Last news in Fakti

17 Август, 2020 13:02 1 460 4

САЩ подсигуряват дистанционните избори

  • сащ-
  • закон-
  • избори

Нов закон в подкрепа на вота по пощата

САЩ подсигуряват дистанционните избори - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Демократите в САЩ търсят гарантиране на гласуването по пощата, съобщи FOX News.

Ясно е, че в събота ще бъде гласуван проектозакон. Настоява се за действия, които да ограничат пощите да правят промени до януари.

Така няма да има влияние върху вота. Демократите обявиха, че свикват събрание на представителите в американския парламент.

Предложението ще трябва да бъде одобрено и от Сената. Председателят на демократите Нанси Пелоси смята, че законът е важен за провеждането на изборите.

Очаква се да има сериозно гласуване по пощите на предстоящите президентски избори. Американската администрация настоява за ограничаване на тези действия.

Вече няколко щата подкрепиха широко дистанционно гласуване. Демократите настояват то да бъде защитено.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Национал социалист

    5 2 Отговор
    Пелоси основен враг заедно с Бърни Сандърс и Сорос на бялата славянска раса.

    Коментиран от #4

  • 2 Съдията Дред

    2 0 Отговор
    Ако беше само за Тръмп, можеше и да мине. На тия избори обаче се обновява половината сенат и конгрес, така , че републиканците ще дадат отпор, подобно гласуване не им е от полза.
  • 3 Bahti

    1 0 Отговор
    Явно цецку е закусвал правилно!
  • 4 ма даааааааа

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Национал социалист":

    Нанси Пелоси -на 80 години...Джо Бай-Гън-байгън де““там и той.Мале какви хахавели и кукувици - мумии,управляват краварника...