Last news in Fakti

29 Юни, 2020 17:29 1 301 5

Макрон подкрепя промени в конституцията

  • франция-
  • еманюел макрон-
  • конституция

Възможни са промени в подкрепа на екологията

Макрон подкрепя промени в конституцията - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Френският президент Еманюел Макрон обяви, че би подкрепил проемни в конституцията на страната, съобщи ТАСС.

Предложението е да се въведат нови задължения за опазвазне на околната среда. Държавният глава обсъди темата с участниците на гражданска конференция.

В първия член на конституцията може да бъдат включени задължения за защита на околната среда. Макрон заяви, че страната му ще отдели повече повече внимание на екологията в своя нов икономически модел.

Така може да се гарантира повече свобода в доставките на храни. Разглежда се и как това да не влияе на икономическото развитие.

Планира се диалог за намаляване на скоростта по магистралите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гей Билтс

    2 4 Отговор
    Да не забравиш частта със задължителните и принудителните ваксини, Макронка..
  • 2 Интересна снимка

    2 4 Отговор
    Жестът напомня на жеста на един немски лидер от австрийски произход.

    Коментиран от #3

  • 3 Бабоклец

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Интересна снимка":

    Жестът е, Бриджи не ставай да не пукнеш некоя тазобедрена.
  • 4 Stéphanie 🎲

    6 1 Отговор
    Макрон не успя да спечели в нито един голям град. Какво прекрасно бъдеще-френските градове са заприличали на кенефи заради имигрантите, престъпността е много висока, а полицията не се намесва.Като в Дижон,където араби и чеченци запалиха града заради борба за територия за наркоразпространение.Като си помисля, че бях за Макрон за *** *направо ме е срам от себе си😬
  • 5 Госあ

    3 3 Отговор
    Много ясно че трябва да намалят скоростта по магистралата. Само селяндури пътуват с колите си при положение че има ТЖВ. И не е зле да помоли старата фрау да спре да дава пари само за асфалт и бетон, щото ни циментираха тотално.
Новини по държави: