Last news in Fakti

7 Юли, 2020 23:02 1 926 0

Британски университети приемат кандидатстване по старите правила

  • великобритания-
  • университети-
  • студенти

Срокът е до края на август

Британски университети приемат кандидатстване по старите правила - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

От днес до края на август ще продължи подаването на документи за последното класиране за университети във Великобритания, съобщи БНР.

Класирането ще се проведе по старите правила. Така се гарантира пълно кредитиране на таксите за обучение.

Водещи университети вече обявиха свободни места за следващата академична година. Последното класиране е уникален шанс за българските студенти да започнат обучение при пълно кредитиране на таксите при познатите досега условия.

От последния етап на класирането могат да участват абитуриенти, които не са доволни от редовния прием, кандидатстващи за първи път, както и такива, които са завършили през минали години, но не са кандидатствали  или не са се класирали.

Свободни места има за най-елитните специално в университетите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: