Last news in Fakti

14 Юли, 2020 11:25 2 402 4

Великобритания търси най-добрите за работа

  • великобритания-
  • визи-
  • прити пател

Нов план за издаване на визи

Великобритания търси най-добрите за работа - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Британският министър на вътрешните работи Прити Пател оповести нова схема за издаване на визи на служители от чужбина в страната, съобщи The Telegraph.

Британското правителство ще подкрепя работодателите да назначават британски служители. Новият план обаче ще гарантира назначаването на най-добрите служители от чужбина.

Предвижда се ускорено издаване на визи за служители в сферата на здравеопазването и социалните грижи. Това важи за служители с предложения за квалифицирана работа в бранша.

Според профсъюзите има подробности, които правят несигурно покриването на критериите. Те покриват, че има служители в бранша, които са показали професионализъм през последните седмици и е добре да останат в страната.

Новият план изисква кандидатите да съберат 70 точки, като владеене на английски и предложение за работа гарантират 50 точки. Останалите точки могат да бъдат осигрени спрямо размера на заплатата и квалификацията на служителя.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най Добрите

    12 0 Отговор
    предлагам Великобритания да ги вземе от Манчестър Юнайтед.
  • 2 Лондонистан

    3 1 Отговор
    От 20 години живея в Лондон и ако най - добрите са пакита, индийци , всякакви азиатци и островитяни на социал, то си подбират добре материала
  • 3 НЕ МЕРСИ

    3 1 Отговор
    ДА СИ РАБОТЯТ ТЕ....ТЕ ДА СИ МИЯТ ЧИНИИТЕ И КЕНЕФИТЕ....МЪРЗЕЛИВИ БОКЛУЦИ....ЧЕ ТОЧКОВА СИСТЕМА СЪЗДАЛИ ...ТЕЗИ С ВИШЕ ОБРАЗОВАНИЕ НАПРАВО НА КЕНЕФИТЕ...А ДВЕ ВИШИ НА ЧИНИИТЕ...МЪРЗЕЛИВИ МЕКОТЕЛИ...НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА СКАПАНАТА ДЪРЖАВА....
  • 4 Който има образование

    0 0 Отговор
    И покрива тъпите им критерий как ще иде да работи на скапания остров ти тряа си абсолютен тъпUнгер
Новини по държави: