Last news in Fakti

19 Юни, 2020 13:07 10 303 33

Доналд Тръмп обеща: Ще ви разкрия всички тайни за извънземните!

  • доналд тръмп-
  • нло-
  • извънземни-
  • розуел

Стопанинът на Белия дом ще помисли над въпроса за разсекретяването на правителствените материали, свързани с неидентифицираните летящи обекти

Доналд Тръмп обеща: Ще ви разкрия всички тайни за извънземните! - 1
Снимка: Shutterstock

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща да помисли над въпроса за разсекретяването на правителствените материали, свързани с неидентифицираните летящи обекти и за "розуелския инцидент", предаде ТАСС, цитирана от БТА.

В интервю, дадено във връзка с Деня на бащата за неговия син, Барън, американският лидер сподели, че много хора му задават въпроси за НЛО.

"Милиони хора искат да се отправят в Розуел и да погледнат какво става там. И на мен би ми било интересно!".

Синът на държавния глава го попита дали е готов да разсекрети материалите за НЛО от "розуелския инцидент".

"Аз съм длъжен да помисля над това!", заяви Тръмп.

На 4 юли 1947 година се случва споменатия инцидент. Тогава в ранчо, близо до Розуел в щата Ню Мексико, се разбива въздушен балон, използван за регистрирането на звуковите вълни от съветските ядрени опити в рамките на секретния проект на САЩ "Могул".

Тогава военните скриха произхода на отломките, което породи низ от конспиративни теории, сред които и за разбит, непознат извънземен апарат.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    68 5 Отговор
    Че има извънземни, има, но щом не искат да имат общо с нас, значи сме много нисши за тях.То, за да могат да стигнат до Земята, се подразбира, че са много над нас.
  • 2 Емил

    18 11 Отговор
    Скоро ще им ги разкрие - няма тайни! Популистки глупости!!!
  • 3 Дългият

    29 4 Отговор
    Не виждам нормална причина да не се разкрият НЛО ако има такива.Не засяга националната сигурност на никоя държава.По добре овцете да не знаят нищо...

    Коментиран от #6

  • 4 НАСА

    23 5 Отговор
    Отдавна го подозираме, че получава тайно факсове от космоса!
  • 5 Behemoth

    16 2 Отговор
    Давай бай Дончо....ти си от там!
  • 6 лемур от Байконур

    18 2 Отговор

    До коментар #3 от "Дългият":

    За НЛО не знам, но за НПО много мога да ти разкажа.
  • 7 Крем Бочко

    31 2 Отговор
    Значи ще разкрие тайната за Бойко | Великолепни. Винаги като съм го гледал и слушал как говори за България, за икономическия й растеж, за БВП на страната, за постоянно увеличаващите се заплати и стандарти на населението, та винаги съм си и мислел и вярвал, че този човек е от друга планета и жевее в друг свят. Тук идва само на гости. Бойко е от Мелмак.
  • 8 Реалност

    8 19 Отговор
    Не съществува интелигентно същество или устройство , което да е способно да премине тези разстояния. Нито съществува такова гориво където и да е във вселената. Естествено винаги можем да изстреляме няколко замразени едноклетъчни бактерии, но пак шанса да достигнат целта , условия и тази степен на развитие е нищожен - %0.1~. Да някъде има, но поради елементарни причини не трябва да се срещаме.

    Коментиран от #20, #21, #22

  • 9 ленчето с кремчето в ръце

    3 2 Отговор
    то нашту извънземно га искаше да та цалува ти са дърпаше ся ша разправяш за него
  • 10 ****

    1 18 Отговор
    Този с всеки изминал ден доказва,че главата му се изпразва от сиво вещество,и остава сурватка.
  • 11 Гост

    7 2 Отговор
    Наш Бойко и той обеща да ни разкрие тайните на вълшебното чекмедже как само се пълни със злато и евра дали Божков му го подари или Радев или простия Български народ?
  • 12 Еве

    21 2 Отговор
    Да не стане като с Кенеди
  • 13 Anadolu Manafesi

    4 19 Отговор
    Никога в историята САЩ не са имали по-прост президент , поне от първата световна война до сега . Дори не особено интелигентният Рейгън беше класи над този .
  • 14 Интервю: Боко пред руса синоптичка

    7 1 Отговор
    - Г-н Премиер, вашият глас ли е на записа, който изтече преди дни ?
    - Аз съм длъжен да помисля над това!!
    -Г-н Премиер, аз каква п( ...иииип) съм ?
    - Аз съм длъжен да помисля над това!
    -Г-н Премиер ваши ли са пачките и златцето в шкафа ?
    - Аз съм длъжен да помисля над това!
    - Г-н нали съм синоптичка мен, ще ме огрее ли?
    - С 200 ...Не съм длъжен да помисля над това!!
  • 15 ares

    4 7 Отговор
    Тоя смешник се чуди какви глупости да приказва и да лъже простаците
  • 16 Дали

    10 2 Отговор
    Ще му дадът същите доводи като на предишните, за да не го прави и ще ни излъже като Клинтън. По негово време имаше искане за разсекретяване, по инициятива на Рокфелер. Стана ясно, че целта е обществото да бъде още по-заблудено-има проверка, ама няма нищичко. Истината е много проста-има прекалено много причини за да не го правят. Не мисля, че това би повлияло на религиите, но на политиката и начина на управление със сигурност. Мисля, че истината ще бъде в ущърб за самата власт.

    Коментиран от #24

  • 17 Бай Горан

    4 1 Отговор
    Докладите по проекта "Синята книга" са били обсъждани и в конгреса.Преди около 15 години отново повдигнаха въпроса официално и даже излязоха няколко записа на които пилоти на истребители преследват НЛО.Огромната част от докладваните случаи имат земен произход-природни явления,секретни опити,които са наблюдавани от случайни хора,както и най-банални лъжи и халюцинации на просотлюдието.Но една част от случаите определено заслужават внимание,особенно тези записи за които споменах.Със сигурност не сме "Венецът на творението" и е наивно да смятаме,че сме най-развитата раса в галактиката,да не говорим за Вселената.
  • 18 Йонко - понко

    4 1 Отговор
    Какво ли ще разсекрети? Дали, ще си признаят че са създали изкуствена психоза, за прикритие на ядрената си програма? Или пък, че тайно са вербували хора за ,,очевидци" на НЛО и зелени човечета?
  • 19 Парашика

    1 3 Отговор
    Тоя е по голям националсоциалист и от путинчо
  • 20 холографската вселена

    11 1 Отговор

    До коментар #8 от "Реалност":

    Точно в каква реалност живеем, е от най-важните въпроси. Създаваме си догми в безсилието си да дадем отговор на определени въпроси и всичко свързваме с ограниченото си възприятие. Отвъд видимия и звуковия спектър за нас има и друг. Като не виждаме нещо значи ли че го няма? А ако ти нямаш нещо, автоматично ли означава, че друг го няма и това да е мярка за възможно и невъзможно?

    Коментиран от #33

  • 21 987

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "Реалност":

    Много ми е интересно ти как разбра къде и какво има ? Елементи се откриват постоянно ,а и това с което разполагаме ние на Земята далеч не е всичко с което разполага вселената.Освен това тези елементи могат да бъдат под различни състояния на други планети,както се твърди и за елемент 115,според Боб Лазар.Именно този елемент на Земята е стабилен едва няколко секунди,докато на друго място във вселената може да е в стабилно състояние постоянно и именно той да се използва за "гориво".Горива може да има всякакви и не е нужно "горивото" да е под формата която разбираш ти !
  • 22 Енергетик

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Реалност":

    Има разлика, между горива и енергията сама по себе си. Видимата част на вселената е нищожна в сравнение с тъмната материя. Ние не знаем нищо, нито за тъмната материя, нито за тъмната енергия. При това положение, да си говорим за реалности е направо нелепо.
  • 23 Фактолог

    3 1 Отговор
    Бях решен да не пиша "тук" където трият думите които пишат, но с оглед на извънредната ситуация, ще призная:
    Аз написах туйт на Тръмп под името "Извънземен", и там признах колко сме против руснаците и обичаме, дори боготворим американците!
    Той каза, че ще си помисли, върху моята молба да изпрати малко пари, та нали в нашият престой правим разходи!
    И сега чакам!!!
  • 24 Радар

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Дали":

    Тази година пентагона разсекрети документи, но само за наблюдавани обекти. Ето ви трохички, спете спокойно. По този начин казват, има нещо, ама не ни питайте повече за да не ви лъжем.
  • 25 ПЕНКО

    1 4 Отговор
    СМЕШКАТА НА 2-ТА ВЕКА !!!! ОТ ТОЛКОВА -ТОЛКОВА "СУША "НА ПЛАНЕТАТА -"ИЗВЪНЗЕМНИТЕ " ИЗБРАЛИ ДА СЕ "ПУМПЯТ-ЛУМПЯТ" -ТОЧНО НА ТЕРЕТЕРИТЕРИЯТА НА САЩ !!! ВСЕКИ МОЗЪЧЕН ПУМПАЛ ЗАПОЧВА ДА СЕ ВЪРТИ ПРИ "ДОКАЗУТЕЛСТВО-ТЕЛО-СТВА -ТЕЛСТВАТА " НА ---СЪЩИТЕЩИТЕ ЩАТИ !?!?!?!?
  • 26 Сладък лейтенант Грюбер от СС

    4 2 Отговор
    ''Публикувано във факти.бг: въздушен балон, използван за регистрирането на звуковите вълни от съветските ядрени опити''...Първият ядрен опит на Русия е на 29 август 49-та година, а не 47-ма година...

    Коментиран от #28

  • 27 Аре

    0 1 Отговор
    Много ми е интересно как се разкрива или открива нещо което го няма.

    Коментиран от #30

  • 28 Стига бе

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "Сладък лейтенант Грюбер от СС":

    Има много скални рисунки на летящи обекти. Индийците даже дават детайлно описание на Вимани. Има картини на средновековни художници, в чиито картини присъства такъв обект ( Мадоната на Св. Джованино) По време на ВСВ, американските военни искат да им се докладва за такива обекти и за това има статии и в пресата. Няма как да се опростяват нещата до някакви балони за обекти които летят много по - бързо от изтребител и правят маневри сякаш физиката не съществува.
  • 29 гуньо

    4 1 Отговор
    Бях гледал итервю на обама и един журналист го попита може ли да видим документите за извън земните ,обама му отговори може разбирасе но след това трябва дави ликвидираме и се засмя като на шега други такива вапроси никои не задае.
  • 30 Рептил

    0 1 Отговор

    До коментар #27 от "Аре":

    Ясно е, че не си наясно, че има очевидни неща, които са трудни за доказване. Един психолог или адвокат може да ти обясни част от естеството на това. Освен това, има филмови записи на КГБ, на катастрофирал обект които са продадени от някой на черно. Записите са тествани и имат 100% автентичност
  • 31 дядо ви от бг

    2 0 Отговор
    много сте изостанали!!! ние в 1 ви клас 1960 вече знаехме за розуел и имаше снимки в сп. космос на извънземните!!! теа откриха америка сега!!!пфуууу от неучили профани
  • 32 Алеко КАН

    0 1 Отговор
    Скоро никой световен политик и партия и служба официално не би разкрил/а/ фактите , че са във връзка с извънземните - това значи да признаят , че са/сме/ абсолютно безпомощни и зависими от много по-висшите извънземни - т.е. да признаят , че не политиците ни , а именно извънземните чертаят пътя на земното ни развитие!!!
  • 33 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "холографската вселена":

    Е може да НЕ е холографска...но БУДИЗМЪТ ДАВА МНОГО ОТГОВОРИ!!!!!!За любопитните да почнат с ,,ТАЙНАТА ДОКТРИНА,, , ,,АГНИ ЙОГА,,,