Last news in Fakti

3 Юни, 2020 10:08 1 988 7

Мнозинството в САЩ подкрепя протестите в страната

  • сащ-
  • джордж флойд-
  • протести-
  • доналд тръмп-
  • убийство-
  • полиция

Голям процент от хората не одобряват насилието

Мнозинството в САЩ подкрепя протестите в страната - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

По-голямата част от американците подкрепят протестите срещу полицейското насилие. Голямо проучване на агенция "Ройтерс" показва, че 64% от гражданите на Съединените щати симпатизират на демонстрациите.

В същото време, обаче, голям процент от хората не одобряват насилието, което избухна на много места, където има митинги, предаде Нова телевизия.

Проучването не носи добри новини за президента Тръмп, който във вторник зае твърда позиция срещу демонстрантите. Според анкетата, по-голямата част от американците не одобряват как той се справя с проблема. А тези, които са казали, че "силно не одобряват", са повече от хората, които са го подкрепили.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така така..

    8 9 Отговор
    Мнозинството в Бьлгария подкрепя Б.Б и Р.Р.
  • 2 От рога на изобилието

    21 2 Отговор
    Ние такива проблеми с нашият диктатор нямаме.
    Просто тихо и кротко куфарите и аааайде и така над 3милиона за около 26години и още милион в следващите 24 месеца.
  • 3 Тошко

    14 0 Отговор
    Автора да си свали черните очила и ще прогледне, че в САЩ болшинството не са мародери!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ПЕНКО

    2 5 Отговор
    МНОЗИНСТВИТО Е ФАЛШИВО!!! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, ЧЕБЕПРОДАВАНО ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ РАВНОПРАВНО И НА БЕЛИ И НА ЦВЕТНОКОЖИ И НА КОРЕННИТЕ ЖИТЕЛИ !?!?!?!? КОЛКО БЕЛИ ПОЛИЦАИ ЩЯХА ДА СА ЖИВИ СЛЕД ОГНЕСТРЕЛЕН СБЛЪСЪК С ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ???А ПОСЛЕДНИТЕ ПРОСТО НЕ ЗНАЯТ КАК СЕ ВОДИ ГРАДСКА ВОЙНА !?!?!?КАТО ИЗКЛЮЧИМ БОМБАРДИРОВКА ПО ХОЛИВУДСКИ С Ф-16- АРМИЯТА В ГРАДСКИ УСЛОВИЯЩЕ БЪДЕ ИЗГОРЕНА И РАЗСТРЕЛЯНА !!!КОЛКО ХИМИЦИ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ТЕРМИЧНИ БОМБИ -/ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ/- СРЕЩУ ЕВРЕЙСКОТО СИ РОБСТВО БАНКЕРСКО !?!?!?!?
  • 6 Spasчо

    0 0 Отговор
    Пълни лъжи са тия статии. Не забравяйте, че има интернет и всичко се вижда даже и "на живо". Болшинството американци НЕ ПОДКРЕПЯ орките на Сорос, а те правят каквото са правили винаги. Грабят, убиват и изнасилват, това са "борците им за свобода". Тоя рецидивист Флойд е лежал за въоражен грабеж и изнасилване на бяла жена. Плюс това в момента на ареста е на амфети и едно друго вещество от което съвсем откачат. Куките се престараха, но те гледат да се приберат живи след смяната в тия квартали, но не винаги им се получава. Затова се престарават, от страх. Така, че не бързайте да го канонизирате рецидивиста. Сорос и Килари го организират всичко това.
  • 7 соросоидни кърлежи

    0 0 Отговор
    В същото време, обаче, голям процент от хората не одобряват насилието...Прилича на шизофрения, подкрепям ги,но...ами да..те са свързани протести и грабежи, едни и същи хора правят и двете..като наши цигани..нямаме работа,затова убиваме пенсионери ,защото сме гладни..лош материал.