Last news in Fakti

23 Август, 2020 15:12 2 720 21

ЕС с голяма подкрепа за Венецуела

  • венецуела-
  • подкрепа-
  • ес

Страната благодари за доставка

ЕС с голяма подкрепа за Венецуела - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавите от ЕС осигуриха голяма пратка хомунитарна подкрепа за Венецуела, съобщи France 24.

Пратката беше потвърдена от венецуелския външен министър Хорхе Ареаца. Дарението е осигурено от ЕС, Испания и Португалия.

Става въпрос за 82.5 тона.  Доставката е осигурена в координация с венецуелското министерство на външните работи.

До този момент страната е получила големи пратки хуманитарна помощ. Представители на Венецуела благодариха на приятелските страни за тяхната подкрепа.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Бойко нощния бандит

    21 2 Отговор
    Аз пък милионите нема да им върна.Кръв повръщам , пари не връщам.
  • 2 Грета Тунберг

    44 7 Отговор
    На Венецуела не и трябват помощи а трябва да се вдигни пиратската блокада от страната на фашистките американски щати. Трагикомично е да се фукат тези страни уж че и помагат а всъщност са причината на тази мизерия.

    Коментиран от #11

  • 3 ха ха ха

    6 7 Отговор
    Верно ли е хомунитарна, може пък да е комунитарна :DDD
  • 4 Бау

    26 3 Отговор
    82 тона? Това било голяма подкрепа? Вие майтапите ли се? Един танк е 60 тона. Ако искат да покажат подкрепа да изпратят един контейнеровоз провизии. 82 тона е пълен майтап.

    Коментиран от #6

  • 5 Asdfg

    11 1 Отговор
    Росенееееееее, ХОМУНИТАРЕН е АКЪЛА ти ПИЯНДЕ такова!
  • 6 така така

    2 12 Отговор

    До коментар #4 от "Бау":

    те ги изпращат с пари и от Бантустан също... ако не знаеш.
    Ха хах
    Ами събирай консервите у вас и им ги пращай. Какво чакаш още? Някой те спира ли?
  • 7 Хаджиментов

    3 25 Отговор
    До това води социалистическата система - най-богатата на петрол държава да чака на помощи...

    Коментиран от #12

  • 8 ХОМУНИТАРЕН ГОЛЯМ СУЖУК

    4 3 Отговор
    ----- ЗА СПИСВАЧА НА СТАТИЯТА!

    --- Публикувано във факти.бг: Държавите от ЕС осигуриха голяма пратка хомунитарна подкрепа за Венецуела, съобщи France 24.
  • 9 Баце

    8 1 Отговор
    Сега ще пратя Владко да им закара здравоопазващи фурми
  • 10 цербер

    5 1 Отговор
    хомунитарна подкрепа за Венецуела ... ХУМАНИТАРНА се пише. Става въпрос за 82.5 тона СТОКИ.
  • 11 русия прокълната кочина на злото

    4 23 Отговор

    До коментар #2 от "Грета Тунберг":

    Всички страни които са под крилото на русия тънат в мизерия.Друг изход няма.Руснаците те ограбват,бутат надолу и накрая те зарязват и да се оправяш сам.Венецуела не са изключение.Докато не се осъзнаят и да се махнат от руските нищожества,вечно ще тънат в мизерия

    Коментиран от #13, #17

  • 12 Гост

    22 1 Отговор

    До коментар #7 от "Хаджиментов":

    Къде си прочел,че социалистически страни прилагат санкции на Венецуела ?А също така в Лондон и Америка блокират сметките им,а не в Китай.

    Коментиран от #20

  • 13 Гост

    14 1 Отговор

    До коментар #11 от "русия прокълната кочина на злото":

    Мда ,Русия в твоя мозък е патица,която закриля под крилото си някакви държави.А когато няма настроение или и омръзва, просто ги бута надолу.Доста елементарна риторика ,но поне забавлява с тъпотията си.
  • 14 оня с коня

    0 7 Отговор
    АБСУРД:Европа храни Народа на Венецуела,Русия въоръжава Мадуро и му праща Военни "съветници"...Ами Венецуелски КЕФ,точно според Нар.Мъдрост "Тати носи,мама меси..."!
  • 15 На обора

    13 0 Отговор
    е жизнено важен,необходим и незаменим венецуелския петрол.Той е от т.н" тежки фракции", или тежък петрол.Без него краварския шистак не става за нищо.Дори за петролна лампа от миналия век.Само смесването на двата вида ,е пригодно за техните преработащи заводи за нефтопродукти.Венецуела е територия с най големи запаси на планетата от петрол.Тяхното количество се равнява на всички количества на чалмарите от Персииския залив.Затова търсят Гуайдо! Такъв им трябва! Да погълнат всички находища,и " доброзорно" да закачат почти всички на тяхната шистова,и газова игла.
  • 16 Ако всичко беше

    11 0 Отговор
    Нормално,ако имаше коректна бизнес- среда,а не смачкване със цветни,латино модел революции.на конкурентните икономики( Венецуела,Иран,Ирак,Либия,опит в Сирия) ,винаги през призмата" Диктатура" ,то Венецуела в момента щеше да бъде държава с един от най високите жизнени стандарти в света..Емиратите щяха да им дишат прахта,защото освен гигантски находища от петрол имат природа,а не- пустиня!А европейци, американци,австралиици щяха да се гордеят,ако ги приемат там на работа.Океани от петрол.Ето кое настървява каубоеца до полуда! Това с " помощта" е жива подигравка.82 тона са два- три полета! За цял ЕС е смехотворна тази помощ.Дори 1 млн.да е равностойността на тон( невъзможно) това са 82 милиона.Жалка работа!
  • 17 Грух

    10 1 Отговор

    До коментар #11 от "русия прокълната кочина на злото":

    Милото ми козяче.. Не се напиняй толкоз инфарктът дебне
  • 18 ПЕНКО

    7 1 Отговор
    САЩ ОБЕЩАВАТ ДА "ПОМОГНАТ" НА ВЕНЕЦУЕЛА -СЛЕД ПОБЕДАТА ИМ НАД КОРОНО ВИРУСА - С НЕЩО СИ ---БЕЗ ДА ГИ ОГРАБВАТ ФИНАНСОВО ---ПОВЕЧЕ - ЧРЕЗ ЕВРЕЙСКИТЕ СИ БАНКИ !!!!!!!!!
  • 19 Сандо

    12 0 Отговор
    Лицемерието и цинизма на Европа няма граници.Направиха всичко което можаха за да съсипят страната,сега се хвалят,че им пращат помощи.Наглеци,но и нея не я чакат светли бъднини.
  • 20 Хаджиментов

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Бла-бла...
  • 21 Бай Манчо

    4 0 Отговор
    Върнете парите на Венесуела и свалете ембаргото , 82 тона са 3 контейнера СРАМ - Русия и Китай вкарват много повече но защо никой не споменава в боковата демокрация ? янките и там удариха гредата както и в Сирия .