Last news in Fakti

16 Август, 2020 18:23 2 950 17

Тръмп иска лична среща с Путин преди изборите зад Океана

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • владимир путин-
  • русия

Белият дом обмисля няколко варианта за местата и датите на срещата на върха, включително през септември в Ню Йорк

Тръмп иска лична среща с Путин преди изборите зад Океана - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американският президент Доналд Тръмп е изявил желание за лична среща с руския си колега Владимир Путин преди изборите в САЩ през ноември, съобщи NBC News, позовавайки се на свои източници в Белия дом.

Според тях, администрацията на Тръмп обмисля няколко варианта за местата и датите на срещата на върха, включително през септември в Ню Йорк. Целта на такава среща, според американската администрация, е да бъде съобщено за постигнат съществен напредък в разработването на споразумение за контрол на ядрените оръжия, съобщава NBC.

Според източниците на телевизионния канал, това би позволило на Тръмп да демонстрира в навечерието на изборите, че е в състояние да договаря важни споразумения, предава БНР.

За 16 август във Виена е насрочен пореден кръг преговори по въпросите на стратегическата стабилност между зам.-министъра на външните работи на Русия Сергей Рябков и специалния пратеник на САЩ за контрол на оръжията Маршал Билингсли.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    24 5 Отговор
    Евреите дърпат конците.......другите са кукли......на вериги....
  • 2 Гринго

    32 3 Отговор
    Путине -приятелю , направи така ,че пак да ме изберат.
  • 3 ТаУмВзе

    26 3 Отговор
    Перука, много внимавай в картинката, че Вова може да не назначи пак. Мухахахаа
  • 4 Антимилиционер

    8 25 Отговор
    Ще иска съвет как да стане и той доживотен диктатор като джуджето

    Коментиран от #14

  • 5 този път няма да стане

    22 5 Отговор
    Търси протекции. Нека да отиде в Москва, да целува ръка на Путин и не само ръка, да му клекне на килима, в това няма лошо. Ако бай Дончо отиде в Москва без Мелания няма да сполучи. Путин отдавна е мераклия на тази жена, ще и го набие като трактористка чувия, силно и на сухо. В това време бай Дончо ще гледа през дупката на ключалката.

    Коментиран от #16

  • 6 Даммммм

    23 1 Отговор
    Чака инструкции Донката преди изборите-чака какво че каже Императора ВВ Путин.А вие още се пенявете амерски подлоги...
  • 7 ТттТ

    25 0 Отговор
    Квот каже чичко Вова,това ще е!!!!!
  • 8 другарят

    11 2 Отговор
    Другарят Путин никога не е давал нареждане за намеса в изборите във фашистка Америка! Консервативните кръгове около Тръмп поискаха подкрепа и закрила в случай на нещо от Русия. Другарят Путин прости реши да си затвори очите, само ако бъдат използвани единствено частни лица и платени от тях хакери..Това е истината другарки и другари, соросоиди и джендъри!
  • 9 Ххх

    11 1 Отговор
    "Американците нервно реагират на новото руско оръжие, наречено "Филин", чието въздействие предизвиква халюцинации, пристъпи на гадене и дори паника сред американските военни" - пише китайското издание Sohu. Изданието отбелязва, че първоначално, когато през 2019 г. руснаците разсекретиха информацията за съществуването на „Филин“ (сова), американците се подигравали с тази разработка, твърдейки, че „Пентагонът е получил нещо подобно преди много години“. По-късно обаче отношението на американците към „Совата“ се промени драстично. "Мигането на "Филин" засяга зеницата и зрителния нерв на човека, причинявайки му замайване или дори временна загуба на зрението. Последствията от прилагането му са подобни на ефекта от използването на светошумовите боеприпаси. Обхватът му е около 5 km" - пише в Sohu. Известно е, че станцията за визуално-оптични смущения "Филин" е най-новото руско несмъртоносно оръжие, предназначено да потиска оптичните системи (снайперски прицели, лазерни далекомери, насочващи системи и топловизори) привечер или през нощта. Комплексът има временно отрицателно (по-скоро сравнително бързо отшумяващо негативно) въздействие върху човешките органи на зрението. Той е създаден специално за защита на корабите, както и за подпомагане на десантните и антитерористичните операции в крайбрежната зона. През лятото на 2019 г. украински моряци се оплакаха, че руснаците ги осветяват със странни „зелени лъчи“ в Азовско море.
  • 10 РЕАЛИСТ

    21 2 Отговор
    Тръмп не направи война. Изтегли войски от различни части на света и странно, не той, а Барак Обама получи Нобелова награда за мир. Тръмп е бизнесмен и като дойде на власт видя, че пари за война няма. Смени политиката си за добро на човечеството.

    Коментиран от #15

  • 11 За Русия с любов

    1 19 Отговор
    Салтиков-Шчедрин пише: „Ако заспя и се събудя след сто години и ме попитат, какво днес се случва в Русия, аз ще отговоря: пият и крадат...”....Тургенев: „Руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят”....Пушкин пише: "Народ безразличен към най-малкия дълг, към най-малката справедливост, към най-малката истина, народ, който не признава човешкото достойнство, не признава като цяло нито свободния човек, нито свободната мисъл”. ...Иван С. Шмельов : „Народ, който ненавижда свободата, обожава робството, обича веригите на своите ръце и нозе, мръсен физически и морално...е готов във всеки момент да гнети всичко и навсякъде”. В един разговор с Путин Шимон Перес заявява: „Санкт Петербург и Москва са витрина… Останалата част от Русия е като Нигерия, само че покрита със сняг.”
  • 12 Ю СА

    17 0 Отговор
    ВИДЯ ЧЕ ПАРИТЕ СВЪРШВАТ. ..НЕ Е ИЗГОДНО ДА СЕ ПРАВЯТ ВОЙНИ. . ..ТО ТЪКА ИЛИ ИНАЧЕ РУСИЯ ИМА НАЙ МОЩНИТЕ ОРЪЖИЯ
  • 13 Пачо

    12 4 Отговор
    Путин е толкова изолиран че от навлеци не може да си затвори вратата.
  • 14 Прав си

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Антимилиционер":

    И то много. Защо факти.бг не пишат какво става реално... Премахват всички поще ниски кутии и масови уволнения за да няма кой да работи ако има гласуване по пощата. Техника и всичко възможно се унищожава от дни. Бай Дончо ще бие и Тиквата по простотия. Но това е реалността.... за жалост
  • 15 Браво

    3 4 Отговор

    До коментар #10 от "РЕАЛИСТ":

    Това по вестниците ли го четеш или нещо не си с Пипито в главата. Барем една дума да имаше вярна и написана правилно - евала.

    Коментиран от #17

  • 16 Гого

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "този път няма да стане":

    Хахаха баш те така че стане евала ! Да види Мелание ебание
  • 17 РЕАЛИСТ

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Браво":

    Прав си. Точно от вестници го чета, защото за разлика от вас герберуги прости, се оправям с три чужди езика. Капиш?