Last news in Fakti

24 Юли, 2020 17:25 4 057 6

Български евродепутати оспорват споразумението на ЕС

  • ес-
  • андрей новаков-
  • ангел джамбазки

Новаков и Джамбазки искат промени

Български евродепутати оспорват споразумението на ЕС - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Български евродепутати обявиха позиция, която се противопоставя на споразумението на ЕС.

Пред парламента говориха Андрей Новаков и Ангел Джамбазки. Мнението на Новаков е, че споразумението е несъвършено.

Представителят на ГЕРБ смята, че е трудн да се обясни намаляването на средствата за природосъобразна икономика. Обещава да подкрепи увеличение на средствата за студентски програми.

Според него е важно да има подкрепа за политиката на сближаване.  Джамбазки от ВМРО заяви, че той и депутатите от неговата европейска група няма да подкрепят споразумението.

Той смята, че споразумението противоречи на европейското право.  Според него всички, които държат на върховенството на закона са дали съгласие да се нарушат договори.

Европейският представител смята, че част от средствата се дават като заеми на някои, а всички ще ги връщат. Смята, че грантовете влияят по противоречив начин на правителствата.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Бойко

    38 5 Отговор
    Остана ми празно шкафчето.Счупих си ръцете от козируване и нищо.
  • 2 тхйт

    22 5 Отговор
    То даже пияницата Джамбазки е по-нормален от европедалите.
    ХА ХА ХА ХА
  • 3 3.14К

    18 5 Отговор
    Току що Елена Йончева каза, че записа на Боко за Цвета от Кърджали е автентичен, след анализ от американска лаборатория.Хайде Гешев, арестувай това нещо и после си направи сепуко.

    Коментиран от #4

  • 4 РЗС

    17 3 Отговор

    До коментар #3 от "3.14К":

    Това е България, а не някаква нормална държава бе мен. България я водят най-корумпираната европейска държава, ако се събудиш може да видиш как мафията управлява цялата държава. Няма да има арести, а само пълни нощни шкафчета с евро, злато и суджуци
  • 5 бабаяга

    2 0 Отговор
    Да се омитат всичките нещастници подли. Тук ще е Сирия 2 заради загубеняци и мастити фашистки мутри... Бедна ви е садистката фантазия какво ви чака уроди гнусни!
  • 6 Смешници

    1 0 Отговор
    Български евро депутат, звучи странно !