Last news in Fakti

26 Май, 2020 17:09 2 041 7

Надпревара за туристи в Европа

  • гърция-
  • туристи-
  • европа

Няколко страни с планове

Надпревара за туристи в Европа - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Гръцкото правителство подготвя план за привличане на повече туристи, съобщи Катимерини.

Страната се готви да се изправи пред Испания и Португалия. Страните ще се стремят да привлекат колкото се може повече туристи.

Това важни най-вече за германските граждани. През последните седмици туроператорите започнаха широка кампания за почивки в различни райони.

Германските туроператори позволяват отмяна на почивката 14 дни преди провеждането. Търсят се варианти за намаляване на цените за отпуските.

Гърция разчита много на пристигащите от Германия. Германското правителство вече планира премахването на ограниченията за пътуване в чужбина.

Гърция вече подготвя пълен туристически сезон, което може да направи страната предпочитана дестинация.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин

    19 0 Отговор
    А тук ресторантьори и хотелиери точат ножове за почиващите !!
  • 2 Иво

    5 10 Отговор
    Гърците не ни искат, защото ходим на почивка с хладилни чанти!

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гърция

    7 0 Отговор
    се готви да се изправи... Испания е 47млн и 7 имигранти демек поне 54млн.Стига им и вътрешен туризъм
  • 5 Гост

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "Иво":

    Ти колко мислиш че харчат германците?! Всички са олинклузив и това е! Ако искаш да знаеш, българи, руснаци, македонци и румънци харчат най-много в Гърция, а и не само там.

    Коментиран от #7

  • 6 Бг Туриста

    1 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Гърция вече подготвя пълен туристически сезон, което може да направи страната предпочитана дестинация- Браво , открихме топлата вода.Гърция винаги е била топ дестинация в световен мащаб и ако си мислите че разчита на едни германци, много се лъжете. Я елате по Йонийското крайбрежие, да видите че преобладаващи са италианци и французи. Напоследък и Лефкада се превърна в предпочитано място за отдих на българите.Че то и дума не може да става за сравнение като условия с Черноморието...щом вече и варналии предпочитат да са на Лефкада, а миналата година забелязах даже коли със силистренски номера. Абе кой бяга от хубавото...
  • 7 Шпек Салам Народен

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Ъхъ.Особено македонците са от най-големите харчачи,пукат са направо от пазаруване.Наред със сърбите.Добре,че от няколко години ги няма масово по нашите курорти.
Новини по държави: