Last news in Fakti

21 Юни, 2020 17:59 1 786 6

Манекен с полицейска униформа беше "обесен" на мост във Флорида

  • сащ-
  • полиция-
  • джордж флойд-
  • расизъм

Шерифът на Джаксънвил Майк Уилямс нарече инцидента "крайно обезпокоителен"

Манекен с полицейска униформа беше "обесен" на мост във Флорида - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Шофьори във Флорида са видели вчера озадачаваща гледка, преминавайки по магистрала във Флорида - манекен, облечен в полицейска униформа, висящ на бесило от естакада, съобщи Асошиейтед прес.

Линейки са били изпратени рано сутринта заради сигнал за възможно самоубийство.Оказало се обаче, че това е манекен, облечен в полицейска униформа и с маска на прасе на лицето.

Шерифът на Джаксънвил Майк Уилямс нарече инцидента "крайно обезпокоителен". По думите му става дума за опит за насаждане на "антиполицейски настроения и за всяване на раздор в обществото". Манекенът е свален и се води разследване.

Такъв акт няма да бъде толериран от нашата агенция или от нашето общество и ще работим заедно, за да бъдат подведени под отговорност извършителите, каза Уилямс, цитиран от БТА.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългият

    11 11 Отговор
    По добре да си обучите полицаите да не употребяват прекомерна сила когато трябва и не трябва.Това бесило е в резултат на Нещо...

    Коментиран от #2

  • 2 Току що гледах

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дългият":

    скорошно видео как биеха една млада жена по краката докато не падна на земята. Не беше никаква заплаха за тях, леко наднормена.
  • 3 Бай Шиле

    10 2 Отговор
    Да живее американската демокрация която искат да наложат на света. Благодаря ви господа от фащ запазете тази ,, демокрация" за себе си! И спряха мелодия на годината! В Русия съм в Русия съм!
  • 4 Еееее

    0 0 Отговор
    И съм напът за Русия 😁
  • 5 Рошко

    2 0 Отговор
    Скоро като в Мексико направо ше си бесят полицаи по мостовете
  • 6 Софиянчето

    0 0 Отговор
    Виждате ли какво е гражданско общество,а роби