Last news in Fakti

23 Юли, 2020 07:40 3 571 9

Тръмп изпраща федерални агенти в Чикаго

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • чикаго

Това може да стане в още два града

Тръмп изпраща федерални агенти в Чикаго - 1
СНимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп обяви, че ще изпрати федерални агенти в Чикаго, съобщи Вашингтон Пост.

Държавният глава може да изпрати агенти още и в Албъкърки. Двата града имат демократи за кметове.

В Портланд поискаха въздържаща работа срещу такива действия.

Агентите ще се грижат за сигурността по улиците.

Такива представители са обвинявани за непредизвикани арести и ограничаване на действия. В Портланд агентите ще са от различен тип.

Държавният глава обяви, че не е доволен от преразпределянето на средства в полицията. Според него това е сфера, в която трябва да е по-внимателен.

Очакват се разговори по темата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    4 9 Отговор
    Пълна глупост... за какво са тези агенти, защо от ФБР, и какво е важното в тази информация, само автора си знае.
  • 2 Ама

    6 5 Отговор
    Що ще пращаш федерални агенти бе Дончо-фърли им по една атомна бомба и ще се оправят нещата..-я как с белината им провървя на американските граждани....

    Коментиран от #3

  • 3 Алфа Чакал

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "Ама":

    Ще пият белина и ще викат"УРА"
  • 4 ИСТИНАТА

    1 6 Отговор
    Истината е защото не са от неговата партия,типично за МАФИЯТА И МУТРИТЕ подобно на тук-всички области трябва да са управлявани от ГРОБ за да може да вземат поредните избори като плашат хората и ги задължават чрез работодатели които са естествено комбина с кметовете да гласуват за тях ИНАЧЕ МОЖЕ ДА ОСТАНАТ БЕЗ ХЛЯБ ! Затова се страхуват мутрите от промяна и служебен кабинет защото ще изгубят техните кметове по райони и от там хората ще гласуват свободно а от там съдбата им е ясна-ВЪН НА МУТРИТЕ !

    Коментиран от #6

  • 5 rаи

    8 1 Отговор
    Тук гледам пак се пише отгоре-отгоре за да се създаде грешна предства какво се случва и естествено коментиращите веднага готови да "плюят". Първо не праща ФБР, а съвсем други "федерални агенти". Не ги праща да охраняват по улиците като полицай, а да охраняват федералния съд в града, федерални сгради и т.н., които са атакувани, палени и изписвани с графити. Реално Тръмп много добре прави като не се намесва и гледа как демократичните градове "горят", което вече дава ефект и обръща обикновення човек срещу демократите. Той е за полицията и за това протестите да спрат! Щом не искат да си се оправят. Скоро отказа 400мил. помощ на кмет, който разреши да се пали, гори, ограбва в града и полицията да не се намесва, а после вика - "Тръмп, дай пари" хаха... тия демократи сами си подливат вода. п.п. Тука една статия не видях колко хора са убити след започването на протестите!? Защо?? Вие да не сте протеже на CNN и MSNBC? Само вчера, само в Чикаго 13 ранени и 6 убити и въпреки това демократични кметове и губернатори казват на полицията да не се меси. Напишете колко деца убиха...

    Коментиран от #7

  • 6 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "ИСТИНАТА":

    В САЩ ЦРУ е под властта на демократите, а ФБР се ръководи от републиканците. Такива са досегашните традиции.

    Коментиран от #8

  • 7 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "rаи":

    За сега социологическите данни показват, че Байден води с 8 процента пред Тръмп. Явно на повечето американци им харесва беззаконието по улиците,организирано от демократите Има емоции и адреналин, не знаеш в кой точно момент няма да ти се изречи пред очите нахакан негър, който да те принуди да клекнеш със сведени очи да му се извиняваш, че си бял.

    Коментиран от #9

  • 8 ИСТИНАТА

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    Както и да е там но у нас ситуацията е точно както я описах ! Поздрави !
  • 9 rаи

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Така е, но вота се променя и докато при започването на безчинствата от "BLM" и Антифа той водеше с двуцифрено число сега е с 6-7%