Last news in Fakti

13 Юни, 2020 16:48 2 930 3

Натиск върху Вучич заради сина му

  • данило вучич-
  • александър вучич-
  • мафия-
  • обвинения-
  • натиск

Съмнения, че Данило има контакт с мафиотски структури

Натиск върху Вучич заради сина му - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

На силен натиск е подложен през последните два дни президентът на Сърбия Александър Вучич. Причината са предполагаеми контакти на сина му Данило с мафията. Президентът се оплаква от „лов на вещици” срещу 22-годишния му син. „Моите политически противници не могат да ме победят с идеи и програми, затова се опитват да ме пречупят психологически чрез нападки срещу моето семейство", каза Вучич.

Преди дни репортер на независимата медия Крик е заснел Данило Вучич в пъб в центъра на Белград в компанията на известен футболен хулиган. Те гледали местното дерби между „Цървена звезда” Белград и „Партизан”.

Данило е засичан с Александър Видоевич най-малко три пъти в миналото. Видоевич е разследван от полицията за членство в международен черногорски мафиотски клан. Той е водач на ултрасите на „Партизан”, които наричат себе си „яничари” и биват свързвани с насилие и вандализъм.

Вучич старши защити Видоевич. "Този млад мъж никога не е бил обвиняван в престъпления, свързани с наркотици, а само за сбивания, и никога не е бил осъждан", заяви той в телевизионно интервю.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    17 1 Отговор
    Нищо ново, така се случват работите в нашия регион...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бойко Борисовф

    0 0 Отговор
    Аматьори
Новини по държави: