Last news in Fakti

4 Юни, 2020 09:35 1 132 6

Броят на заразените с коронавируса в Индия за денонощие надхвърли 9000

  • индия-
  • коронавирус-
  • ковид-19-
  • пандемия

Общият брой на пациентите с COVID-19, лекувани в индийски болници, е 106 737, сочат данни на здравното министерство

Броят на заразените с новия коронавирус в Индия през изтеклото денонощие нарасна с 9304 - това е поредният печален рекорд за страната от началото на пандемията, предаде ТАСС.

Здравните власти съобщиха, че общият брой на инфектираните в страната възлиза към днешна дата на 216 919, посочва агенцията.

Тази седмица в Индия вече за трети път е регистриран рекорден брой на новите случаи за денонощие. В сряда бе съобщено за 8909, в понеделник - за 8392, предава БТА.

Общият брой на пациентите с COVID-19, лекувани в индийски болници, е 106 737, сочат данни на здравното министерство.

Оздравелите са 104 107. Починалите от вчера насам са 260, а от началото на пандемията - 6075.

Най-силно пострадал е щат Махаращра, чиято столица Мумбай е смятана и за икономическа столица на Индия. В щата са открити 74 860 заразени. На второ място е щат Тамилнад с 25 800, на трето - столичният окръг Делхи с 23 600.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 равносметка

    3 4 Отговор
    Нещо за това, че вирусът щял да умре по време на лятото? И в Бразилия не са добре нещата... А ние махаме всякакви предпазни средства, маски и т.н., точно когато ще се отворят границите и няма да има карантина. Явно печели Мангъров, хитлеристът. Само да не плачат управляващите после, да не се окаже, че няма лекари. Че Македония пак затваря нещата след като бързо се зарадва.
  • 2 Учуден

    3 1 Отговор
    Че то в Индия лекуват ли ги???
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гост

    1 0 Отговор
    Много хора струпани на едно място при нулева хигиена е равносилно на зараза.Най-мръсното и нехигиенично място на света.Трябва да се забрани на тези хора да пътуват в други държави.Хора,които се събират в големи водоеми и там правят всичко.Къпят се, перат и извършват естествените си нужди.Впрочем последното го правят и по улиците.
  • 5 Един милиард и отгоре са!

    1 0 Отговор
    За 9000 ли ще мислят? Ако имат липси, аз имам в повече! Да избират, Факултето или Столипиново! Давам им го барабар с конете+
  • 6 реалност

    2 0 Отговор
    Абе вие сякаш се правите на ущипани, че при нас няма гета. Молете се да не пламне на тия места, че ще се разнесе много бързо. Особено като спрат да проверяват за карантина, мерки и т.н. докато се усетим и ще ги направим няколко хиляди в някое гето. дано само тогава да не почнат да се извиняват, сбъркахме, изпуснахме нещата. Е, тогава Мангъров да ходи да в инфекциозното, като е толкова ербап.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания