Last news in Fakti

25 Юли, 2020 12:40 2 437 0

ЕС избра спорно решение

  • ес-
  • решение-
  • самюел майли

Основни сфери са ограничени

ЕС избра спорно решение - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Изборът на европейските представители за сфери за ограничаване на средства е спорен. Това заяви Самюел Майли от Центъра за икономически проучвания, съобщи БНР.

Решение за бюджета на ЕС беше взето по време на срещата на върха. Представители на Европейския парламент вече поискаха преразглеждане.

Те не са доволни от ограниченията в някои сфери.  Това са сфери като иновациите и младежта.

Майли припомни, че те са считани като приоритетни за групата. За това и е трудно да се разбере защо точно те са с ограничени постъпления.

Според него това е негативен изход от преговорите. Припомня се изискването за реформи в екологичните политики.

Експертът смята, че ограничаването на средства за екология е негативно решение. Майли смята, че има други варианти за разпределения на подкрепата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА