e c кoгo тoчнo cи миcлитe чe кoмуникирaтe тук и "прoвeждaтe кoнcтруктивeн cпoр"??Какъв е според вас коментаторът с номер 1 и на какъв се прави??
  • 18 Ха-ха

    17 5 Отговор

    До коментар #3 от "Другия с коня":

    Ти знаеш за това?кое развитие и перспективи има Русия?
    Ако сравним грубо,-къде са те и къде са българи,-виж я жп гара в София и една от 9 жп гари в Москва.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Тъй тъй

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ръмпези":

    Кажи нещо и за акциза на горивата като един акцизист- разбирател. И ще ти светне защо литър безин на дребно е два пъти по-евтин от тука.
  • 21 Обективен

    14 19 Отговор
    Абе ,Гербав трол ,ти нормален ли си ,за да кажеш ,чеПутин харчи 1/100 от харчлъците на американците ! Това може да го каже само човек ,който е тотално скаран с техниката ! Почти всеки ,що-годе културен човек много добре знае ,че РФ е силно милитаристична държава ,която има много да догонва в някои области ,въпреки тотално развития шпионаж ! Така ,чепозадръж малко топката ,спри ,огледай се ,ослушай се и т. н и т.н............, преди да драскаш по клавиатурата !

    Коментиран от #22, #26, #29, #31

  • 22 Хрониките на герберлунгия

    18 5 Отговор

    До коментар #21 от "Обективен":

    До кой клас си изкласил моето момче? Първо пишеш неграмотно, второ речта ти издава, че и мислите ти са объркани, трето, ако искаш да изкараш повече пари от тролене в полза на някое американско или герберунгелско нпо вземи се ограмоти. Научи правопис, правоговор и история, та да можеш поне малко да я манипулираш.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Роко

    8 12 Отговор

    До коментар #11 от "Ко речи":

    Приятелю про краварски настроените ги наричаме по - същия начин (знам че е трудно ще го схванеш, но за патриота няма значение чия подлога си за него ти си предател ако интереса на България не е на първо място). Но в България такива са много малко, не че про руските тролчета сте много.

    Коментиран от #34

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Хрониките на герберлунгия

    9 6 Отговор

    До коментар #25 от "Илич":

    България е духа, Русия е тялото от един общ организъм, сащисан.

    Коментиран от #32

  • 28 Дядя Ваня

    7 5 Отговор

    До коментар #7 от "Едмон Дантес":

    Гледах ,парада. Браво на Лукашенко,управник с топки!

    Коментиран от #92

  • 29 Ай стига бе

    17 8 Отговор

    До коментар #21 от "Обективен":

    Айде бе-Русия ли е милитаристична държава...?...За последните 70 години САЩ са воювали 84 пъти в над 60 държави по целият свят-и понеже явно ти не се услушваш и оглеждаш-напиши в нета"демократизираните държави от САЩ" и ще ти светне...-та да не пишеш повече наизуст и с нпо-лозунги по форумите

    Коментиран от #42

  • 30 Ха ха ха

    8 5 Отговор

    До коментар #23 от "Путин е долнопробен лъжлив циганин":

    Не ти издържат нервичките! Сега остава и на мъж да почнеш да се правиш.
  • 31 Гербав трол

    15 5 Отговор

    До коментар #21 от "Обективен":

    Ами виж военния бюджет на САЩ и НАТО и го сравни с този на Русия - може да сравниш и брой самолети, кораби, танкове и всякаква бойна техника пък ако искаш.

    Пък коя е милитаристична държава можеш да разбереш от това колко войни е водила поне последните 30 години или пък по военните им бази по света или пък по броя на "цветните революции", или пък по свалените законно избрани президенти.

    Това че си с промит мозък или ти е платено няма нищо общо с действителността - фактите не можеш да ги скриеш.

    Коментиран от #39

  • 32 Роко

    5 9 Отговор

    До коментар #27 от "Хрониките на герберлунгия":

    Приятелю отиди в музея на кирилицата в Русия и ако още пишеш подобни глупости наистина не може да ти се помогне
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Роко Бароко

    14 7 Отговор

    До коментар #24 от "Роко":

    се опита да напише нещо, като нищо. Откакто мангустите почнахте да се пишете българи, в Европа ни мислят за трета ръка хора. Така, че не се прави на българин, защото си патладжан. А, че си краварско дьонме е ясно на всички.

    Коментиран от #53

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 сВят

    12 11 Отговор
    Националната идея на Русия е... е как каква - ами да завладее целия свят ....

    Коментиран от #40

  • 37 русофилска подлога

    10 12 Отговор

    До коментар #15 от "Гербав трол":

    Никой не казва ,че си руснак.Дори и за това си нисше същество.Ти си обикновенна руска и платена подлога.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Гербав трол

    14 10 Отговор

    До коментар #36 от "сВят":

    Хе хе нещо си се объркал - да не говориш за САЩ. Кой има бази по целия свят - Русия ли?

    Коментиран от #59

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Роко

    9 10 Отговор

    До коментар #29 от "Ай стига бе":

    А ти провери колко пъти и къде е воювал СССР (от директно изпращане на войски в Корея и Виетнам до изпращане на съветници и оръжие в Сирия, Египет,Ангола, Мозамбик, Никарагуа и т.н.) и ще се получи една много интересна картинка. Навсякъде където са били америте са били и рашките и обикновенно те започват конфликта
  • 43 Путин

    13 9 Отговор
    награждава всички русофили от сайта за всеотдайна и робска служба с орден "Златен трол 1-ва степен" с банд.
  • 44 Водка да вали

    6 5 Отговор
    Вместо дъжд😂😂😂😂😂побъркан народ
  • 45 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ръмпези":

    Какви избори те тресат?Те са чак 2024 година.
  • 46 Румяна Костова

    9 8 Отговор

    До коментар #7 от "Едмон Дантес":

    Няма как един хитрец като Лукашенко, който прави реверанси и на САЩ и на Русия да удари в земята Путин. Белорус е малка държавица без. никакви ресурси. Следователно, напълно зависима от Големите сили.

    Коментиран от #50

  • 47 Хйихи

    6 1 Отговор
    Приоритета им е пържени картофи вместо варени.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Гербав трол

    7 9 Отговор

    До коментар #39 от "русофилска подлога":

    Хайде бе вземи се ограмоти малко колко процента отделят краварите и колко руснаците но ако искаш да противостоиш на някого не става с проценти. Военните бюджети ама никога не са се разглеждали в проценти.

    САЩ и НАТО са с много повече въоръжение от когото и да е било - защо все натискат още повече средства да се отделят.

    И САЩ са богата страна защото ограбват целия свят включително и България - мафиотите занимаващи се с рекет и изнудване също са богати.

    Коментиран от #55, #57

  • 50 ФАКТ

    10 11 Отговор

    До коментар #46 от "Румяна Костова":

    Путя е жалко и страхливо НИ ЩОЖЕСТВО! Парада е отменен ,Не поради някаква псевдо загриженост за АРМИЯТА а за... собствената си страхлива Персона!
  • 51 Другия с коня

    4 2 Отговор

    До коментар #14 от "Ива":

    Път на другарките....След теб,моля....
  • 52 Иван

    8 4 Отговор

    До коментар #9 от "Роко":

    Статията впрочем е за руския патриотизъм като идеология. Не става въобще дума за България. Патриотизма у нас не е на дневен ред, поне докато обслужваме джендерски и толерастни интереси.

    Коментиран от #58

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Гост

    6 4 Отговор

    До коментар #23 от "Путин е долнопробен лъжлив циганин":

    Чудак, нямаш ли си по-интересна работа от тази да гониш духове на някакви табуретки от България?
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Друговремец

    7 4 Отговор
    Каква голяма бляскава национална идея, предложи мистър Путин ! Е няма що, рядко посредствено изказване. За негово сведение всичките около 200 държави на планетата имат същата тази идея. С такива идейки се цели по нататъшното обезличаване, отслабване,маргинализиране, а даже и разпадане на държавата . На Русия и трябва глобална идея, както беше преди. Явно Вова не мобе да се промени и трябва мирно да си ходи, за да отстъпи място на по глобални и можещи личности от него. Понеже иначе ще има жалък край, това човече вцепило се във властта като пиявица.
  • 57 русофилска подлога

    13 4 Отговор

    До коментар #49 от "Гербав трол":

    Ама не ми обяснявай небивалици кой и защо е богат бе руска подлorо.САЩ са богати ,защото имат икономика и производство,а онея северноазиатски мизерници нямат нито едното,нито другото.Както и да е ,това няма значение.САЩ заделят 3.15% от икономита си за военната сфера,което е около 600-700 милиарда.Руските краварчета заделят 4.26% от икономиката им за военната сфера ,което е около 60 милиарда.Разбираш ли разликата каква е ? Специален случай сте комунистическо русофилските слуги
  • 58 Роко

    12 3 Отговор

    До коментар #52 от "Иван":

    Ванка както вече обясних руския патриотизъм е нещо похвално за руснаците и е нещо което подкрепям (както подкрепям и американския патриотизъм за американците или китайския за китайците. Виж руския патриотизъм сред хора твърдящи че са българи не е нормално. Такива индивиди са ми противни.
  • 59 русофилска подлога

    13 5 Отговор

    До коментар #40 от "Гербав трол":

    Ти какво си мислиш,че ако русия имаше въозможност ,нямаше да има бази по цял свят ли ? САЩ е държавата с най-много съюзници и на тоя свят и целия свят е с тях,като изключим естествено русия и останалите мюсюлмански неодразумения.САЩ могат и имат възможността да присъстват по целия свят.За това и русия е принудена да бъде единствено регионална сила(окупатор) с ограничени възможности !
  • 60 ХА-ХА-ХА

    11 5 Отговор
    Това за.."Героичното Бъдеще на ПУТКИНстанска ДЖАМАХИРИЯ" е наистина...впечатляващо!😂
    Нещо като..."Светлото ПУТКИНСТАНСКО Бъдеще"!😂😂
    А...истината е толкова прозаична:
    20г. ПУТКИНОВ РЕЖИМ,...200 лв минимальная рабочая плата, алкохолизъм, хомосексуализъм,глад,мизерия,недоимък и .."безаналогови" Путяви оръжия- предимно анимация!😃
  • 61 Кирил

    9 3 Отговор
    Нац идеята им е,кради и изнасяй краденото навънка
  • 62 Хауърд Лъвкрафт

    7 3 Отговор
    Така че , до вчера патриотизма можеше да бъде лъжлив , но от днес не лъжете повече за величието на Русия .
    Иначе Путин е прав , не ровете в миналото , че става още по- лошо ..
    Научи си той урока по трудният начин ..

    Коментиран от #67

  • 63 Хи Хи

    5 12 Отговор
    Евроатлантическа сбирщина продава България всяка секунда за кило банани и половин ролка тоалетна хартия - употребявана.
  • 64 РЕАЛИСТ

    3 4 Отговор

    До коментар #38 от "Илич":

    Трябва да нямаш мозък , да кажеш за офицер от КГБ, че е бил доносник. В казарма поне ходил ли си, пиле шарено. Щеше да знаеш, че имаше заповед, информанти/доносници/ , да не се подбират от кадрови служители на силовите министерства. Как си дават парите за тролчета, като теб , не знам. Закъсали са я здраво.
  • 65 Истината

    6 10 Отговор
    За разлика от нас в Русия учат децата на патриотизъм още от малки.За това няма кой да ги прекърши.Руснака ще изтърпи всичко в името на Родината.Тук Родина и държава са две несъвместими неща !За това Ганьо си има лаф-"Обичам Родината,ама мразим държавата "!? Държавата това сме всички НИЕ !

    Коментиран от #71

  • 66 SS 41

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Другия с коня":

    Спри да бълваш разум на килограм и инвестирай в дрешки и обувки и забава
    Иии един ден някъде кат те срещнат "добрите момчета на улица" ща направят крив отвсякъде и невъзможен за рисуване -А може и направо Инвалид!!,Щото разбираш ли си инвестирал единствено и само в Кеф и Технология.
    Уменията и оръжията са Едни от нещата с които Можеш да запазиш и съхраниш самия Себеси и близките ти им Хора. .от ей такива Душмани .с евроатлатическа техноЛогия
    Капиш?
    Другарю с коня
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 един друг

    9 4 Отговор
    Патриотизмът на Путин е да открадне колкото се може повече от богатствата на страната си и да бъде на власт до смъртта си.Всичко друго е ала-бала за балъците и троловете.

    Коментиран от #84

  • 70 Динев

    9 4 Отговор
    Пропагандата е единствената идеология на управляващата в Русия върхушка. Другото е лъжа.
  • 71 Роко

    6 2 Отговор

    До коментар #65 от "Истината":

    Приятелю този лаф се използва само от една прослойка на обществото а именно руските тролове (можеш да направиш справка всеки написал тази глупост е написал, че обича Русия и Ганьо тук няма нищо общо) за които родина и държава са две различни неща. Родината за българите е държавата БЪЛГАРИЯ независимо дали ти харесват хората които я управляват в момента и които ти с действие или бездействие си качил на власт.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Дънбар

    1 3 Отговор
    Няма патриотизъм! А няма и матриотизъм!
  • 74 Роко

    7 3 Отговор

    До коментар #67 от "РЕАЛИСТ":

    Реалистче на верно ли руснаците искат да се бият с Америка? Сигурно затова всеки руснак спастрил някой долар заминава за Америка, явно ще прави пета колона там. Всъщност освен няколко идиота и сдружението баби за Путин никой в Русия не иска да воюва дори с Украйна пък камо ли с Америка въпреки че дават добри пари за удоволствието.

    Коментиран от #76

  • 75 Мим

    6 4 Отговор
    Русия е велика и една такава страна без патриотизъм трудно се управлява,а и много сме малки ние да коментирами Путин..
  • 76 РЕАЛИСТ

    6 4 Отговор

    До коментар #74 от "Роко":

    Май забравяш, че на два пъти имаше танкови войски, на границата с Украйна. Западните дипломати се разтичаха да спрат Путин. По ББС вече чертаеха картата по реката. Явно не познаваш руснак и не знаеш руската душа. Измерваш всичко от собствения си аршин в парички. Рейгън е гледал десетки пъти "Москва не вярва на сълзи", опитвайки се да ги разбере.

    Коментиран от #90

  • 77 ⛦⛦⛦⛦🇷🇺🇷🇺⛦⛦⛦⛦

    5 7 Отговор
    Слава на Руската Федерация и нейния патриот президента Владимир Владимирович Путин!!!
  • 78 В .В.

    4 4 Отговор
    Америка,фърст..!! И на седесарогерберастите от Атлантида им се насълзяват очички и заешкото сърчице. Тупка ли тупка..Правилно Г-н Президент...Залагате на правилния ресурс.
  • 79 Дон Сесар

    4 7 Отговор
    Браво на Путин. Така се прави. Патриотизмът ще спаси човечеството и всички държави. Стига вече с този интернационализъм и глобализъм. Видяхме, че тези леви идеологически течения не сработиха.
  • 80 Ония без коня

    4 5 Отговор
    Джуджето пак ръси лъжи, истината е че скоро с новата конституция ще спре интернета да няма друго мнение
  • 81 Бамбука

    6 3 Отговор
    Да, при другите народи патриотизъм няма, само при тях.
  • 82 Нео

    7 2 Отговор
    Какви ли не простотии говори тоя за да се задържи на власт. Всеки трябва да погледне в миналото си такова, каквото е в действителност и да се поучи от грешките си иначе е обречен да ги повтори. Какво общо с патриотизма има войната в Сирия?

    Коментиран от #87

  • 83 ужас

    2 5 Отговор

    До коментар #9 от "Роко":

    А когато си българин и си американска подлога, как им викаш?
  • 84 Гербав трол

    2 2 Отговор

    До коментар #69 от "един друг":

    Ти все едно ми описа банкянската мутра - да не си се объркал.

    Коментиран от #93

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 керг

    2 3 Отговор
    аз съм руснак и знам какво говоря.
  • 87 Гербав трол

    3 3 Отговор

    До коментар #82 от "Нео":

    Ами какво общо с патриотизма имат всички войни които американците водят по света - обаче всички загинали там ги водят патриоти - що така?
  • 88 Тодор Живков

    3 3 Отговор
    Няма нищо лошо в патриотизмът, но зависи докъде се простира и кого засяга. Няпример, патриотизмът на американците обхваща цялата Земя. Руският обхваща и Украйна, Беларус, Балтийските републики, Грузия и много други, включително и България. Путин си има тук поставени хора, партии и други организации. Като отявлените Волен, Нинова и техните партии и други. Интересно е тогава нашият патриотизъм докъде стига? Накрая ще излезе, че патриотизмът не е много по-различен от другите идиологии. Добър е за едни и не толкова за други. Спокойно може да ескалира и премине в други такива. Ако питате Каракачанов, българския патриотизъм определено изключва циганите и други народностти, които живеят в България.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Роко

    3 3 Отговор

    До коментар #76 от "РЕАЛИСТ":

    Познавам руската душа много добре (общувам с руснаци от 30 години, а в последните пет и работя с руски фирми. Ходил съм в СССР и в Русия от 90-те, в путинска Русия съм ходил около 20 пъти). Руснака е нихилист и анархист по душа. Точно от този филм трудно ще разбереш руснака той е подигравка с руснака. За родината общо взето не му пука за нея се сеща единствено когато е пиян на куче (има и изключения но те само потвърждават правилото) и по 9 май когато пак е пиян. А ти щом пишеш такива глупости явно единствените руснаци които познаваш са от филмите за ВСВ (изпълнени с дебилен героизъм на времето си мислех че съветските филми са зле, но след като гледах последния "шедьовър" по темата "Т-34" осъзнах че има и по - зле) и клиповете в ютуб (забавни са но показват само една страна на руския характер и то обикновенно най - лошата).
  • 91 koly

    6 1 Отговор
    Патриотизмът и болестите са за бедните,за олигарсите комунисти парите и разкошния живот.
  • 92 koly

    1 1 Отговор

    До коментар #28 от "Дядя Ваня":

    Той и Джонсан имеше топки ама вируса го преземи
  • 93 Роко

    0 2 Отговор

    До коментар #84 от "Гербав трол":

    Тоя път си прав наистина прилича на банкянската мутра. Те двамата са като братя близнаци. Започват кариерата си като шапкари (Вова политическо ченге, Боко пожарникар) и двамата са спортисти (Вова хокей, Боко футбол) и двамата бяха охрана на комунистически престъпници (Собчак и Живков) и двамата си имаха момче за всичко (Медведев и Цветанов) и двамата ги жертваха когато се наложи и двамата нямат опозиция. И двамата са доказани крадци и двамата не мислят скоро да сдават властта. Само дето нашето говедо е по представително
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Знаещия

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Другия с коня":

    Добре го каза, ама най+напред го кажи на англо-саксончетата-рептилоидчета. От там идва агресията, а не от Русия.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания