Last news in Fakti

3 Юли, 2020 14:06 3 232 5

Голям протест в Гърция - Юли 2020

  • гърция-
  • протест-
  • закон

Демонстрация срещу нов закон

Голям протест в Гърция - Юли 2020 - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Хиляди гърци се събраха на протест в Атина, съобщи Катимерини.

Демонстрацията е организирана, заради планове за промени в закона за регулиране. Новото предложение ще влияе на уличните протести.

Този тип недоволство е основна форма на противопоставяне на правителствени предложения. Гражданите се събраха на централния площад.

Повечето бяха привърженици на Комунистическата партия. Новото законодателство ще се гласува следващата седмица.

Предвижда се определяне на организатори на протестите. Те ще са в контакт с полицията и ще налагат ограничения при определени условия.

Представители на правителството обясниха, че така трябва да има ясни правила за организация на подобно събитие.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    3 2 Отговор
    Там има комунисти!?

    Коментиран от #3

  • 2 Чиста проба

    17 0 Отговор
    Милиционерщина ! И ко прайм, ако възникне спонтанен протест против поредна държавна малоумщина !? Едно им признавам на гърците изобщо не си траят, като нас! Ако беше тук малко мрънкане у фейсо, облизване на големия Г на Б и готово, нахендрени с 200 !
  • 3 Госあ

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    😂 а не бе. Комунисти няма само в банановите републики
  • 4 Мммм

    8 0 Отговор
    Диктатурата настъпва в целият свят. От нас зависи в какъв свят ще живее следващото поколение, а пък вероятно и ние самите.
  • 5 Ел Греко

    9 0 Отговор
    Гърчолята не са мишоци като някои техни съседи (разбирайте ме както искате)....много пукнати глави ще има, докато приемат тоя закон( ако изобщо го приемат)
Новини по държави: