14 Август, 2020 09:40 5 362 9

Тръмп получи въпрос, чакан от години

  • сащ-
  • журналист-
  • доналд тръмп

Журналист отдавна чака за своето питане

Тръмп получи въпрос, чакан от години - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американски репортер зададе въпрос на американския президент Доналд Тръмп, за който чака от началото на неговия мандат, съобщи Гардиън.

Въпросът беше зададен по време на пресконференция на американския държавен глава. Журналистът  С. В. Дейт беше прекъснат по средата.

Въпросът гласи, дали президентът съжалява за всички лъжи, които е изрекъл по време на своя мандат. Тръмп прекъсна журналиста и посочи друг репортер, който го пита за данъчни промени.

Репортерът заяви, че чака от пет години да зададе своя въпрос.  Той и преди е правил опити, но е бил прекъсван.

Според него президентът търси само определени журналисти по време на пресконференции. Репортерът е сред критиците на държавния глава.

Други журналисти също задават подобни питания.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чекмедже Банка " Тулуп"

    18 4 Отговор
    Местя... Е поне не ке кара на мисирките кат нашта 🎃
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Де Факто

    23 3 Отговор
    У нас е същата работа.ТИКВАТА си избира МИСИРКИТЕ, които го хвалят и му се подмазват(срещу заплащане, разбира се).Спомняте си и кои МИСИРКИ си взе, когато с ШКЕМ-БЕ войвода отиде в щатите.
  • 4 xyz

    13 2 Отговор
    Е сега какво!? Трябва да аплодираме ли този паразит за това че не може да формулира правилният въпрос??? А Байдън щеше ли да отговори на така зададеният въпрос?? простащината е завладяла журналята по целият свят! Свободно могат да говорят само хората с морал а не всички отрепки считащи свободата за свободия.
  • 5 До посолството на фащ-въпрос ?

    15 1 Отговор
    А съжалява ли фащ,че избива стотици хиляди невинни хора по света,има доказателства,че зад всяко престъпление засягащо населението в световен мащаб стоят структурите на държавна сигурност на фащ,има доказателства, че фащ манипулира почти всички суверенни държави и най-безцеремонно и нагло се меси във вътрешната им политика. Има доказателства,че зад всички войни за последните 110години стоят финансовите интереси на фащ. Има и доказателства, че краварите са прости и елементарни като слонски гъзове.
    Съжалява ли фащ,че вече 30-ет години подкрепя геноцида спрямо бг.данъкоплатец.
  • 6 Къде се скри Борисов, Обещанията му?

    11 0 Отговор
    Обещанията са ясни, вдигане заплатите на бирнизбците от НАП, голями глоби за малкия и среден бизнес, когато не"Съдействат на НАП" да им Одере кожата!!! Голями те, Олигарси те плащат по Споразумение!!!! Или носят Кеш пачки по 500 Евра, злато или превеждат в ошворки те Данъка, който Държавата, е Пропуснала, НЕЕ забелязала, че дължат!!!! Мафия, тежко на Народ и Държава, Мафията така управлява!!!!
  • 7 Бирниците

    6 0 Отговор
    Бирниците от НАП
  • 8 яко ни лъжат управляващите

    12 0 Отговор
    ЕЙ НИЩО НЕ ПИШЕТЕ КАКВО СТАВА С ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА В САЩ. ЧЕРНИ СРЕЩУ БЕЛИ. НИТО РЕД. В ЧИКАГО, СЕАТЪЛ ВРИ И КИПИ, ТУКА ТИШИНА.
  • 9 тц тц

    6 1 Отговор
    Че има ли президент който не е лъгал.
    Неуместен въпрос . Ако съжаляваше щеше да си каже