Last news in Fakti

20 Август, 2020 08:11 3 595 32

Навални е приет в болница със съмнения за токсично отравяне

  • алексей навални-
  • русия-
  • отравяне-
  • опозиционер

Опозиционерът по спешност е настанен в болница

Навални е приет в болница със съмнения за токсично отравяне - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Алексей Навални, един от политическите врагове на Владимир Путин, е бил приет в болница със съмнения за токсично отравяне, предадоха руски медии.

Руският опозиционер е изпаднал в безсъзнание, казаха от неговия екип. Почувствал се е зле по време на полет и самолетът е направил аварийно кацане в Омск, след което е бил настанен в болница, предаде Би Би Си.

Според говорителката на Навални той е бил отровен с нещо, смесено в чая му. Навални е един от най-големите критици на властта в Кремъл, което е причина през последните години постоянно да ставаше обект на репресии, включително арести. Европейският съд по правата на човека постанови, че задържането на Навални през 2012 и 2014 год. е политически мотивирано и в нарушение с човешките му права.

„Докторите казват, че токсичният агент се абсорбира по-бързо чрез топла течност. Чай беше единственото нещо, което той пи по време на полета. В момента Алексей е в безсъзнание”, каза неговата говорителка. Навални е настанен в интензивното отделение. 


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    52 14 Отговор
    Пак го навряха в новините.Как още диша,че и мърда тоя мъченик,жертва на кремълските репресии?Че и намира сили и средства да праща свои хора в Беларус да подобрят демокрацията.
  • 2 да де

    53 16 Отговор
    Стига ставате досадни с тоя платен "демократ".
  • 3 щъркел

    45 6 Отговор
    Не е в чая му,а е пипнал дръжката на самолетната врата,която е била омазана със "Старичок". Е,те това е.
  • 4 Сделано в СССР

    20 46 Отговор
    Така действа страхливото жуже !

    Коментиран от #20

  • 5 Грейс

    40 8 Отговор
    Брех това КГБ все не успява да го "ликвидира" тоз "опозоционер". А не може ли този сам да си се отравя нарочно, та да се види колко страшен враг е на Путин. Измишльотини!!!

    Коментиран от #23

  • 6 казах

    15 5 Отговор
    При Немцов.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Псевдоним

    26 5 Отговор
    Този ще си изкара живота на щат като "опозиционер". Хитрец.
  • 9 пилот

    22 4 Отговор
    Намерил е в самолета захвърлено празно флакончме от парфюм съдържало "новичок" използвано в Солзбъри, Англия и решил да се напарфюрмира така малко за свежест и се понатровил
  • 10 Е това е

    19 5 Отговор
    Човека е пил менте водка и веднага го изкарват политическа репресия.
  • 11 НАВАЛНИ Е УРОЧАСАН ОТ ШАМАН

    18 6 Отговор
    Кой, как има някакви здравословни проблеми и някой муе виновен! Българите мреме преждевременно, ядаме храни с какви ли не добавки, ета, нитрати, чиновниците отговорни за качеството на храните Пълнят ако Гушите!! Защо не Плачете за Българите, обикновените, бедните пенсионери, какво ядат те, плачете на Чужди гробища, погледнете със Слепите си очи как живее повече от половината от Българския народ!!!! Мизерия, Мизерия, Крадци и Мафиоти!!!!!! Политици, ПРОКЛЕТИ да сте!!!
  • 12 Афера

    15 4 Отговор
    Навални е креатура на Сорос, това му е опозиционността
  • 13 Афера

    8 4 Отговор
    Навални е креатура на Сорос, това му е опозиционността
  • 14 Бай Бай

    4 14 Отговор
    Какво може да се очаква в страна която се ръководи от отровителите и убийци.

    Коментиран от #18

  • 15 Грантаджията

    13 1 Отговор
    Аййдеее, почна се, с изтърканите ЦРУ и MI-6 сценарии..
  • 16 Ами сега

    9 2 Отговор
    Тоя сайт трябва да се казва не "Факти", а "Артефакти". С какво опиянение преписва лъжите на англосаксонката мафия.
    Аз мисля, че "токсичният агент" ще се абсорбира най-добре с бутилка водка!
  • 17 Веселин Величков

    10 2 Отговор
    Преди мноого време, преди оранжевата революция и първия майдан, имаше един кандидат впоследствие президент на Украйна. Виктор Юшченко. Та той тогава получи ореол на жертва от отравяне. Дойде му дюшеш преди изборите. По-късно истимару си признаха, че е било нагласена работа, ама физиономията му е като пчелна пита - какво ли не прави човек за едната власт? Тогава, както сега в Беларус, "демократите" не признаха втория тур та имаше трети, спечелен от правилния кандидат. Подобни циркове - и като тоя в Минск, и като тоя "отровен борец за свобода", сме ги виждали вече...
  • 18 Ами сега

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "Бай Бай":

    Имаш предвид САЩ или "добрата" стара "демократична" Англия?
  • 19 Готварски

    7 0 Отговор
    И този иска от милионите евра гласувани от ЕС за демократизиране на Беларус. Чуди се как да влезе в новините, ВВС е като на всяка манджа мерудия.

    Коментиран от #25

  • 20 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Сделано в СССР":

    Кое е страхливито джудже в приказката за Снежанка? Чел съм я преди време на сина си, но съм позабравил подробностите. Навални и на джуджетата ли почна да изкарва изфабрикувани разобличения за корупция, че вече му имат зъб?
  • 21 ужас

    2 1 Отговор
    Аре ве,не сили дръннал още камбаната...
  • 22 Пуйло

    2 8 Отговор
    В Русия работите няма да тръгнат докато не провесят гнома от някоя кула в Кремъл.
  • 23 Гост

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Грейс":

    През 2012 година е единствения митинг, на който Навални успя да изкара наистина значителна човешка маса, но от Кремъл не можаха да го натровят. А сега, когато едва събира около хиляда, две хиляди за град като Москва, са успели някак да му сипят Новичок в чая?! Защо ли ако Кремъл работи толкова неефективно, цялата Западна, демократична вихрушка се страхува, че ще им хакнат изборите? Въобще Русия успява навсякъде по света да премахва неизгодни за нея екземпляри, неотдавна я набедиха, че била убила някакъв чеченец в Германия. А в собствената си страна и трябва десетилетие, за да елиминира Навални.

    Коментиран от #27

  • 24 CFC

    2 1 Отговор
    Май Путин му е объркал ваксината за Ковид...
  • 25 Максим

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Готварски":

    Няколко милиона евро може и да демократизират няколко хиляди млади, без никаква способност за логическо мислене глави. Но в никакъв случай не могат да накарат да работи белоруската икономика, която без Русия е обречена. За селскостопанската пък продукция в ЕС отдавна си имат квоти и там няма място за белоруските картошки . Белорус няма никакви ресурси, които да изнася. А почвата и е неплодородна, песъчлива. Успява да върти селско стопанство въпреки този факт, с инвестиции от държавата. Белорус не е някоя богата на горива арабска държава, че като донесеш демокрацията на гражданите и и само точи газ и продавай.
  • 26 Тъжен

    4 0 Отговор
    Тая новина ме съсипа! Няма да мога да работя от мъка. Сърцето ми плаче . Ще отида да удавя мъката в алкохол за здравето на Навални Сороски
  • 27 Грейс

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Гост":

    Спомних си и за този украйнски екземпляр, но какво стана с него, къде ли си харчи заграбеното? Единствено Сааксшвили все още се мотае из Украйна.
  • 28 Той ли?!

    4 0 Отговор
    Петоколонник, чрез чието отравяне нечии служби искат да гръмнат два заека. Говорителката му знае повече по въпроса, но и тя може да изпие подправено чайче, което сто процента няма да й е поднесено от Кремъл. Тези чайчета ги забъркват доста по-назапад. Обърнете внимание кога му се случва нещо на Нивални или на някой от другите опозиционери - винаги, когато властите нямат желание да насочват вниманието към себе си. Заключението е, че те стават жертва на собствените си, лишени от изобретателност господари.
  • 29 Анализаторр

    0 1 Отговор
    Новичок за какво се ползваше? Баце трябва да взема тертип. А Христо Иванов да внимава какво и къде хапва и пие, че много се заигра с неплатените данъци на ЛУКОЙЛ.
  • 30 ****

    7 0 Отговор
    Ей ако не са Би.Би.Си,ще е Ройтерс или Д.В.все такива услужливи на власта парцали,плюещи по страни които не им играят по свирката.А този боклук Навални,до сега трябваше да са го гръмнали вече.
  • 31 ЦРУ

    1 2 Отговор
    Североазиатските първобитни ДИВАЦИ ! Никога не трябва да се допускат до ЦИВИЛИЗОВАНИЯТ СВЯТ !!!
  • 32 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ЕВРЕИН Е -СИГУРНО НЕ Е МОСАД ,НО СЪС СИГУРНОСТ Е ЦРУ !!! РУСИЯ ДА ОТРОВИ БАЙДЪН И ЩЕ СПРЕ НАТИСКА КЪМ БЕЛАРУС И РУСКИТЕ ПРОБЛЕМИ ЩЕ СА ЗРЪНЦЕ В СРАВНЕНИЕ С АМЕРИКАНСКИТЕ !!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания