Last news in Fakti

22 Юли, 2020 14:49 2 734 4

Джакпот! Ирландец спечели повече от 49,5 милиона евро от лотарията

  • лотария-
  • евромилиони-
  • джакпот-
  • ирландия

Щастливецът е уцелил числата 14, 15, 24, 29, 42 и двете допълнителни - 02 и 04

Джакпот! Ирландец спечели повече от 49,5 милиона евро от лотарията - 1
Снимка: shutterstock

Жител на Ирландия спечели джакпота от над 49,5 милиона евро на лотарията "Евромилиони", съобщи ТАСС, като цитира съобщение в Туитър на Националната лотария на Ирландия.

"Късметлия спечели днес удивителния джакпот от 49 564 586 евро от "Евромилиони". Това е шестата по размер супернаграда, печелена някога в Ирландия", се казва в съобщението, цитирано от БТА. 

Щастливецът е уцелил числата 14, 15, 24, 29, 42 и двете допълнителни - 02 и 04. Все още не е известно в коя част на Ирландия е купен печелившият билет.

Лотарията "Евромилиони" се разиграва в Европа от 2004 г., първоначално в Испания, Франция и Великобритания. По-късно към нея се присъединяват Австрия, Белгия, Ирландия, Люксембург, Португалия, Швейцария и Лихтенщайн.

Съгласно правилата, победителят има право да остане анонимен, което обикновено се предпочита от печелившите.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тре му чекмедже

    5 0 Отговор
    като на Боко ама по-малко
  • 2 qwerty

    3 0 Отговор
    Да се евакуира.
  • 3 Аз съм

    1 0 Отговор
    Аз ако бях богат, нямаше да съм хазартна личност, освен ако съмй поставено лице !
  • 4 Мстенли

    1 0 Отговор
    Ето ,това е причината нашите да откажат предложението на Евромилиони(Евролотто),Предлог,че вноската била много голяма.Голяма,голяма-80милиона годишно.Избиват ги за три месеца,но няма да има кинтари за десеторазредни търчитопковци,със два пръста чело и сричкова реч.Плюха по черепа,но и те изпалщат по неговата схема ,случайния щастливец-познал числата.Милионер,ама на хартия и пред Камерите на ТВ,със чека.Еднократно 300 бона-и другото за 84 месеца-еднакви парчета. Някой ще каже:абе аз да ги улуча,и да взема толкова. Да-пари са ,но никога не си няма да бъдеш МИЛИОНЕР“
Новини по държави: