Last news in Fakti

24 Юли, 2020 10:20 3 014 13

Изпратиха стратегически екип в Сиатъл

  • сащ-
  • полиция-
  • сиатъл

Градът не одобрява действията

Изпратиха стратегически екип в Сиатъл - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американската администрация обяви изпращането на стратегически екип в Сиатъл, съобщи FOX News.

Екипът трябва да защитава федералната и гражданска собственост. Протести са планирани през уикенда в града.

Изпратени са представители на американската агенция за гранична защита. Те ще наблюдават демонстрациите.

Те ще се включат в действията по охрана, ако нещата излязат извън нормалното. Кметът на града Джени Дънкан обяви, че се противопоставя на такива действия.

Те бяха обявени от американския президент Доналд Тръмп. Припомня се, че секретарят на вътрешната сигурност Чад Волф заяви, че такива екипи няма да бъдат изпращани без съгласие на представителите на щатите.

Екипът вече се подготвя за уикенда.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 удри Дони

    17 1 Отговор
    Разправях аз, ама кой да чуе. Само кюския за палячовците. Няма вече робство, на който не му харесва Америка да се връща в Африка.Там е хубаво. А още по-хубавото е, че може да прибяга до Ойропата- там червената бабичка ще го храни, ще го пои и ще му разреши да чупи и троши кооооолкото си иска. Абе направо ще го спаси. Живот го чака. А,само дето трябва да е мюсюлменин.....
  • 2 не може да бъде

    8 4 Отговор
    Искам да ви обърна вниманието на обяснението за изпращане на стратегически екип/акквото и да означава това/ в Сиатъл -"да защитава федералната и гражданската собственост"!?Доколкото знам,собствеността в САЩ е свещена-сега какво ,застрашена ли е тази собственост,революция ли има в Сиатъл?Имаше една снимка от Сиатъл,на която един бивш етиопец държи плакат в Сиатъл -"Тук свършват САЩ,това е независима теритолия!"И аз приех тази снимка за изцепка на някакъв маргинал,но изглежда става сериозно!

    Коментиран от #7

  • 3 Да бе

    5 7 Отговор
    Не знам дали това не е противоконституционно ... По принцип войската на САЩ няма право да оперира на американска земя.

    Коментиран от #13

  • 4 абг

    7 1 Отговор
    Влизате в сайта opensecrets точка org , давате надолу и влизате в секцията influence and lobbying, след това в PACs и в секцията за търсене пишете ActBlue ( компанията събираща даренията от кампанията "черният живот има значения" ) и виждате къде отиват парите от тази кампания. Предполага се, че трябва да отиват в подкрепа на най-онеправданите афроамериканци, но ...

    Коментиран от #5

  • 5 Стоян

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "абг":

    Видях го,но нищо не разбрах?

    Коментиран от #9

  • 6 Гошо

    8 1 Отговор
    Збъдва се плана на Алън Дълес ,е с обратен знак ,но то от библейски времена се знае че който копае гроб другиму ,дам пада в него Да им е честита демокрацията и всичките човешки права с кеф да се греят американците на тоя огън дето все го разнасят по света
  • 7 плевен

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "не може да бъде":

    Хванал си края на шоуто. Там кметицата изгони полицията. Обявиха своя държава в центъра. Стрелби, убийства, палатки по улиците, изпражнения и урина в храстите- почти месец. Накрая нахлуха при същата тази кметица, и на сутринта полицията ги разгони като стадо павиани.
    Само че да сме наясно. Демократическата партия, която подкрепя безредиците там, прави същото и в България. Посолството на САЩ тук, е от кадрите на демократите.

    Коментиран от #8, #12

  • 8 куку руку ку

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "плевен":

    Явно не си е взела поука.
  • 9 плевен

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Стоян":

    Предполагам, че абв говори за отчета за 2019 г.. Над милиард дарения изключително за бели политици от Демократическата п..Няма за черни студенти, деца, бедняци.....
    Бърни Сандърс- 186 780 034 долара
    Джо Байдън- 119 253 857 до.....

    Коментиран от #11

  • 10 уникално

    0 0 Отговор
    Много хлабаво пипат, явно ситуацията е много сериозна, може би се страхуват да не създадат нови мъченици и да се прехвърли проблема и в други щати. Фактически управлението на този щат не признава федералната власт, така излиза и логиката подсказва, че трябва да има допитване до населението оттук нататък, ако продължат с тия протести, ще продължат ли да са част от САЩ или правят самостоятелна единица. Разбира се САЩ това трудно могат да си го позволят затова сега са пратили разузнаване да видят, кого да отстранят, който мъти водата.
  • 11 опасно

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "плевен":

    Да, тия партийки жадни за власт и пари, посяват такъв проблем в Америка, че после всички ще си скубят косите. То какво става, ако не си мюсюлманин в Европа и афроамериканец в Америка, скоро няма да имаш права...
  • 12 да направете си изводите хора

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "плевен":

    Да, абсолютно прилича на нашето, дето цели кутии с пъдпъдъчи яйца хвърляха - интересно откъде ги имат, щото в магазина не продават толкова много, с палатките, които и при нас ще опъват и миризмите в храстите. явно се са активизирали едни и същи сили навсякъде, използвайки ситуацията около пандемията, за да всеят пълен хаос.
  • 13 goni

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Да бе":

    Хората за тая цел си имат Национална гвардия. Статута и е много интересен! Няма да те занимавам с подробности, но е пряко подчинена на президента и не я вдигат за първи път!:) Мдаа! САЩ са президентска република!:)