Last news in Fakti

22 Юли, 2020 08:14 2 043 6

Нова кървава баня зад Океана! 14 души са ранени при стрелба по време на погребение в Чикаго

  • стрелба-
  • чикаго-
  • погребение-
  • доналд тръмп

Стрелбата в града, където насилието е ендемично в някои квартали, е извършена в момент, когато президентът Тръмп казва, че ситуацията там е "по-зле от Афганистан"

Нова кървава баня зад Океана! 14 души са ранени при стрелба по време на погребение в Чикаго - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

14 души са били ранени вчера при стрелба, открита по време на погребение в Чикаго, съобщи полицията, предаде "Франс прес".

Към 18,30 часа местно време е открита стрелба от кола по хора, събрали се на погребение, които отвърнали на огъня със стрелба по автомобила. Това каза Ерик Картър от чикагската полиция.

Колата след това е катастрофирала, а водачът и пътниците в нея са избягали.

Тази нова стрелба в града, където насилието е ендемично в някои квартали, е извършена в момент, когато президентът Тръмп казва, че ситуацията там е "по-зле от Афганистан". Той заплашва да изпрати федерални агенти в някои управлявани от демократи градове, за да се справи с нарастването на престъпността.

"Няма да оставим да пропаднат Ню Йорк, Чикаго, Филаделфия, Детройт и Балтимор", заяви той и обвини хората на ръководни длъжности в тези градове, че не предприемат действия срещу престъпността.

Кметовете демократи на Портланд, Сиатъл, Чикаго, Атланта и Вашингтон изпратиха писмо на министъра на правосъдието, за да изразят възражения срещу едностранно разполагане на федерални сили в техните градове.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Питам

    18 2 Отговор
    Къде е новината?
  • 2 Тони Мигусмукаро

    15 2 Отговор
    Кво ни интересуват краварските драми Умрял кравар,спасени животи по света;
  • 3 Грейс

    17 0 Отговор
    Какви са се стреляли? Черни срещу черни предполагам, или латиноси? В САЩ се проявява подобряването на генофона от присъствието на черни и латиноси.
  • 4 0808

    14 1 Отговор
    .... не може да бъде истина! фейк.. в страната където dreams come true подобно нещо няма..това са руски агенти пребоядисани като афро-американци, пратени от ВВПутин да всяват раздори в мирна и демократична фащ..
  • 5 Българин

    9 0 Отговор
    Искаме още добри новини от краварника!
  • 6 Не нова

    2 0 Отговор
    А поредната до преди обяд.