Last news in Fakti

7 Юли, 2020 17:00 1 532 2

Равносметка за гръцкото правителство

  • гърция-
  • кирикиас мицотакис-
  • правителство

Една година работа на кабинета на Кириакис Мицотакис

Равносметка за гръцкото правителство - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Днес правителството в Гърция чества една година от поемането на лидерството в страната, съобщи Катимерини.

Премиерът Кириакис Мицотакис се радва на добра подкрепа. Очаква се тепърва обаче да покаже какво ще е неговото управление.

Той има одобрение от 67%. Репутацията му се подобри и заради добрите действия през последните месеци.

Премиерът обяви, че е радостен, че е постигнал толкова много за толкова кратко време. Правителството направи и много за запазване на туристическия сезон.

Според експерти обаче нови затруднения в икономиката ще се окажат препятствие. Мицотакис тепърва ще трябва да работи по план за справяне с икономиката.

Страната се опитва да запази туризма като основна сфера за работа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    3 1 Отговор
    Еврейнът Мицотакис е железен. 100 пъти по-вървежен от оня комунягата Ципурата. Скоро ще докара и ядрено оръжие у Еладата, и нема кой му каже гъг на Балканите.
  • 2 ЦРУ

    1 1 Отговор
    Стара ти е информацията ! Еладата ИМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ....което и нас пази от СЕВЕРОАЗИАТСКАТА КОЧИНА ….до гр ВОЛОС....затова и Ципрас изгони 4 руски ШПИОНИ ( т.н. дипломати )защото обикалят там
Новини по държави: