Last news in Fakti

15 Август, 2020 09:51 2 636 11

Лоши знаци за Тръмп! Преднината на Джо Байдън пред републиканеца вече е 11%

  • доналд тръмп-
  • джо байдън-
  • републиканска партия

Промяната идва, тъй като 71% от американците сега виждат коронавируса като истинска заплаха

Лоши знаци за Тръмп! Преднината на Джо Байдън пред републиканеца вече е 11% - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Преднината на кандидата на демократите за президент на Съединените щати Джо Байдън пред настоящия държавен глава Доналд Тръмп се увеличи до 11%, в сравнение с предимството от 8 на сто в края на юни, разкри ново проучване на Marist, поръчано от Националното обществено радио.

"Промяната идва, тъй като 71% от американците сега виждат коронавируса като истинска заплаха, значително повече отколкото през последните няколко месеца, тъй като повече от 167 000 американци са починали и над 5 милиона са се заразили с вируса", съобщи общественото радио по повод проучването.

По друг въпрос повече от една трета от американците казват, че няма да се ваксинират, когато ваксината бъде създадена, докато 60% казват, че ще го направят.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    20 7 Отговор
    Тръмп и Боко си отиват! :)

    Коментиран от #3, #5, #7

  • 2 Бесен Язовец

    15 11 Отговор
    Без значение е вота на суверена в Кравария накрая делегатите решават, а те не са задължен да се съобразят с вота на суверена от който са излъчени!
  • 3 мдаааа

    8 8 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Приключва ерата на смешковците....
  • 4 Ххх

    14 3 Отговор
    Както казваха бразилците след една контузия на Пеле и невъзможността му да играе за бразилският национален отбор "С Пеле или без Пеле ние пак ще пием кафе ! ". Та и в случая и с Тръмп, и с Байдън не смятам че в американската външна политика нещо съществено би се променило. В САЩ има политически и икономически елит, или така наречената дълбока държава, която оказва натиск и влияние върху американските президенти и не позволява някакви съществени отклонения от зададения външнополитически курс.
  • 5 ДГД

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Сумарното IQ на двамата е колкото годините на втория!!!
  • 6 ДЖОНИ ДЕП

    18 3 Отговор
    МОЛЕТЕ ДА НЕ СПЕЧЕЛЯТ ДЕМУТРОКРАТИТЕ ЧЕ ХЕМ ВОЙНА ЩЕ ИМА ХЕМ СВЕТЪТ ЩЕ БЪДЕ ОБРАН И ОГЛОЗГАН КАТО АМЕРИКАНСКИ МАГАЗИН ДНЕС
  • 7 До1

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    За Тръмп не е сигурно, че си отива, защото не е сторил грях. За другия субект е сигурно и няма връщане назад впредвид извършващите погазвания на основни принципи. Няма кой да му изкупи греховете освен човека, който ще ни спаси от него. Има ли смелчаци със силни слова в подкрепа на правотата?
  • 8 Деди

    2 2 Отговор
    Все тая тя и двамата са много зле
  • 9 Това

    9 1 Отговор
    с процентите вече го гледахме преди четири години... Заради това авторитетния "Нюзуикс" се сдоби с един брой, който стана библиографска рядкост, след като бе напечатан и пуснат в разпространение, след което бързо трябваше да бъде иззет. Човек предполага - Господ разполага !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Афера

    5 2 Отговор
    Глупости, лошите новини са че бай Дън води. Дано да не е вярно