Last news in Fakti

18 Май, 2020 15:50 1 303 1

Албания отваря музеи и ресторанти

  • албания-
  • ресторанти-
  • музеи

Страната позволява социални събирания

Албания отваря музеи и ресторанти - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Правителството на Албания отваря ресторанти, кафенета, музеи и библиотеки, съобщи „Независен вестник“.

Вече е представен план за действие. Страната вдига част от ограниченията.

Масите в баровете и ресторантите трябва да са разположени на разстояние от два метра. Осигурена е екипировка за служителите.

Клиенти ще могат да бъдат обслужвани само на открито. Музеите и библиотеките започват работа, като също спазват предаварителни условия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бг турист

    1 0 Отговор
    Миналата година бях за десетина дни на почивка там...ми какво да кажа, на светлинни години са пред нашите мутрохотелиери. Не е лошо Хотелиерчето да иде малко там, да постажува...на занаят да се научи, да види как го правят добрите в бранша...иначе...не кренвирши, даже за филия с мас няма да изкара.А тази година, след Лефкада, съм планирал за Албания едни 6-7000евра да оставя..като не ги искат нашите, ще ги дам на чуждите. После ще мина и през перлата на Адриатика-Корчула, за двайсетина дена и смятам някъде към септември да се прибера...за което съм приготвил подходящия бюджет.
Новини по държави: