Last news in Fakti

9 Юли, 2020 11:50 1 892 6

Европа трудно ще разчита на САЩ

  • ес-
  • анегрет крамп – каренбауер-
  • сащ

Анегрет Крам - Каренабуер коментира германските действия

Европа трудно ще разчита на САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Нов президент на САЩ няма да означава, че Европа може да разчита на страна. Това заяви германският министър на отбраната Анегрет Крамп – Каренбауер, цитирана от Политико.

Представителят на Германия смята, че американската администрация няма изведнъж да промени своите действия. Очаква се САЩ да продължат да бъдат фокусирани върху Китай.

Това трудно би се променило, дори и при нов президент. За това и Европа трябва да продължи да развива своите външни отношения.

Каренбауер призна, че при нов президент, работата с американската администрация определено ще е различни. В същото време напомня, че двете страни имат различна визия за своята работа с Китай и Русия.

Тя заяви, че плановете на германското председателство са, държави извън ЕС да могат да участват в общи отбранителни програми. Това може да е важно за бъдещото сътрудничество с различни държави.

Посочва се като важен партньор и САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На дедо ви дедо му

    11 2 Отговор
    Политическо-промишлена структура с над половин милиард население, с претенции за най-голям БВП не може да се защити от противник, който не е в състояние да ги нападне!!! Това буди прекалено много въпроси за жизнеността на този съюз. Или може би за силите, които го управляват.
  • 2 ужас

    10 2 Отговор
    Европейците започнаха да проумяват колко жестоко са хванати за гушката от сащ. И започват да си спомнят преди 75 г кой спаси света от кафявата чума.
  • 3 ужас

    13 1 Отговор
    ЕС се превръща в посмешище. Излиза някой сенатор в сащ и заповядва кой кораб какво няма право да върши, кой от къде да се снабдява с газ, коя банка на кого да замрази сметките, кой кои договори да развали. И всички власти в тоя ЕС не могат гък да кажат на тоя сенатор и започват моментално да изпълняват прищявките му. Егати и абсурдите- Еърбъс е европейски самолет, а европейските страни го купуват с долари вместо с евра. Добре че е Путин, иначе тези разбойници ще се гаврят с целия свят. Или по точно добре че са съветските,Брежневите, ракети, та главите на тези разбойници да са малко охладени.

    Коментиран от #5

  • 4 Ха ха ха ха ха ха

    7 1 Отговор
    Тия от фащ на себе си немогат да разчитат, камо ли някой на тях.
    Могат единствено да избиват невинни хора по света и да се месят в суверенитета на чужди държави.
  • 5 eew

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "ужас":

    Сащ нали знаеш кой им дърпа конците и ,че са пионка на израел.
  • 6 Представете си

    3 0 Отговор
    Ако ЕС заяви:Примерно ,от 1 Януари всички видове сделки ,такси,акцизи експорт,доставка на въглеводороди единствено и само във Европейска валута. Без изключение за трети страни.Това е континент със половин милиард население.Огромна,работеща инфраструктура. Колосални човешки ресурси,като образование във всички сфери.Многобройни научни институти,лаборатории.Тук можем да произвждаме абсолютно всичко.От игла- до огромни еърбъси.Оръжие.Кой ще ни се опъне,а? Краваря ли? Ами можем и без него.Какво реално внася обора в ЕС.Царевица, свинско от анаболни прасета,соя и царевица.За друго не се сещам.А,да! И железария задължително! За над трилион ,но в техни зелени тапети на година.Какво,ще ни обявят санкции? Ами на планета има още шест милиарда хора- не кравари.Ще клекнат за месец.Гадноти е,че около 10 х депутати общо,са на къс повод от хамеричко.Те излъчват Правителства,който цоцат здраво,но " усвоеното" във вид на стотици милиони ,е пак в зелендаш.Точно там е номера.Парите ви са при нас.Ще правите челна стойка,иначе конфискация ,а за десерт ще ви пуснем на местните кучета.Ще ги зарадваме много.
Новини по държави: