Last news in Fakti

24 Август, 2020 15:19 1 861 6

Мадуро готов да задържи опозиционния ръководител

  • венецуела-
  • опозиция-
  • николас мадуро

Очаква решение на съда

Мадуро готов да задържи опозиционния ръководител - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на Венецуела обяви, че е готов да задържи лидера на опозицията, съобщи РИА Новости.

Решението може да бъде взето при подобно настояване от съда.  Президентът Николас Мадуро обяви, че в такава ситуация не би се поколебал да действа.

Той заяви, че мнозинството не подкрепя опозицията. Според него повечето граждани не виждат перспектива в идеите на Хуай Гуайдо.

Към момента опозицията има мнозинство в народното събрание. Гуайдо се самообяви за президент през миналата година.

Той има подкрепата на западните държави. Идеята е той временно да изпълнява поста, докато се проведат честни избори.

Мадуро настоява, че е спечелил вота честно. Предстои да се види възможно ли е да има преговори между двамата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хасан

    6 1 Отговор
    Какво ще рече самообявил? ..все едно Караянчева да каже че е пплрезидент
  • 3 Гуайдо

    7 2 Отговор
    е изтривалката на Тръмп и Сорос.
  • 4 оня с коня

    2 4 Отговор
    Сам Бог е казал :"По делата ще ги познаете".В случая имаме една Статия,която според Божието слово следва да познаем КОЙ И В ЧИЯ ПОЛЗА я и писал.И пише в нея че Гуайдо има Парламентарно мнозинство в НС,но Мадуро казва че Народа "не го искал".Както и да е - дотук - Фактология.А ето го и Медийното внушени ,пробутано ей-така - тихичко и "по терлици":"Гуайдо СЕ САМОПРОВЪЗГЛАСИЛ за Президент"...Ама ДругарЕ - то Всеки може да се самопровъзгласи,ама Ефекта ще е НУЛА,ако няма "Вътък"!А Реалността е,че ЗАПАДА/Америка и ЕС/ ПРОВЪЗГЛАСИХА Гуайдо за Президент и ТОЧНО ТЕ стоят зад Гърба му!Статията обаче го изкарва нагъл Самозванец...И повтарям :Не е важно какви ги плещи Статията,а КОЙ ПЛАЩА за да бъде написана?И да каже тоя "който плаща" подобни Статии:ДОКОГА БЕ Братушки ще водите тая Безмилостна хибридна война срещу България и не се ли усещате че с подобни действия превръщате макар и малкото Добри чувства останали у Българина към вас В ОТКРОВЕНА НЕПРИЯЗЪН?!
  • 5 А нещо

    0 0 Отговор
    За ташако ?
  • 6 КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ

    1 0 Отговор
    АМЕРИКАНСКИЯ АГЕНТ НАРИЧАН ОПОЗИОЦИОНЕН ЛИДЕР Е ВРЕМЕ ДА БЪДЕ НАТИКАН В ЗАТВОРА ТЕРОРИСТА ИСКАЧШЕ ДА ПРОДАТЕ И ПОСЛЕДНАТА КАПКА ПЕТРОЛ НА САЩ.