Last news in Fakti

9 Юни, 2020 15:12 1 116 0

Калифорния отваря киносалоните

  • сащ-
  • калифорния-
  • филми-
  • киносалони

Посетителите ще бъдат задължени да носят маски

Калифорния отваря киносалоните - 1
Снимка: Shutterstock

Киносалоните в Калифорния могат отново да приемат посетители, след като останаха затворени в продължение на близо три месеца заради коронавирусната пандемия, съобщи "Ройтерс", позовавайки се на щатския отдел за обществено здравеопазване.

Киносалоните, които затвориха в средата на март, могат да подновят бизнеса си, спазвайки строги здравни разпоредби. Посещаемостта трябва да бъде ограничена до 25 на сто от капацитета или до максимум 100 души. САЩ са страната в света с най-много заразени и жертви от COVID-19.

Посетителите в киносалоните ще бъдат задължени да носят маски, освен когато консумират напитки и храна, и да спазват дистанция от 1,8 метра. В края на миналата седмица губернаторът на щата Калифорния Гавин Нюсъм съобщи, че могат да бъдат възобновени телевизионните и филмовите продукции, които бяха преустановени в началото на март заради здравната криза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА